***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (64)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

andradap,

citesc ce-ai facut asnoapte si vad ca nu sunt singura care imi petrec noptile atat de "senin"; povestea mea e identica doar ca David a binevoit sa adoarma abia la 3 dimineata; deci, de la baita de la ora 9 n-a vrut sa doarma chip...ne-a capiat, i-am dat si Infacol, debridat, bonisan, babydrink (nu toate odata), l-am hranit, l-am schimbat, l-am trecut din patut in brate , in carucior si iar in brate; doar in bouncer a stat , tot treaz dar fara sa urle; cand credeam ca a adormit in bouncer , l-am luat sa-l ducem in patut ...imediat s-a trezit si da-i urlete; asa ca l-am plimbat in brate pana la 3 dimineata cu randul , eu si sotul; asnoapte pentru prima oara m-am intrebat cine m-a pus sa fac copil? si ma mai intreb cum o sa stau cu nervii peste 3 luni, cand se presupune ca pleaca si colicii in vacanta ...

, mamica de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

nu-mi vine sa cred
mamicile povestesc atatea despre bebelushii lor si eu parca sunt pe dinafara....
vreau si eu sa scriu despre bebele meu nu numai despre burtica mea...

mihaela
38 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

Mergi la inceput

michigan,

vei avea ce povesti, stai nitel...dar iti doresc din tot sufletul sa povestesti ca bebe doarme, mananca, ai lapte destul, bebe nu are colici, tu esti optimista si nu cunosti depresia postnatala.

, mamica de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Buna ziua, fetelor!

Teodora Ana, eu folosesc pentru nasuc Mar plus Spay nazal. Dupa ce pulverizez in nas o las cateva minute apoi o aspir cu pompita! Sincera sa fiu nu prea scot mare lucru ... doctorita mi-a zis ca nu e raceala (asa cum ma speriasem eu), ci e o chestie specifica bebeilor pana isi curata caile respiratorii! Si am remarcat ca a mea e fornaita atunci cand e nervoasa... daca se linisteste nu mai aud nimic la nasuc!

Despre suzeta: Teodora o scuipa ... nu o vrea deloc! Poate nu am una prea buna? E din silicon, tesita, pentru varsta ei ... Totusi tipa ... si prefera evident tzatza! Aproape ca ma dispera ... vrea numai la san! Imi cere piept la 1,5-2 ore. Ma termina in timpul zilei, insa noaptea doarme de pe la 23.30-24 pana dimineata la 7!

Elteka, ai o burtica minunata!

Ralucami, imi pare rau ca ai atatea ganduri negre! Insa sunt sigura ca totul va fi bine! In saptamana 36 a mea avea 2,600,iar pana am nascut in saptamana 37+5 zile, avea 2860. Deci nu a mai luat prea mult in greutate. Si e o dulceata sanatoasa!

Fetelor va rog sa ma invatati si pe mine sa-mi fac un album cu poze pe care sa-l pun in semnatura, caci vad ca pe Teodora mea nu o admira nimeni. Am pus pozele in albumul comun, ala pe care l-am facut noi cu burtici, dar stiu ca e mai usor sa admiri pozele cuiva (si apropos ... ale voastre sunt superbe) cand sunt in semnatura! Incerc acum sa fac o semnatura in care sa pun adresa albumului comun ... sa vad daca reusesc! Se vad?

Asa creste Teodora-Iubita ticker vechi

Asa creste Teodora-Iubita fotografii album comun

Motannel si Teodora Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Pauly, mersi pt site!

Ella_74, nu stiu ce sa zic... tu il ai mai de mult timp pe David... Eu inca rezist... Ba chiar ma gandeam sa ma apuc sa dorm ziua si noaptea sa stau treaza... Pe mine ma doare sufletul ca se chinuie si nu am ce-i face... pt. ca din pacate toate produsele "anti-colici" nu au efect... Este vorba mai mult de efect placebo, in cazul celor care zic ca le trec durerile dupa administrarea de diverse "leacuri"... Durerile din colici sunt cauzate de fapt de GAZE!!! Asa ca il poate ajuta sa il bati pe spate... sa-i mai iasa gazele...dar si pt ca vibratiile calmeaza. Poti sa pui comprese calde pe burtik lui... Sa vorbesti cu el.... sa ii canti... Altceva nu avem ce face!!! Eu chiar ii citesc povesti... si el ma asculta cu mare interes... URLAND... dar cum el nu se opreste din plans nici eu din povestit .

EDIT: Motannel, eu nu vad pozele!

Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Dupa ce dau click pe album foto se deschide o pagina cu o eroare, dar dau sign in si adresa + parola comuna si se ajunge la pozicile mele! O fi bine?

Poate ma invata totusi cineva sa-mi creez un albumel propriu!

Asa creste Teodora-Iubita ticker vechi

Asa creste Teodora-Iubita fotografii album comun

Motannel si Teodora Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Motannel, eu ma uit acum pe pozele tale... ca am reusit cum aiu zis cu user si parola... Dar ca sa le maresc nu merge Eeeeh ba merge... Acum o vad!!! Mai, mai ce rochitza roz avem... Dar nu ne place asa infofolita, mami!!! Si caciulita pe vremea asta? Apropos... asa cum v-am zis: cand am iesit din maternitate asistenta de la neonatologie, care l-a imbracat i-a pus si caciulita dar eu i-am dat-o jos sa nu-mi transpire baiatul... Noi stam cu geamurile deschise in casa... si cu Antonio imbrcata cu un body-maieu, o bluzita, pantalonasi... si atat... Si tot mi se pare ca transpira In schimb sotul... mereu il inveleste ca cica ii e mila de el... sa nu ii fie frig

Sa faci cont propriu... nu mai stiu... Imi explicase si mie Alyna24... dar am cam uitat

Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

da, Andradap, il am mai demult pe David, fix de o luna ca azi e ziua lui ; si fac socoteala ca mai am 2 luni de colici, nu? dar daca nu pleaca blestematii astia de colici de la noi cand facem 3 luni ?, ca am citit ca la unii bebelusi stau mai mult de atat...

si am uitat sa te felicit pentru Antonio, are niste ochi superbi, de fapt e foarte frumos.

, mamica de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Woooow...am uitat

La multe/i lunisoare/anisori!!!!!!

Andrei de Vali5

Aurora Demetra de Bebeta

David Andrei de Ella

va sa traiasca si sa infloreasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

La Multe Lunisoare/Ani David de Ella!!!
La Multe Lunisoare/Ani Andrei de Vali5!!!
La Multe Lunisoare/Ani Aurora de Bebica!!!
Sa cresteti mare si voinici si cumintzei ;)

I-am dat ieri un mesaj lui Kay ca nu mai stiam nimic de ea si mi-a raspuns azi ;)

"Noi suntem 2 in 1 in continuare... Maine facem eco si daca e ok, sambata sau duminica scoatem Sosonica! Nici eu nu stiu exact, depinde cum evoluam. Va pup si mi-e dor de voi!"

Iri, bine ai venit acasa Imi pare rau pentru Iris cea micutza :( Multa sanatate pentru puiutza (si pentru puiutz) ;)

He he, Motannel, am reusit si eu sa o vad acum pe Teodora Da' ce scumpica suntem noi Si ce ochisori avem ;)
Voi ma omorati cu bebelusii astia frumosi, si si eu ma gandesc la fel ca Michigan cand va citesc

Ancamari, trebuie sa recunosc ca am inceput deja sa alerg pe scari. Un pic, 1 etaj si 1/2 cat am de urcat. Si am facut si niste genoflexiuni... Putin, 10. Mi-e frica sa fac mai multa miscare sa nu ii fac rau titzei

Ralucami, cred ca am si eu contractii (mi-a zis la un control). Dar micute rau. Adica eu ma gandesc asa - ca sa mi se scurteze colul - ar trebui totusi sa le simt, nu sa fie micutze-micutze. D'asta zic ca nu am - nu am contractii "adevarate"

Pauly, ma uitam ca leaganul ala mere pana la 13kg... Pana la urma cred ca se poate sa imi iau si eu ca prea ma obsedeaza

Didi, tu ce zici, nastem saptamana asta? Tu mai ai si mai putin decat mine pana la dpn

Aaa! uitasem - pentru fetele din Brasov (sau pe langa), acum e BabyExpo la Brasov ;) Dar nu e graco... In schimb e la Cluj ;) 8-9-10 iunie ;) Si probabil au si leganele

Anca 39+
poze
bebelusa

Mergi la inceput