Iluzie optica
un bebelus.
http://www.cartoline.it/pics/_zoom_flash.htm?immagine=interattive_010604_01.swf
Annais
Raspunsuri
pet.cost2005 spune:
Fainaaaaaaaa ... !!!! Am vazut din prima ... o fi de la sarcina, ca vad bebei peste tot ????
Petronela
puiutul mult dorit !!!!
marybell spune:
super, mi-a placut foarte mult. super ideea...celui care a facut-o pe calculator
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
ardeiash spune:
unde-i bble ? este marginea de la plaja sau ce puuii mei o fi?
s-auzim numai de bine! si
Cristina_C spune:
ardeiash, uita-te la poza de stanga spre dreapta, sub acel copac si marginea de la plaja - este conturul unui bebelus care sta pe spate, se vad din profil nasul, gura, un ochi, manutele si piciorusele pe care le tine in sus. Este mare, ocupa tot spatiul dintre crengile de jos ale copacului si plaja.
blue eyes spune:
Ardeiash, apasa pe clicca qui si-l vezi.
_
O relatie sanatoasa are ca baza: schimbul intelectual, apropierea emotionala si sexualitatea.
_
Cadoul prefect pentru copil? Lasa-i copilaria! Cadoul perfect pentru femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul perfect pentru barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
karligutza spune:
am vazut si io conturul bebelushului... sta pe spate cu picioarele ghemuite in sus.... e reala imaginea sau e fake? de fapt ce conteaza, e dragut... pupici!
karligutza, sapt.35 si-o burtica ROZ ... ... BOMBON ...
bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 5 saptamani