***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (64)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
Amely spune:
Motannel, eu de ce nu pot sa vad poze cu Teodora cea dragalasa? link-ul de la semnatura ta nu e accesibil, iar pe mailul comun nu gasesc nik... vreau si eu sa o vaaad...
La multi ani bebeilor care au implinit deja o lunita!, David, Andrei, Aurora
Pt. colici am luat de la farmacie Gripe Water, desi David inca nu da semne, decat trecatoare. Deocamdata Sab Simplex vad ca functioneaza si a prevenit crizele. Mai avem si Debridat, pt. urgente (crize), mai ales noaptea, dar nu l-am prea folosit pana acum, sper sa nu fie nevoie.
Mamici, voi folositi glicerina pt. gurita (afte bucale sau cam asa ceva?) Noi nu am folosit inca, dar ne-a spus pediatra ca cica ar trebui, preventiv. Oare asa sa fie? este obligatoriu? Ah, si inca ceva: ati inceput sa le dati siropel cu calciu, pt. prevenirea deficientelor? ca eu deocamdata ii dau doar vigantolul pt. rahitism si cam atat.
Ma innebuneste cateodata noaptea ca-mi adoarme la san, cum il iau si-l pun in landou, se trezeste si incepe show-ul. Iar il pun la san, iar trage un pic si adoarme. Si tot asa Nopti albe in Seattle
Din cauza asta am inceput noaptea sa-i dam biberon, ca la ala macar nu doarme. Ne multumim cu titi doar ziua si basta.
Am pus poze noi cu Davidut la semnatura, in sfarsit l-am prins razand (in somn, ce-i drept). Maine implinim 3 saptamani. Crestem, crestem...
Va pupam si nasteri usoare in continuare!
mami de David Christian
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/chris27/chris27.jpg)
chris27 spune:
Andrada,am vazut videoclipul inca de alaltaieri (cred)...acum zilele sunt foarte asemanatoare...E tare frumos Antonio al tau!Sa iti traiasca ....Adevarul e ca avem niste bebei frumosi foc!Cuminti si sanatosi sa fie!...Nici noi nu folosim caciulita...spre disperarea mamicilor din parc !O imbrac aproape cum ma imbrac pe mine...Pitico,te inteleg ca e greu cu 2...Si eu cand am venit din maternitate ,fiul meu era racit si nu mai stiam cum sa ma impart(Mai ales ca trecusem prin atatea)...Ei bine,lucrurile nu s-au schimbat prea mult...mai putin faptul ca Albertutului i-a trecut ,iar cea mica nu s-a imbolnavit...Gelozia intre frati exista...si e tot mai mare...ca si dragostea lor...de fapt!Habar nu am cum sa ma impart...Cateodata cel mare imi zice c-o s-o arumce pe Dafnica pe geam,sa n-o mai iubesc...alteori imi zice c-o iubeste si-i vine s-o stranga de dragoste....si chiar a facut asta acum cateva zile cand dormea linistita in patut...O iubeste...stiu sigur...chiar si atunci cand nu lasa musafirii s-o priveasca...O iubeste si cand mie mi se pare c-o bruscheaza pupand-o(Oare chiar o bruscheaza,sau e paranoia mea?)...O sa ma descurc?Mi-e teama din senin si nu stiu de ce(Imi amintesc apoi de explicatia stiintifica)...Al meu rade...ma ia peste picior...Cand ii atrag atentia celui mare(5ani)sa nu mai impinga caruciorul asa repede sotul meu completeaza:"c-o sa vina cometa,sa va loveasca"...Imi dau seama ce incordata sunt,rad,si parca mi-e si ciuda pe el...Hmmm,n-o sa aiba veci instinctele mele!O femeie e altfel...dar oare e bine?E bine sa fi asa temetoare,vesnic cu garda sus?Sa te temi c-o inneci cu lapte,cand ii dai sa suga?Puiul de om te simte...si atunci,nu-i faci rau din nimic?!cred ca am o mica defectiune...O sa incerc sa fiu mai increzatoare...Si totusi,de Carstea si de Arthurana ce mai stiti?Mai ales ca in ultima postare cineva din partea Carstei scria ca sunt probleme cu bebe mic?
andradap spune:
Ooops... ca bine zici DIDIALEX! Si eu uitasem Asadar:
Vali5, Bebeta si Ella_74, va traiasca puii!!! Sa fie mancaciosi si fara colicei!!!
Carrie, la mine adoarme la san... Il mai tin putin sa-i dau aerul afara... Uneori sportul asta dureaza si o 1/2 de ora ..apoi il pun in pat si doarme... Mai putin in perioada de colici... cand are programul lui si nimik nu-l schimba
Didialex ... o sa incerc si eu webshots-ul.... sa pun cat mai multe poze...sa vedem ce reusesc!
Vas, am citit si eu povestea ta... Intr-adevar frumoasa!!!
ELTEKA... la unii copii pot tine colicile si pana pe la 5-7 luni Cu mine mama cica s-a chinuit pana la 7 luni!!! Si culmea acum imi zice... TREBUIA sa-mi zica inainte cand ma rugam sa-mi semene fi-miu...
Pana acum si comportamnetal si fizic seamana cu mine 90% ...
Liviana... eu eram trista din cauza suferintei lui... De mila lui... Deocamdata sunt inca cu nervii tari si nu ma deranjeaza plansul lui sau orele nedormite... Doar ca ma consuma si ma doare ca nu am cum sa-l ajut! In fine... o sa treaca si durerea asta... In prima saptamana cand am venit acasa... plangeam si eu cu el sii ii ziceam ca daca as sti ca ii trece lui durerea as trece prin inca 10 nasteri... Dar din pacate nu am ce sa-i fac!!! Il plimb prin casa... il bat pe spate, ii pun prosoape calde pe burtik...incalzite cu fierul de calcat... ii cant, ii citesc povesti... Si el se potoleste tot cand vrea el... dar eu makr zic ca-mi dau silinta sa fac ce-mi sta in puteri sa-i mai alin putin durerile! Sau cel putin sa simta ca mama lui e langa el si ca-l iubeste!!!
Motannel, chiar ma bucuram ieri ca nu a mai curs deloc sange!!! Dar pe seara.... PRAPAD... dintr-o data... Dar oricum la mine nu au trecut decat 12 zile
Pe mine nu lohiile ma deranjeaza ci faptul ca port si absorbant si vata cu fasa sterila... ca deh mie mi-a "crapat" epiziotomia... De fapt... doar sutura la piele...s-a despicat si eu inca ii fac toaleta ca la carte
Chin mare si cu "VRABIUTELE" astea
DAR MERITAAA!!! EU nu ma plang si ma bucur ca a venit ANTONIO pe lume!!!
Amely, ii dai biberon noaptea... lapte muls de la tine? Sau lapte praf? Ce scump e David...Si ce grasun e el!!! Cate Kg are? Asta e obsesia mea mai nou... Daca eu vreau sa dau jos Kg acumulate... pe el vreau sa-l INGRASH!!!
Chris27 maine ies si eu cu ANTONIO in parc...Am tot vrut sa ies saptamana asta dar ba era inorat, ba ploua...
Maine cred si vijelie sa fie ca tot ies...
Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada FERICITA de Antonio
gabiu spune:
amely, e un scump David al tau, sa va traiasca
gabi-Albert Mihai, 10.05.2007
http://photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/chris27/chris27.jpg)
chris27 spune:
Foarte bine ,Andrada...si eu voi face la fel...eu nu cred nici in superstitii(Ca e nebotrezata,ca nu m-a sfintit popa)...Nu am facut nici un gest urat...am nascut un copil,un inger,indiferent de religia mea)...Dragostea nu ia niciodata forme monstruoase...e pura si o vad mereu in ochii ei!Nu stiu cand o sa fac botezul...la gaNDUL ASTA NU MA STRESEZ DELOC!cAND LUMEA AUDE CA SE VA PETRECE EVENIMENTUL CAND VINE NASA DIN sPANIA,OCHII LOR ARATA CIUDAT)...dAR NASA E ACOLO CU BURSA DE STUDII ,NICIDECUM NU E BOGATA...E PRIETENA MEA...Raul isi gaseste salas in inima oricui,indiferent daca e sau nu botezat!gandurile mele sunt frumoase si nu ma tem!cu atat mai mult de ideile preconcepute ale celor din jur!In primul rand D-zeu e dragoste,nu reguli!
Amely spune:
Andrada, Gabiu si voua sa va traiasca minunile de bebei!
Andrada, de multe ori noaptea ii dau lapte praf sa stii, pur si simplu nu ma mai stresez. Nu ma mai tin puterile sa ma si mulg intre mese. In plus eu nu prea ma impac cu pompele, astazi abia am reusit sa mulg 60 ml de la un san, iar celalalt era aproape gol. Cum sa saturi bebeloiul meu cu 60 de ml? I-am dat si completare, normal. Are cam 3,800, deci nu f mult, dar ia destul de rapid in greutate. Tati ii zice "fieruta"
, ca mananca mult. Noi ii dam Nan 1 de la nestle si vad ca il accepta fara pb. De obicei mananca in jur de 120 de ml. Ori titi lu' mami nu prea fac fata la asemenea cerinte, din 2 in 2 ore
Sa nu uit: Antonio e o scumpete!
i-am admirat okisorii, la David inca nu s-au deschis la culoare, inca sunt tulburi, "ochi de lapte" cum se zice in popor. Abia astept sa capete si ei culoare.
Pupici la fete!
mami de David Christian
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
andradap spune:
Ceva dragut...
Sinteti pregatiti sa aveti copii?
1. Pentru a va pregati sa deveniti mama, imbracati un halat de baie si fixati-va pe burta un sac plin cu fasole. Dupa 9 luni, scoateti doar 10% din continutul sacului! Pentru tatici: fugiti repede la farmacie, goliti-va portofelul pe tejghea si invitati farmacistul sa se serveasca. Dupa aceea, mergeti la supermarket si cereti ca salariul dvs sa fie varsat direct in contul magazinului.
2. Pentru a avea o idee despre cum va veti petrece serile, intre orele 17h si 22h parcurgeti in lung si in lat sufrageria purtānd in brate un sac umed care cāntareste intre 4 si 6 kg. La ora 22h lasati sacul, reglati desteptatorul la 00h00 si mergeti la culcare. La miezul noptii,treziti-va si parcurgeti din nou sufrageria purtānd sacul timp de o ora. Reglati desteptatorul la ora 3h00. Imposibil sa mai adormiti, evident, asa ca treziti-va la ora 2h00 si serviti-va ceva de baut. Intoarcerea in pat la 2h45. Cānd suna desteptatorul, un sfert de ora mai tārziu, trezirea! Cāntati cāntecele de leagan pāna la ora 4h00. Reglati desteptatorul la 5h00. Treziti-va si preparati micul dejun. Mentineti acest ritm timp de 5 ani...fara sa va pierdeti buna dispozitie!
3. Goliti un pepene si practicati in mijloc o gaura de talia unei mingi de golf. Suspendati-l de tavan cu o sfoara si balansati-l de la stānga la dreapta. Dintr-o farfurie cu supa (foarte lichida) incercati sa hraniti "pepenele" (care e in miscare), jucāndu-va de-a avionul cu o lingurita. Continuati exercitiul pāna cānd farfuria e pe jumatate golita, varsati restul... pe genunchii dvs...bravo! acum stiti sa hraniti un bebelus! Pentru a avea o idee despre ceea ce se va intāmpla cānd va incepe sa mearga, etalati dulceata pe canapea si pe perdele, disimulati un pic de peste congelat in spatele televizorului si lasati-l acolo timp de o luna sau doua...
4. Imbracatul celor mici nu e chiar o formalitate. Incepeti prin a
cumpara o caracatita si o plasa pentru peste. Incercati sa introduceti caracatita in plasa. Timp prevazut: toata dimineata.
5. Nu sperati ca veti mai avea o masina curata si stralucitoare ca in ziua cānd ati cumparat-o. Cumparati o inghetata de vanilie si uitati-o in cutia de pe bord. Introduceti o moneda in casetofon (sau CD player). Sfarāmati un pachet de biscuti sau de ciocolata pe scaunele din spate. In final, zgāriati fiecare portiera cu un cui. Perfect!
6. Mergeti la supermarket insotiti de ceva care se apropie cel mai mult de un copil mic: o capra adulta de preferinta. Daca intentionati sa aveti mai multi copii, folositi mai multe capre. Faceti cumparaturile fara sa le scapati din ochi si platiti fara comentarii tot ceea ce au distrus.
7. Repetati de cel putin 5 ori tot ceea ce spuneti.
8. O ultima recomandare: inainte de a face copii, vizitati-va prietenii care au deja. Criticati din plin metoda lor de educatie, lipsa lor de rabdare sau de autoritate. Permiteti-va sa le dati sfaturi asupra orei de culcare, olitei, lipsa bunelor maniere la masa etc. Intr-un cuvānt: ajutati-i sa-si rezolve problemele si, in acelasi timp, profitati bine de situatie: este ultima oara cānd detineti solutiile!
Este cu dedicatie pentru toate viitoarele mamici... dar si cele care deja sunt mamici!!!
Eu una nu duc dorul perioadei de gravidie.. Imi place mult mai mult asta cu toate colicile ei cu tot Stiam eu de ce muream de NERABDARE!!!
Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
poohy spune:
Elteka, nu tradez! Nu ma induce sigur - doar daca permite colul/da semne. Si eu nu cred ca o sa dea vre-un semn :D Chiar nu cred. Asa ca d'asta zic ca nu am mari sperante pentru sambata...
Elteka, Pauly, voi credeti ca se gaseste rainforest in Ungaria? Eu am cautat si prin site-uri in Germania, Franta si Spania si nu am gasit (ce vroiam eu - am gasit numa' in Germania open top)
Edit: Am gasit! http://kep.tar.hu/szutyuri/50470735/29776642#2
Numa' ca nu inteleg o vorba. Nici nu stiu daca livreaza sau pe unde livreaza
Interesant site-ul asta...
Amely, Davidutzu e si mai scumpic Si ce frumos zambeste ;)
Andrada, eu zic ca Antonio al tau o sa rupa multe inimi :D
Chris, Carrie, Iri, cred ca e greu cu 2 puiuti acasa, dar in acelasi timp sunteti cred ca este si extraordinar
Mamici, multumim ca mai scrieti pe aici si mai dati sfaturi In ceva timp o sa tot bantui odiseea dupa sfaturi :D
Anca 39+
poze
bebelusa
andradap spune:
Am pus poze mai multe in semnatura... Am facut la webshots...super simplu...mersi DIDIALEX
Poze Antonio
pauly spune:
poohy ii posibil sa gasim si la szeged, iar cum eu sunt aproape de el ma gandeam sa dau o raita (dupa ce nasc binenteles).ca pe site-uri maghiare nu stiu sa navighez ptr ca nu cunosc limba.
dar de asta ce zici:
http://www.clip-trade.ro/store/view.php?prod=4080007&brid=2
mie mi se pare frumos ...dar nu stiu cat costa.
andrada e un scumpic bebe Antonio.are niste ochisori de print.
36+
Riana Alessya
poze
bebelina mea