***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (64)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
poohy spune:
Pauly, i-am trimis link-ul unei prietene care stie ungureste poate ne lamureste ea :D
Nici eu nu stiu cat costa Silhouette (dar arata bine)... Nu m-am uitat prea mult la el pentru ca nu am gasit prea multe informatii
http://www.graco.fr/silhoute_tout.htm
(l-am gasit intr-un magazin din Franta, pe la 139 de euro)
pe cand pentru celalalt am gasit si pare ce ma intereseaza
http://www.graco.fr/lovin_tout.htm
(asta in Franta era 119 euro)
Probabil la baby-expo din Cluj o sa fie, si si cu reducere (astia de la Graco chiar au avut reduceri la baby-expo bucuresti - fata de preturile din tara bineinteles :D)
Bineinteles, daca pot sa iau rainforest din ungaria si la aproape 1/2 de pret, prefer rainforest :D
Am zis eu ca am inebunit cu balansoarele astea...
Anca 39+
poze
bebelusa
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Pepsi spune:
didi, mare galerie de la mine ptr tine draga mea! se pare ca avem multe in comun noi doua!acuma ca ai si caruciorul gata poa sa apara voinicul, care vad ca se va chema ca si al meu, sint multi Davizi pe aici!cu hainutele ma gindesc exact ca tine, tre sa mai inteleaga si sotul, care zice, da ce-ti mai tre ca doar ai de la Dominic, da, dar vreau noi, e un alt copil, si vreau haine si ptr el, asa ca a renuntat sa mai lupte, eu, am luat totul de la trei luni incolo, Dominic fiind mare am dat lucrurile lui ca nu a apucat sa le puna erau super mici, acuma, ca=mi spune medicul ca e mai mic, incep sa panic, oare tre sa iau si haine marime nou-nascut? asa ca voi lua acolo 1-2 bucati, si oricum voi primi si cadouri!auzi Robert e in iunie nascut? pe cit? va fi bine ai sa vezi, ca in curind il tii in brate si vei scapa de incertitudine!ai mare grija de tine si da de veste!
vas, frumoasa poveste.
la multi ani ptr implinirea unei luni bebelusilor!
andrada, parca ma vad pe mine in urma cu exact 3 ani! si eu l-am rasfatat pe Dominic, in prima luna dormea numa la mine pe burta, sint studii care zic ca ei tre sa-ti auda bataile inimii(aici au inventat repede un aparat sa-ti ia banii) am avut noroc sa nu aibe colici decit de 2 ori, dar nu regret NIMIC, imi tot auzeam povesti in jur, ca ce atita in brate, ce atita pe burta, etc, dar iti zic eu timpul trece atit de REPEDE, ca acusi vezi ca te va impinge cind vrei sa=l pupi sau sa-l iei in brate, si nu regret nimic din timpul meu sacrificat ptr el, chiar daca unii il numeau super rasfatatul! o viata ai, si ei o copilarie!un leagan dinala de bebei te-ar mai ajuta, si al meu dormea bine la aer afara!
pauly, stai linistita ca ajungi la spital, e primul copil la tine, la androix era al doilea, si eu imi fac vise ca la al doilea va dura mai putin, o sa vedem acuma!
poohy, multam fain!
Flavia 37+ David
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
mica0307 spune:
David, Andrei si Aurora LA MULTI ANI sa cresteti mari si frumosi .
pitica bine ai venit acasa. Sa iti traiasca Cosminel.
vas ce nastere usoara ai avut. Ma bucur ca esti bine. Ma gandesc ca ar trebui sa scriu si eu povestea nasterii, da ce poti sa scrii la cezariana???
Azi printesa Maya a fost tare agitata, dormea putin se trezea si tot asa toata ziua. Acum doamre de vreo 2 ore si sper sa mai doarma macar 1.
Hai ca ma duc sa mai pun poze.Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alynta27/alynta27.jpg)
alynta27 spune:
Salutare! Azi sunt cam molesita sa scriu.... caldura asta! Vas ma bucur pentru nasterea ta frumoasa si nu pot decat sa mi-o doresc si eu!
O seara placuta!
Alina-Mirela 36+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
andradap spune:
Ce activitate scazuta pe forum... Ma intreb cum va fi la CLUBUL SCUTECELOR...
Pauly, inca o data multumim de laude Noi suntem inca in asteptari... sa vedem ce culoare vor fi ochii??? Oare vor ramane albastri? Se fac verzi? Sau semanam cu tati si avem ochi caprui....
Pepsi... si pe mine m-a "rasfatat" mama la fel... tot din cauza COLICILOR pe care le aveam... si uite ce mare si cuminte m-am facut cu tot cu rasfatul ala...
In schimb e dificil sa faci ceva cu bebe in brate non stop... De aceea incerc sa-l mai si pun in patut sau carut... ca ne plimbam cu el prin toata casa...asta pana maine cand dupa ce iesim afra nu mai fatzaim carutzul prin casa
Parca vad ca va mai scriu la noapte!!!
Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada FERICITA de Antonio
lbelciug spune:
Mica, am vazut pozele. Frumoasa tare Maya ta, sa-ti traiasca! E cumintica in general? Am vazut ca are pielicica usor iritata. E de la caldura, nu? Cu ce o dai pe corp?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 38s cu baby-boy2
michigan spune:
andrada e super pregatirea aceea pt a fi parinti
ne-am distrat copios.... desi sincer am ras cam cu jumatate de gura...ca stim ca aproape tot este si adevarat
venim si noi cu stiri de la doctoresa
daca nu se intampla nimic...
de luni intr-o saptamana... adica pe 4 iunie.... ne ducem cu bagajul pregatit sa ne internam...sa fim sub supraveghere...si asteptam...
probabil provocam daca bebe se incapataneaza sa nu iasa...
ai dreptate ella pana acum eram optimista
acum cand stiu ca mai e atat de putin parca mi s-a strans de tot stomacul de frica... de emotii...
dar fie ce-o fi...mergem inainte ...si nu mai e mult pana il vedem pe bebe!
mihaela
38 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums
poohy spune:
Mica, e o minune Maya ta! Imi plac asa mult pozele cu mamici si bebici...
Oare cum o fi si Manu a mea? Cat mai am pana o vad si eu? Cred ca nu mai are loc deloc in burtica - abia se mai intinde
Anca 39+
poze
bebelusa
Madi spune:
Buna seara burtici si mamici!
La multe luni si ani bebeilor care se serbeaza azi!
Raluca multumesc de aprecierile la adresa bebelinei mele. Ciudata faza cu cerceii la scoala, in Japonia. Sau ma rog, ciudata pentru mine. Voiam sa iti spun si eu sa nu te stresezi de greutatea bebelinei tale. A mea fetita a fost mica la nastere, desi s-a nascut la termen (38 de saptamani fix). Banuiesc ca din cauza fibromului nu a crescut mai mult. Insa a fost sanatoasa si asta conteaza foarte mult. Pe urma recupereaza ea. Recunosc ca si eu sunt stresata si acum sa se dezvolte normal, si sa nu fie mica de statura sau ceva..dar sper sa nu avem probleme.
Arcadia ii pun mereu in cadita un scutec de finet, ca sa nu alunece. Dar nu ii place ei pe spate si pace!
Amelyeu ii dau Anei de la 2 saptamani vigantol. Doctorita mi-a dat si calciu gluconic, insa Ana nu il inghite. Il scuipa pe tot afara. Adevarul e ca nu o condamn, ca am incercat sa il inghti si eu si mi-a venit sa vomit Cand ma duc la control la doc, la o luna, o sa ii spun, poate imi da calciu sub alta forma.
Andrada si Ella imi pare rau ca treceti prin asa ceva cu colicii. Sper sa se rezolve curand. Andrada si eu plangeam odata cu bebe in prima saptamana, mai ales ca bebelina mea cand plange, plange cu suspine si lacrimi. Si ea mai are episoade cand o doare burtica, se trezeste urland, dar nu o tin foarte mult. Eu ii dau , alternativ, pe zile, Sab Simplex, Baby Drink si Gripe Baby Water.
Ella si eu am zis ca o sa fac depresie dar din cauza lipsei laptelui. Si acum inca ma supar rau de tot cand ma mult si de-abia storc (si asta literalmente, pentru ca in timp ce folosesc pompa, apas si pe san ca sa iasa ceva)30 de ml maxim din ambii sani. Mi-e tare ciuda, dar nu am ce sa fac.
Mica ce fetita scumpa ai!!! Sa iti traiasca!
Eu nu am reusit sa vad pozele lui Cosmin al Piticaigogosica si nici pe ale Teodorei lui Motannel
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Ana Teodora
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”