***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (64)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
ralucami spune:
Sunt prin zona caci fac putina treaba si apoi ma intorc la calculator sa ma odihnesc. De fapt ce "treaba" fac: bibilesc la balansoarul papusii( l-am sters cu spirt , l-am dat cu spray dezinfectant si antiinsecte ; deh am si eu o pata pe creier cu treburile astea!) Si la final am facut testarile balansoarului : sa vad cum se ridica , cum pot sa-l maresc/micsorez , cat de tare balanseaza la diferite viteze( ca sa nu-i zbor creierii Mariei cand oi pune-o pt prima oara ).
Poohy citind de faza cu lipsa contractiilor de la tine mi-am adus aminte ca voiam sa-ti spun urmatoarea chestie: nici eu nu simt absolut nimic, dar azi la non-stres test mi-a iesit pe schema respectiva ca as avea contractii destul de dese. M-a intrebat dr de ce nu i-am spus ca am asa ceva si i-am zis ca NU am simtit nimic. ( si crede-ma ca nu sunt genul nesimtit
) Ma gandesc ca poate si tu ai asa ceva, mai ales ca esti aproape de termen. oricum, daca dr nu a facut nici o remarca, stai linistita ca totul e bine!
Pauly parerea mea e ca ar trebui sa-i dai un telefon dr si sa-i zici ca te doare . Daca el spune ca nu e nici o problema, atunci foarte bine, stai cumintica in pat. Dar daca lui i se pare ceva ciudat sigur o sa te cheme la control.
Imi pare tare rau ca nu ai gasit un site cu balansoar, care sa livreze in Ro. Vorba Ellei : la faza asta suntem o tara fara "apa calda". ( dar asta din cauza magariilor facute de unii romani care au folosit carduri false, sau fraudelor de pe pe net. Stii tu cum e: din cauza unora trebuie sa tragem toti ponoasele!
) Nu ai pe nimeni care sa ajunga prin Austria, sau Germania? Prietena mea din Ro asa procedeaza: da bani si poze cu ce vrea amicilor care mai au treaba pe-afara sau comanda cu livrare la niste cunoscuti din Germania( si ei ii pun produsele la autocar). oricum am inteles ca iese muuult mai bine, din punct de vedere al pretului (si nu numai) decat daca ar cumpara din Ro.
Vas ce nastere rapida ai avut! Si ma bucur ca nu te-a inspaimantat si nu ti-a lasat o amintire nasoala. Sper sa fie asa si la mine! Pupici tie si printesei tale!
Madi m-am uitat la pozele micutei tale! Ce scumpa e cu cercei!! Aici nu se fac gauri in spital ( si nici nu le da voie fetitelor sa poarte in scoala cercei
)
Alex l-a tine s-a remediat situatia cu greutatea lui bebe, nu? E bine acum? Ma uitasem si eu la cortul Robertelului si la pozele de la gradi. Mamaaaa ce fain arata prajiturile alea. Cred ca prapad faceam daca eram prin zona.
Si aici la gradi am vazut ca se mai organizeaza chestii de-astea cu preturi la praji pt a se face un fel de "fond al clasei" pe care il folosesc tot pt copilasi .
Raluca si Maria Bucuria
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
DidiAlex spune:
Si io tot prin zona! mai fac ceva mai vin sa raspund unuia din lista de mess: N-am nascut! Tre sa ma imbat...
Raluca, Doamne ce tie si cu dezinfectia la tine!!
Ma gandeam zilele trecute la puzzle tale. Io nu am rabdare de ele dar al meu sotz a facut vreo cateva si mai are inca vreo 3,4 cu mii de piese. DAr cand or creste pustii. Nu ai cum sa le intinzi prin casa ca vine tavalugul peste ele. Ma lucreaza seara sau cand doarme R in We la avioane dupa modele si i le agata in camera. Tre sa le fac si la alea niste poze. Noi stam si langa aeroport, noroc ca nu langa ala din FRA si casa e in linie dreapta cu pista de aterizare, uneori ai impresia ca iti intra pe geam si sunt totusi avione mici..asa ca distractie pe fii-miu.
Dar si constructia asta e o munca de migala ca la puzzle sa le desenezi fiecare bucatica sa o lipesti...
Cat despre al meu bb, nu, mi l-au lasat in pace, cica placenta il hraneste. Ma simt ca corabie fara busola, dr mi-a dat final de sarcina , la spital nu ma pot duce ca nu am nimik, dar daca pana duminica nu simt nimik trec la atac. Ma duc la camera de garda si le spun ca nervii mei explodeaza.
Sa nu mai spun ce griji mi fac pt ca nici macar morfologica nu mi-au facut ca nu erau semne care sa o ceara, am avut incredere...dar acu nu pot sa nu imi fac griji... nici coerenta nu mai sunt.
Pauly, tu ai timp sa ajungi din Arad pana la timisoara ?
50 minute ajung, ma gandesc la cum a nascut Andreea-Androix.
Vas-Andreea Frumos ca ne-ai impartasit povestea nasterii
Alexandra cu David Gabriel (39+) si
Robert Alexandru (12.09.2004)
arcadia spune:
Buna fetelor,
Va scriu cu bebe in brate, cu un deget, ca de azi dimineata nici chip sa stea linistit daca nu-l bibilesc Tare as vrea si eu un balansoar din ala Rainforest de la Fisher-price, dar deh..daca nu livreaza nimeni la noi
Voiam sa va zic ca bebe al meu s-a mai facut cu un nume, acum il cheama Calin Silviu Gabriel Si dupa UM am nascut la 40 de saptamani. Daca poate cineva sa modifice in listuta, va rog.
Elteka (si cine mai intreba de scutecele, nu mai tin minte), eu am folosit scutece newborn (2-5 kg) si mi s-a nascut cu 3900 gr. Acu nu stiu cat are la 2 sapt ca n-am cantar dar tot din astea folosesc. Urmatorul pachet il iau 3-6 kg.
Madi, cand ii faci baita pune-i un prosopel in cada, eu asa am facut prima oara si n-a plans. Dupa asta nu i-am mai pus si...a plans. E probabil sa se simta in nesiguranta cand e tinut pe spate in apa, si cred ca e bine sa simta ceva sub el.
Ralucami, ma bucur ca te-ai mai linistit. Eu zic ca e totul bine, mi se pare ok greutatea bebelinei tale. Are toate sansele sa ajunga la 3 kg, ceea ce e f bine chiar si pt un bebe european. Curaj!
De Kay mai stie cineva ceva?
Va pup .
Mami de Calinut piticut (8 mai 2007)
Poze bebe
michigan spune:
salutare mamici si burtici
iar e cald....nu stiu cum o sa facem fata...
azi mergem la tanti doctoresa la control sa vedem ce ne mai spune..
se apropie sau nu momentul intalnirii?
eu una cred ca nu mai e mult...dar mai stii ce are de gand puiul meu?
mihaela
38 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums
ancamari spune:
Am scris ditai mesajul si l-am pierdut, asa ca fac rezumat:
Arcadia - am modificat in listuta, verifica te rog! Si eu intrebam de scutece - mercic!
Ralucami - bine ca ti-ai revenit!
DidiAlex - te rog trimite-mi pe PM nick-ul mamicii! Subiectul unde am postat e varza, toata lumea intreaba si nimieni nu raspunde.
Piticasigogosica si Vas - multam pt povesti!
Elteka - burtica mea refuza (prin miscari bruste si puternice) sa fie folosita drep masuta pt ceasca de cafea.
Poohy - hai sa facem miscare! Eu nu am chef de inducere! Daca maine seara imi zice dr de inducere, jur ca o iau la fuga pe scari cand ma intorc acasa.
Ma apuc de aspirat si facut curat, poate-l conving pe asta mik sa iasa si sa ma ajute! Eu nu am nici o contractie. De 2 zile ma dau cu garmastan pe mameloane (ma mananca rau de o vreme) si ieri am constatat primele picaturi de colostru. Cred ca sunt si eu gata, numai bebelica vrea sa stea la ingrasat! Maine seara ma duc la dr, nici nu mai stiu ce vreau dar nu prea mai am rabdare, trebuie sa-l vad pe bebelica afara sanatos cat mai repede!
Anca, 40s+2zile Andrei Cristian
burtica
pauly spune:
ralucami am gasit ceva de la Graco , de pe un site pe care mi la aratat POOHY(caruia ii multumesc)., am sa ma multumesc cu acela.
ma bucur ca te-ai mai linistit,
o sa vezi ca o sa fie bine.
Didialex sper sa ajung in timp util... sincer si mie mie groaza sa nu trebuiasca sa fug ziua la ora 3 cand traficul e infernal.
si mai am o "groaza" daca nu stiu cand trebuie sa plec de acasa?si poate stau prea mult acasa si nu ajung cand trebuie la spital.
mamicile care a-ti nascut voi a-ti avut travaliu fals inainte sa nasteti?36+
Riana Alessya
poze
bebelina mea
andradap spune:
Fetelor cred ca deja l-am rasfatat pe ANTONIO... Avand colici... si nevrand sa-i administrez nici-un "leac" chimic (vezi sab simplex) sau suzeta, l-am tinut pe burta si il bateam usor cu mana pe spate... Ei bine, acum, imediat ce il pun in pat are "colici" subit E cam smecher!!! Mai e o mik problema: SUGE ca nesatulul si apoi vomita... Nu mai zic ca daca nu stau cu el sa dea aerul afara, mai vomia si in pat...
Azi-noapte la ora 23:00 si-a inceput concertul colicilor... Pana pe la 23:50 i-am dat sa suga, i-am dat aerul afara... apoi a venit sotul si l-a luat si el in brate... Asa ca... de la ora 00:00 pana la 01:00 sotul il plimba prin casa pe Antonio, el urla, iar eu dormeam pe canapea
La 01:00 m-am trezit si l-am trimis pe sot la culcare... I-am dat sa suga... si ince-incet l-am potolit astfel ca la ora 02:00 dormeam amandoi dusi: evident el pe burta mea, ca altfel il apucau iar colicile
Ralucami... nu stiu ce sa zic... Dar cert este ca are nasul carn, asa cum apare in eco si zambetul pare sa fie la fel... Cert este ca daca mergeam sa-l caut in salonul de nou-nascuti avand doar poza de la eco nu l-as fi recunoscut... In schimb parca seamana asa bine cu noi... incat dupa trasaturile asemeni noua l-as fi recunoscut!
Pitica... bine-ai revenit!!! Ooof... imi pare rau ca Iris nu accepta inca ideea fratorului mai mic... Stii eu cand a adus-o mama pe sora-mea de la maternitate aveam cosmaruri noaptea din cauza ei.... dar mi-a trecut. M-am obisnuit cu ideea impartirii mamei Sigur va trece si Iris peste!!!
Pauly, vreau si eu sa vad site-ul trimis de Poohy... ca cred ca m-ar ajuta cand are colici sa-l batzai nu?
EDIT: Pauly, cu 2 sapt. inainte de nasteri aveam contractii dureroase dar neregulate... In noaptea de dinainte de travaliu chiar a fost una foarte linistita
Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada FERICITA de Antonio
Paflo spune:
Servus, burtici si mamici!
Profit de somnicul Sofiei si scriu si eu cateva randuri dupa ce am 'frunzarit' ce ati mai scris in ultima vreme. Si cand ma gandesc ca ma plangeam inainte de a naste de lipsa de timp...Dar nu ma plang! Orice moment petrecut cu pitica e pretios!
Noi suntem bine, am manca si urechile lui mami, nu altceva! Din pacate, cu laptele nu stau mai grozav ...am o masa, maxim doua pe zi in care se satura de la san, in rest san plus completare. Dar nu ne dam batuti! Fiecare picatura de lapte pe care o ia de la san e o mica victorie! Micuta a crescut 90 grame in ultima saptamana (am inteles ca bebelusii mari cresc mai lent decat ceilalti, dar verificam saptamanal greutatea - nu mai des ca da mami in nevroza). In rest, dormim bine noaptea, seara avem o ora - o ora jumatate de plans - ce functioneaza binisor este dansul la mami in brate (ideea mi-a dat-o o prietena care are o bebelusa absolut superba de 10 luni, care ne este finuta).
Fug caci se trezeste gazulica. va pup
Florina si Sofia
Florina R.
pauly spune:
andradap multumesc de raspuns.
sper sa ii treaca la Antonio repede colicii.
asta este site-ul dat de POOHY, mie i-mi place modelul GAIA.
http://www.clip-trade.ro/store/view.php?prod=4080006&brid=236+
Riana Alessya
poze
bebelina mea
arcadia spune:
Ancamari, nu te speria de inducere. Eu am fost indusa - mi s-a pus perfuzie cu oxitocina, asta dupa ce mi s-a facut si calciu, fara efect, fiindca stateam cu dilatatie 3 de vreo 11 ore si contractii ioc, si mi se rupsese si apa de vreo 2 ore. Nu cred ca durerile au fost mai mari decat la o nastere obisnuita, iar la mine motivul a fost ca am avut uterul lenes si nu voia sa se contracte.
Multumesc pentru modificarea listutei!
Mamici, voi cu ce dezinfectati cadita lui bebe? Ca nu stiu ce produs sa folosesc.
Poze bebe