O alta Timisoara (11)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mitzuka/mitzuka.jpg)
mitzuka spune:
Fetelor...pe saptamana asta sunt gata cu examenele...pana acum am doar 10 pe linie ...sa vedem ce mai urmeaza.....deci cu intalnirea stabiliti cand vreti voi.....
Ioana...pupici la copilul cuminte...Dejan ne-a chinuit de numa la canini..febra mare si maraiala la greu noaptea...dar doar la canini....
Ashera fi binevenita la noi!
Miro...am mai vizionat poze cu Karina...ce mare e deja..ti-am vazut si freza asa ca nu o sa trec pe langa tine pe strada...Noi mergem dupa gradi pe la ai mei si stam in parcul de acolo...doar in we ajung in ala din Bucovina, de aia nu suntem pe acolo....
Simina si Deian
Ingerasul nostru
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Giova spune:
Simina felicitari!! Tot asa sa o ti.
Miro moamammaaaa ce-ti facusi la par? Nu credeam ca e asa scurt, precis nu te recunosteam.
Noi de obicei mergem in parcul de pe Orsova. In ultimul timp vine si tati devreme, asa ca stam la o berica/suculet pe banca si urmarim copilul. acum e la faza cu invatatul pe topogan. se stie urca si se pune in fundic, problema e dupa, ca se lasa pe spate si trebuie sa-l astepte cineva la aterizare, ca sa evitam accidentele.
Cand nu suntem pe Orsova, suntem ba in p-ta Unirii, ba pe la mall.
va , merg sa ma imbrac ca am treaba la oras
.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Ashera spune:
Multumesc ptr primire . Sa va traiasca puiutii! In curand o sa intru si eu in randul mamicilor
. Abia astept sa iesim si noi la plimbare in parcuri, sa ne dea dintishorii..
. Cred ca e o experienta minunata.
31+
Christian
Giova spune:
Ashera e o experienta minunata si unica. Inarmeaza-te cu calm, rabdare si multa odihna...ca vei avea nevoie.
Cu cine nasti? la ce maternitate?
_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Ashera spune:
O sa nasc la Odobescu cu dr. Bacila. Termenul ar fi in 14 august, dar eu simt ca va fi mai devreme . Abia astept sa-mi tin puiul in brate.
31+
Christian
Giova spune:
te cred Ashera, toate ne doream acelasi lucru. Lasa ca nu mai e asa mult. marco s-a nascut cu o sapt. inainte de termen.
Pe noi ne-a chinuit putin azi noapte caninul ala, care inca nu a strapuns gingia. Oricum nu a facut scandal mare, dar cine stie cat va mai fi asa.
azi s-a dus Clau cu piciul la gradi, asa ca eu lenevesc.
o zi buna tuturor.
_
vl-ad spune:
Ashera-bine ai venit si sa ai parte de o nastere cat mai usoara
Simina-felicitari pt examene
Miro-iti sta bine cu parul scurt
Ioana-sper sa iasa cat mai repede caninul sa nu va mai chinuie
Vlad s-a trezit de cateva minute , ii dau sa manance un iaurtel si mergem in parc.Ioana-voi ati plecat deja?
Abea astept sa ne intalnim toate
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
Ashera spune:
Fetele, ce cald e ! Voi cum va impacati cu caldura asta ?..ca parca nu mai pot nici sa respir.. Stau pe pat si transpir. Doar eu simt asa ca sunt gravida ?
31+
Christian
Giova spune:
Ashera tu suporti mai greu caldura, nu ai AC?
Mama ieri a facut o criza de hipocalcemie, a stat in spital cu perfuzii.
azi iar nu se simte bine, of doamne...ce de ganduri.
In schimb marco e ok, a iesit coltisorul de la a 4-a maseluta. acum e caninul ce ne chinuie. se vede, dar nu iese.
va pe toate, si we fain sa aveti.
_
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mitzuka/mitzuka.jpg)
mitzuka spune:
Salutare!
Ioana..sanatate multa mamei tale!...E mai bine acum? Sa aiba grija cu caldurile astea ca nu fac bine deloc...
Ashera...nasol ca prinzi caldurile astea cu burta mare..eu din fericire am nascut in aprilie si nu am avut parte de ele...acum trei ani...
Miro..pe unde esti?
Fetelor..ce e cu Diana mamica de Andrei de nu mai da pe aici..sper ca e totul ok..Si ca veni vorba Albinutza ce mai face???Si Dia....Si Cosmina....
Pupici la toate prezente sau absente si we fain in continuare...
Simina si Deian
Ingerasul nostru