***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (64)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bogalina spune:

am si eu o rugaminte la voi:trimiteti-mi prin e-mail(adresa mea e alinabogdan05@yahoo.com)modelele acelea pt.salariul bonus si pt.cei 15% ca eu nu stiu sa intru in mailul comun si nu stiu nici parola.Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Buna fetelor.Nu prea am noutati,am intrat mai mult sa vad ce faceti.Cum va mai descurcati cu caldura?Eu simt ca ma sufoc,mai ales noaptea. FELICITARI fetelor care au mai nascut si celor care s-au intors acasa zilele astea.Pt cele care urmeaza nasteri usoare si bebei sanatosi.Azi am intrat si noi in sapt 36 si bebe e la fel de activ ca pana acum,se pare ca se simte bine in burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Ella_74 felicitari pentru cele 4 Kg... Eu cred ca Antonio se ingrasa ca noaptea, ca sa-l calmez... ii dau mereu sa suga...

Motannel, aparatul este cumparat de mama din brico-store vara trecuta. Arata ca un radiator... care in loc de rezistenta are un fel de neoane... care atrag tantarii.

Liviana.... colicile pot fi 3 zile, 1 zi nu si tot asa... deci nu ma culc pe urechea bleaga ....

Pitica ... Imi pare rau ca sunt prob cu acomodarea lui Iris... dar se va obisnui pana la urma!

Ancamari, Monytza, Angelabv, DidiAlex
Hai fetelor... ca ma tineti si pe mine in suspans!!!

Alynta27... eu am folosit baneocin... Mama spunea ca la noi a folosit Saprosan... probabil cel mentionat de tine, doar ca alta denumire comerciala.

Vali5... eu aveam oarece "probleme" cu sotul... Mereu "il prindeam" ca vrea sa mai inchida putin geamul sau sa-l inveleasca... dar acum ca a vazut ca e bine mersi a inteles ca NU-i e frig

PS: Eu iar am facut febra... Asta ca urmare a faptului ca am luat ultimul IBUPROFEN aseara... Se pare ca fara fac febra. Cred ca e cazul sa merg la control... Sa vedem...

Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Amely, nu ii dau sirop cu calciu, ci am luat de la farmacie fiole de gluconolactat de calciu de 10 ml. Ii pun in ceiut cate 5 ml si il bea fara probleme. Dr neonatolog din spital nu i-a facut analize, dar a spus ca are un tremurat al mainilor ce indica lipsa de calciu. Desi eu am vazut cam la toti nou-nascutii acel tremurat - cand sunt desfasati si parca isi pierd echilibrul, asa dau din manute, nu stiu cum sa explic altfel.
Andrei urla si el cand il pun in patut, dar il las sa planga si in 5-10 minute tace. SI cunosc dupa plans daca vrea in brate sau ceva il deranjeaza (foame, scutec murdar, frig...) Cand vrea in brate e mai mult o miorlaiala cu pauze, dar cand ceva nu ii convine urla de parca il taie cineva. Mi-e tare drag si l-as tine tot timpul in brate, dar stiu ca se invata asa si nu o sa mai pot sa il las jos ca va urla.
Cat despre problema ta cu David - faptul ca trage putin dupa care adoarme: stiu pe cineva care avea aceeasi problema, de nu mai putea mama copilului sa faca nimic altceva. Tatal a luat copilul si l-a lasat sa urle o ora jumate incontinuu, si apoi nu a mai avut probleme- cand era de mancat manca fara oprire. Eu nu stiu daca as putea sa fac chestia asta, dar ti-am zis ce stiu. Sper sa rezolvati cat mai repede.

Valentina, mamica lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Multumesc Andrada de precizare!

Alina-Mirela 36+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Salutare gagici,si la mamici si la burtici!Piticuto,eu te inteleg perfect ca ti-e greu...Am vazut ca toate mamicile cu 2 copilasi ne confruntam cu aceleasi probleme...gelozia fratilor mai mari...Nu sunt in masura sa dau sfaturi,dar cred ca o implicare mai mare a taticului (In masura in care e posibil daca lucreaza mult)te-ar ajuta sa treci mai usor peste aceasta perioada...daca nu se pricepe la bebei,invata-l!e mare lucru sa poti avea baza in el daca vrei sa mai iesi si tu la magazin,sa faci piata....sa-ti mai limpezesti gandurile...pe mine cumparaturile ma relaxeaza.,indiferent de care ar fi...In timp ce tu faci treaba prin casa si bebe doarme el poate sa mai iasa cu Iris in parc...ori poti si tu sa dormi cu bebe...o sa vezi ce mult bine v-ar putea face o iesire in 4!Eu am incercat ca atunci cand al meu ii da sa suga Dafnicai sa il iau pe cel mare la cumparaturi(sa ne sfatuim,cica),ori pur si simplu sa il iau pe el in brate si sa-l pup(Desi e mai naravas din fire si nu ma lasa)...Si neaparat atunci cand o admiram pe micuta,il laudam si pe el!De ex ieri al meu i-a spus celei mici ca ea e buna de pupat iar Albert e partenerul lui de joaca, cel mai puternic adversar...E greu cu 2...m-amregasit in ceeace scria Androix si-n randurile Dianei...Am incercat un experiment...Acum 2 zile am plecat cu copii la magazin,singura...la noi in zona...Stau la etajul 2...intai am coborat caruciorul si copilul cel mare...M-am intors fuga si am luat-o pe Daf...albert voia sa impinga caruciorul ,asa ca am mers pe drum tot certandu-ne.Imi striga:esti o rea,o sama fac mare si-o sa te omor1Ce sa fac?merg mai departe si-l ignor...ajungem in piata,il rog sa lase inpacecarutul...pana imi bag in plasa ce-am luat fugecu el...tip sa vina inapoi...el nimic...Platesc...nu ma pot concentra la ce-mi zice vanzatoarea...nu maistiu unde pun restul si nici cat trebuia sa primesc...imi uit plasele(ca fug dupa el)si-l vad ca vrea sa intoarca carutul si cat pe ce s-o rastoarne pe cea mica...De peste tot aud oameni care-mi striga sa am mai multa grija ca uite ce se putea intampla(de parca eu nu vazusem)...Ce era sa-i fac?L-am mustrat...ca bataia tot i-o promit si tot nu i-o dau asa ca nu ma mai crede...Si el imi face in ciuda mai mereu...Cand il rog sa nu sara pe pat cat ii dau la Daphne sa suga,ma intreaba;si ce daca o fac sa vomite?ma lasa fara replica...asa ca nervii mei sunt vesnic incordati...Agesivitatea asta o au si de la gradi,si din nesuferitele de desene animate...Androix,nu mai fi suparata ca se intampla peste tot!eu chiar m-am linistit citindu-va postarie...Kay,iti tinem pumniii...si tie Poohy1Felicitari bebelusilor mancaciosi...si lui Antonio si bebelui de Madi...Bogalina,bine ati venit acasa!Pauly,eu am avut generala si a fost foarte bine,desi dureri dupa am avut,dar nu au nimic de-a face cu anestezia...m-amridicat dupa 12 ore fara ajutor,am folosit piciorul drept pe post de parghie schimbandu-mi centrul de greutate...va pupam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Ola!
Hai sa raspund scurt la cateva dintre voi:

Alynta-dupa epidurala m-a durut capul vreo 2 zile dar nu
stiu daca din cauza ei.Si n-am cump trusa, i-am dat anestezistei 2 mil.

Ibelciug-eu stiu ca dc e sa faca colici, face oricum indiferent ce mananci!

Vali5-tu ii dai Vigaantol doar 10 zile /luna?Sau am inteles prost?

Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Alina 24,eu ii dau zilnic doua picaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Ella, pai.....sarbatorim in aceeasi zi!Sa ne traiasca bebelusii!Cumparaturi o sa tot fac/....desi am constatat ca are Davidutz cam destule pt moment!Macar sa apuce sa le imbrace1 data-de 2 ori!Al meu pitik a dormit azi-noapte de la 21.30 la 3.Cel mai mult pana acum!In schimb ziua nu mai doarme asa mult(cam6 ore pe zi, maxim 7 de pe la 8 dimineata).

Sobi-eu nu am voie sa iau ecat No Spa.Asta e....

Chowpersa-felicit pt bebelin.Sa fie sanatos in primul rand!

Andrada, refer la hainute, cum ziceam mai sus, deocamdata facem o pauza!Dar...nu stiu pt cat tp ca-mi vine sa-i tot iau!Dar are atatea ca unele nici nu le-a imbracat!
Tu sper sa te faci bine!
Si....ce mare e Antonio!Mananca nu gluma!pt voi!

Motannel-mersik!Ieri am mai avut o criza....

Miniuta, felicitari pt Davidutz!Ce de Davidutzi pe aici!

Moko, sa va bucurati de voua voastra casa!Da' esti asa constiincioasa cu munca!Bine ca mai ai un pic si stai acasa!Oricum...la burtik care o ai....Ce bine de tine!

Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Amely Exact asa face si Vladutzul meu. E satul, schimbat, cum il pun in patut, incepe sa planga. Daca il iau in brate si ii pun titi in gura, se linisteste si adoarme.
Cred ca e asa pentru ca in spital l-am obisnuit sa doarma in pat langa mine cu sanul in gurita, ca daca il las si acum in pat cu mine, doarme linistit fara probleme. Cred ca nu-i place in patut. Si nu stiu ce si cum sa fac sa-l obisnuiesc, pentru ca eu nu pot sa dorm cand il am langa mine in pat, mi-e frica. Aseara am incercat sa-i dau suzeta si a inceput sa urle de ziceai ca-l tai Am sa incerc si eu cu bibe la noapte, sa vad daca o sa vrea sa pape...

Teodora Ana de Mihail Vladimir

Poze cu juniorul :
http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=2780000

Mergi la inceput