Slabire cu Bio Night?

Slabire cu Bio Night? | Autor: Candy

Link direct la acest mesaj

A luat cineva pastile de slabit Bio Night (sau Bionight)? Am vazut reclama intr-o publicatie cu programe TV.
Mai mult ca sigur ca e o alta tzeapa, mai ales ca pretind ca slabesti in timpul noptii si actioneaza prin topirea grasimilor. In rest... nu scrie ce contin, nimic, doar o marturie care poate fi foarte bine inventata.

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Evident ca e o tzeapa , de-aia bunaaaaa !
Cunosc unele persoane care au luat asa ceva ! La inceput functiona , ptr ca creierul primeste informatia ca ai inghitit pastilutza , si daca ai si un pic grija de alimentatie o perioada , merge totul struna ! Dar cand ai terminat pastilutzele , revin cu viteza luminii si kg inapoi , de multe ori dublu de cate ai pierdut , din pacate !
O igiena sanatoasa cu alimentatie corecta , nu se inlocuieste cu nimik ! Minunile , nu vin singure , ele trebuie stimulate cu vointa multa !

Aileene...Alexandre...
De ce toti spun ca eu sunt mic doar 7 ani am implinit...(22-sept'99)
amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiumami spune:

Va rog sa-mi dati si mie o adresa sau un numar de telefon unde sa pot gasi asemenea pastile de slabit. Vreau sa aflu mai multe detalii si nu gasesc nimic pe net.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Puiumami , daca iti pot da un sfat , lasa pastilutza de o parte , manca sanatos si cu putina bunavointa vei reusi sa pierzi kg nedorite ! Bafta multa iti doresc ...

Aileene...Alexandre...(22-sept'99)
amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Aculta ce-ti spune aileene, tocma a slabit 18kg asa!

Doamne cu puterea Ta, ajuta-i micutei Diana sa se faca bine!

Mergi la inceput