A luat cineva pastile de slabit Bio Night (sau Bionight)? Am vazut reclama intr-o publicatie cu programe TV.
Mai mult ca sigur ca e o alta tzeapa, mai ales ca pretind ca slabesti in timpul noptii si actioneaza prin topirea grasimilor. In rest... nu scrie ce contin, nimic, doar o marturie care poate fi foarte bine inventata.
God, if I can't have what I want, let me want what I have.
Evident ca e o tzeapa , de-aia bunaaaaa ! 
Cunosc unele persoane care au luat asa ceva ! La inceput functiona , ptr ca creierul primeste informatia ca ai inghitit pastilutza , si daca ai si un pic grija de alimentatie o perioada , merge totul struna ! Dar cand ai terminat pastilutzele , revin cu viteza luminii si kg inapoi , de multe ori dublu de cate ai pierdut , din pacate !
O igiena sanatoasa cu alimentatie corecta , nu se inlocuieste cu nimik ! Minunile , nu vin singure , ele trebuie stimulate cu vointa multa !
Aileene...Alexandre...
De ce toti spun ca eu sunt mic doar 7 ani am implinit...(22-sept'99)
amintiri
Va rog sa-mi dati si mie o adresa sau un numar de telefon unde sa pot gasi asemenea pastile de slabit. Vreau sa aflu mai multe detalii si nu gasesc nimic pe net.
Multumesc
Puiumami , daca iti pot da un sfat , lasa pastilutza de o parte , manca sanatos si cu putina bunavointa vei reusi sa pierzi kg nedorite ! Bafta multa iti doresc
...
Aileene...Alexandre...(22-sept'99)
amintiri
Aculta ce-ti spune aileene, tocma a slabit 18kg asa!
Doamne cu puterea Ta, ajuta-i micutei Diana sa se faca bine!