***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (64)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Pitica, bine ai venit acasa!Te asteptam mai des desi stiu ca e greu.Dar o sa vezi ca Iris se va obisnui treptat cu ala micu.Intre mine si sora mea e o diferenta de 5 ani.Eu de exemplu nu m-am simtit nasol cand au adus-o pe ea acasa, ci mai tarziu, cand avea vreun anisor jumate si vroia sa iasa cu mine afara si s-o plimb in jurul blocului.Aia mi s-a parut nasol de tot.

Pauly, dar burta ti se intareste?Asa dureri de spate, burta ca la ciclu si intepatauri am si eu, dar dc nu mi se intarea si burta m-am gandit ca nu sunt contractii.

Lavinia, 36+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Sunt cam molesita datorita caldurii! Am intrat sa va salut!
Ramona7, Bogalina, Byu unde sunteti??

Alina-Mirela 36+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

ABuna dimineata. V-am spus ca tin pasul destul de greu cu voi acum si regret din suflet, dar cred ca ma intelegeti.
Am intrat ca am putin timp liber sa va povesteesc pe scurt ce e drept, dar nici nu prea am multe de povestit pentur ca doar atat a durat nasterea micutei mele.
Deci dimineata la 6 m-i s-a rupt apa, am stat calma mi-am terminat bagajelul, l-aam trezit pe scumpi meu , care era foarte calm si dupa telefonul de rigoare la parinti am plecat la spital.
Mi-a facut internarea pe la ora 9. M-a dus in travaliu, pe scumpi nu l-a lasat ( dar sincer ma bucur, ca nu as fi vrut sa ma vada in situatiile alea) Pana la ora 13-14 nu prea am avutr dureri decat foarte rare si fara intensitate, dar colul era deschis 3 cm. Intreb cam cat se preconizeaza ca va mai dura. normal ca nu am primit nici un raspuns, doar era la prima nastere si pana la cele 12 ore renumite mai era.
Ma duce inapoi in salon si vine la mine cu un sfert de pastiluta, nu stiu ce a fost, dar trebuia tinuta sub limba. Am crezutr la inceput ca fac misto de mine. Imi da un sfert de pastila. Pai daca vor sa ma ajute sa imi dea una intreaga, dar am tacut si am tinut-o sub limba.
EIIIIIIIIIIIIIIII Fetelor in minutele urmatoare au inceput cele mai crunte contractii care nu se mai opreau decat foarte putin cat sa respir si sa-mi schimb pozitia de smulgere a patului. (ma tineam de el de parca ar fi vrut cineva sa-l scoata din salon si eu ma impotriveam)Acum imi vine sa rad. Apare moasa, cu o revista,( ea credea ca vine la mine sa se relaxeze ma auzea cum ma agitam singura, si cand o aud ca-mi zice "concentreaza-te la respiratie" am vrut sa-i zic vreo doua dar nu mai aveam forta.I-am zis ca teorie stiu si eu o gramada. Sta cu mine 5 minute si cand observa ca am contractii una dupa alta ma intreaba foarte mirata "Ceeee, ai contractie acum , ca de abia a trecut cealalata?" Ii spun "Doamna mie imi vine sa imping"
A stat un pic pe ganduri si hai in sala de nasteri. ma pune ma masa incep sa imping, realizeaza ca am colul deschis la maxim , ma lasa acolo pe masa si pleaca. Ma gandeam unde a plecat mie imi venea sa nasc si asta pleaca. Ea saraca nu mai apuca sa o cheme pe doctorita.
Apar intr--un sfarsit toate, doctorita, moasa, asistenta, aparatura de la neonatologie, ma pune sa imping, o ascult cuminte , am impins de vreo trei ori si a iesit micuta. nu-mi venea sa cred ca se terminase totul asa de repede, si cand vedeam puiul de om toata un nerv ca era derajnjata la nasuc si gurita cu aspiratoarele alea nici nu stiam cu sa reactionez.Mi-o aduce la piept, (DOAMNE CE MOMENT FRUMOS) era toata in ca uda i-am dat o pupa si a plecat. Am auzit apoi 3.100. M-am linistit si apoi a inceput cusutul de rigoare care sincer dtrebuie sa recunosc ca e destul de aiurea dar toate trec si cand iti vezi puiul scump cum te priveste trec toate.
As fi putut sa povestesc ore in sir despre experienta nasterii, dar promit ca ma sa fac o poveste a Elizei Ioana completa.
Vroiam sa va incurajez si sa va spun sa nu va fie frica de nastere oricare ar fi modalitatea. E cel mai frumos lucru care ti se poate intampla in viata.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

lavini nu mi se intareste burta, doar ma doare intermitent si i-mi vine sa merg la wc.acuma vad ca de doua ore nu am mai simtit nimic....

36+Riana Alessya

poze

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Scuze pentru greseli dar acum vrea Eliza atentia mea si m-am grabit.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Vas frumoasa nastere! De abia stept si eu sa imi vad printesa!

38+Livia-Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Vas, ai fost o norocoasa!Nu a durat asa mult, si din cate inteleg lucrurile nu par asa "fioroase".

Lavinia, 36+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

vas foarte frumoasa povestea nasterii.sa-ti traisca bebelusa.

36+Riana Alessya

poze

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Buna fetelor, ma scuzati ca intervin, vroiam sa o rog un lucru pe Elekta si se pare ca nu primeste PM-URI?!
eLEKTA, TE ROG DA-MI SI MIE NR DE TEL DE LA CLINICA UNDE MERGI, vreau sapt viitoare sa merg sa ma vad cum este acolo.
Sunt f nervoasa si speriata de fapt...tocmai am venit de la medic care, de cu doua sapt in urma, tot imi spune ca bb e mare , si cam lungut si cam grasut si ca el crede ca va fi nevoie de ceazariana.Problema e ...nu cezariana, ci faptul ca la clinica unde merg se fac cezarienele vertical, de la buric in jos...in fine, neaparat trebuie sa schimb clinica si nu stiu incotro sa o apuc.
Am incercat sa te si sun dar nu ai semnal!
Scuze ptr deranj fetelor...
si off topic...acum cateva seri in urma, va citeam povestile nasterii...nu am cuvinte sa exprim ce emotiii si sentimente m-au invadat, cred ca am plans incontinuu vreo ora la un moment dat mi se intraea rau burta si ma si durea un pic, asa ca mi-am impus sa va admir copilasii fara sa mai dau apa la soareci...
nasteri usoare sa aveti si D-zeu sa va binecuvanteze pe toate!

31+
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Vas foarte frumoasa poveste!sa-ti traisca minunea!

Pauly, senzatia de mers la baie e ca bb se impinge in jos.eu ii simteam piciorusele in stomac:)

noi suntem bine, eu ma chinui cu o permanenta stare zombie ptr ca nu reusesc sa ma odihnesc deloc ziua, chiar daca e liniste nu pot dormi.mai ales dimineata as putea ca dupa masa cand e si Theodora acasa nici o sansa.
D-soara cea mare continua sa fie afectuoasa cu asta mica.ce ma dispera e ca nu reusesc s-o fac sa vb mai incet , vb f tare si tipa de ma damblageste.

m-am mai linistit cu laptele, se pare ca totusi se satura si suge bine micutza.de cate ori se trezesc ai vostri pe noapte?noi de doua ori, da mai nasol e ca avem si un kk/noapte cand clar imi sare somnu.la alaptat mai motzai

ralucami iti inteleg stressurile dar sunt convinsa ca bb a ta e bine.mie mi-a zis inainte sa nasc ca are cam 3 kile si avea 3,5.

pupicei

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput