***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (64)
Raspunsuri - Pagina 17

Motannel spune:
 Amely, Ralucami, Madi, Anca, Petit_ange, multumesc!
Chris eu nu reusesc sa vad poza cu Daphne! ce sa fac?

Aurora Demetra de Bebeta 

Andrei de Vali 5 

David Andrei de Ella 

Vas, chiar ma gandeam de ce nu schimbi sematura!
Moberi, sa-ti traiasca Matei!
Pentru Teodora mi-a fost recomandat doar Vigantol! Apropos ... cum il dati? Il picurati direct pe limbuta? Eu asa incerc sa fac! Doua picaturi pe limba!
Elteka, nu cred sa aiba minunea ta semne! Ceea ce am povestit e o superstitie, insa Teodora are acest semn si simteam nevoia sa-l leg de ceva! Imi pare tare rau ca-l are (parca ma simt viovata), insa toata lumea ma incurajeaza ca e insemnata si deosebita si ca asta va fi farmecul ei! Eu ma rog sa fie sanatoasa! Oricum parca e mai estompat decat la inceput! 
Chiquitita, in noaptea in care am nascut a fost pentru prima data in timpul sarcinii cand m-am stricat la burta! Si dupa ce am fost de vreo trei ori am remarcat (fara sa ma fi scremut prea mult) ca am roz pe hartie si am realizat ca mi s-a rupt apa! Ceea ce credeam ca sunt dureri de burta erau de fapt dureri ca la ciclu, dar mai puternice! Deci ... cred ca la tine se cam apropie momentul! Iti doresc nastere usoara si rapida ca a mea!
Mihamora, Mario Dominic e un scump! Si ce patut frumos are! Sa va traiasca flacaul!
Florina, eu folosesc doar Pampers. Nu am mai folosit si alte tipuri de scutece, insa toata lumea cu bebei mi-a recomandat Pampers!
Yoyoyo, bine ai revenit! Sa-ti traiasca Tavi!
Ciuffy, FELICITARI! Sa-ti traiasca Nicolae Spiridon!
Florentina, bine ai revenit! Sa-ti traiasca Matei!
Asa creste Teodora-Iubita ticker vechi
Asa creste Teodora-Iubita fotografii album comun
Motannel si  
Teodora Elena

michigan spune:
 cam slabuta activitatea pe forum...
unde sunteti burtici? 
ca pe mamici le inteleg...
mihaela
38 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

lbelciug spune:
 Mica, ma bucur ca fata e cuminte. Spune-mi te rog, esti multumita de dr Taropa? In a cata zi de la externare te-a vizitat acasa?
Ciuffy, felicitari pt baietel!
Yoyoyo, bine ai venit acasa si sa-ti creasca frumos flacaul! 
DidiAlex, e adevarat ca in Germania in general vinerea e program redus de lucru? Si inca ceva: asa-i ca acolo nu prea se lucreaza peste program si daca se intampla asta orele suplim se platesc? Merci in avans pt raspuns.
Addinel, durerea de mijloc asociata cu cea de burta are legatura cu travaliul/nasterea. Daca nu trece nu nospa, atunci suna-ti doctorul!
CristinaMaria, DA, se vad pozele! Sa-ti traiasca micutul Rares. E scumpic tare! 
Pt mastita, incearca sa nu stai cu sanul incarcat. Foloseste pompa ca sa-l detensionezi si eventual sa desfunzi canalele. Nu ezita sa pui la san baiatul de cate ori cere. In general BB e cel mai indicat pt desfundarea canalelor!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 
 38s cu baby-boy2

poohy spune:
 Buna burtici,
si eu pe aici, numa' ca nu prea am avut chef de nimic azi si am facut numai prostii
Ciuffy, felicitari pentru bebel!! 

Ancamari, bafta la doctor! Scuze pentru intarziere 
Didi, poate ma intalnesc maine cu Ancamari, dar doar pentru ca ma duc la consult... Am continuat cu mers rapid, niste genoflexiuni, bai calde, dar nik. Recunosc ca nu exagerez
Florentina, bine ai revenit!!! Felicitari pentru Matei 
 Nici o problema, nu m-ai trezit ;)
Cristinamaria, am vazut pozele cu Rares cel scumpic si ganditor 
 Ai grija mare cu mastita, mama a avut, nu s-a dus la doctor si a patit-o. Dar presupun ca tu stii mult mai bine si eu aberez cum am facut azi toata ziua...
Monytza, imi inchipui cum sunt la tine telefoanele - ca esti cu o saptamana peste mine. Si eu am primit azi o groaza de telefoane si mail-uri (pana si la colegi de serviciu de prin alte tari) ca ce mai fac, nu am nascut inca. Bine ca am vorbit si cu un prieten care era socat ca doctorul se gandeste deja la nastere, ca doar bebeii stau pana la 44 sau 45 de saptamani in burtica :D
Si am si o prietena care sta si langa mine - si care cand vine acasa si nu vede masina sotului, intra in panica imediat si imi da telefon. Asta de cam 2 saptamani :D
Ma duc sa ma mai uit ce e prin bagaj, ca nu mai tin minte ce am pus unde de acum 2 saptamani...
Edit:
Mi-am adus aminte ca sunt o baba curioasa. Elteka, Ralucami, despre ce site vorbiti? Vreau si eu sa vad caruciorul Jane!!
Anca 
 39+ 
poze
bebelusa

moberi spune:
 ella 74mersi tare mult de raspuns.Nici nu stii ce bine e sa auzi si de la altii care experimenteaza probleme asemanatoare ca nu e nimic grav.Intre timp am sunat si medicul si mi-a zis si el sa stau linistita ca se intampla si sa pun gheata si sa curat cu betadina .In faza asta nu indica nimic periculossi sa nu ma stresez mai mult decat e cazul.
Pentru mamici ati folosit careva Gripewater -  impotriva colicilor?Mi l-a recomandat cu caldura o prietena care e medic in Germania si care l-a folosit cu succes la bebelusul ei.
Eu zic ca inca nu avem , dar astept pe zi ce trece sa inceapa petrecerea!!!!!!

mica0307 spune:
 ciuffy felicitari, sa-ti traiasca bebelusul. Te asteptam acasa.
elteka multumim, crestem si noi. Chiar sunt curioasa cate kg are acum ca nu am reusit inca sa luam cantar.
pauly 
cristinamaria imi pare rau ca ai facut mastita. Sanatate multa 
. In sfarsit il vedem si noi pe Rares, care e tare frumosel.
liviana nu am mai mers la dr Taropa, am ramas la dr care s-a ocupat de Maya in spital, dr. Cristina COman, care e f ok pana acum.
monytza hai ca vine si randul tau. Uite poate se grabeste bebeul tau 

Mica cu 
 Maya Alexandra (10 mai 2007)
Poze

Paflo spune:
 Imi vine sa urlu! Azi chiar am o zi oribila! Am scris un mesaj enorm (inclusiv cu povestea nasterii) si l-am sters din greseala!Asta pe langa ziua ingrozitoare pe care am avut-o...dar nu mai am putere sa o iau de la capat. Va povestesc maine!
O noapte linistita!
Florina
PS: Elteka, stai linistita ca trece durerea de simfiza dupa ce nasti...
Florina R.

chris27 spune:
 pozici noi 
http://img152.imageshack.us/my.php?image=daphne075bn6.jpg
http://img131.imageshack.us/my.php?image=daphne071ol6.jpg
http://img46.imageshack.us/my.php?image=daphne065yz9.jpg

mihamora spune:
 ciuffy felicitari ptr bebe !!sa-ti traiasca si sa fie sanatos 
yoyoyo & moberi bine ati venit acasa, sa va  traiasca bebelusii.
Multumesc mult alynta, motanel si ancamari pentru aprecieri.
Mica si Motanel f frumusele domnisoarele voastre, sa va traiasca.
Nu a mai venit dr de familie la noi si nici nu mai raspunde la telefon
 f urat din parte ei. Vroiam sa vedem daca ia bine in greutate, dar...
ahhh, imi pare rau pentru atata rosu, nu stiu ce am gresit

trebuie sa ma uit la to.ate pozele cu bebei ca nu am reusit sa le vad decat pe sarite, dar am ajuns in sfarsit la zi.![]()
Punem majorete pentru viitoarele mamici

Dominic 15.05.2007
POZE CU MARIO DOMINIC