azoospermie
am si eu o problema...Sintem casatoriti de 3 ani si am incercat in ultimul an sa facem un bb....Am facut niste analize, si verdictul dat mie a fost azoospermie. Ce ma sfatuiti sa fac ???
Sint fff disperat.Vad atitea mesaje de incurajare pe forum dar cu toate astea sint fff pesimist.As vrea sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu un sfat macar sau unde ar trebui sa merg.....multumesc anticipat
Raspunsuri
Anca Wish spune:
In primul rand, bine ai venit printre noi si felicitari pentru ca te implici atat de mult in problema asta. Multi barbati confunda barbatia cu fertilitatea, considerand-o, astfel rusinoasa, fara sa constientizeze ca nu au nicio legatura.
Din nefericire, pe care naturala, nu cred ca exista vreo sansa. Solutia e FIV + ICSI cu punctie testiculara. Au fost multe reusite. Ai incredere!
Sa auzim de bine!
irlandeza spune:
Intra la subiectul cu Azoospermie, o sa afli mai multe acolo.
Si nu fi asa speriat, intotdeauna exista o posibilitate de a obtine ceea ce ne dorim.
Numai bine.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
7+
andriushca spune:
alabama, bafta multa si bravo pt initiativa de a scrie aici, putini domni fac asta!
andreea
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png
sunshine4ever spune:
Alabama bun venit la iti admir curajul si iti doresc cit mai repede succesul de a avea un bebe. Nu dispera intotdeuna exista o sansa, uite si sotu se confrunta cu gigei putini si nemobili. dar mergem mai departe. Eu acu ii dau sa ia Zn, Seleniu si Multi macca de la FLP, si uite ca nr lor a crescut. Dar eu zic sa consulti si un medic atit urolog cit si ginecolog. Sotul meu avea tratament si de la giencolog doar ca nu i-a folosit. Acu noi suntem pe cale de a face fiv cu icsi, poate si biopsie testiculara, vom vedea.
Succes in continuare.
in asteptarea unui ingeras
Oana_B spune:
Alabama bine ai venit pe
Am copiat mesajele de aici la subiectul Azoospermie.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!