Iluzie optica

Iluzie optica | Autor: blue eyes

Link direct la acest mesaj

un bebelus.
http://www.cartoline.it/pics/_zoom_flash.htm?immagine=interattive_010604_01.swf

Annais

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Fainaaaaaaaa ... !!!! Am vazut din prima ... o fi de la sarcina, ca vad bebei peste tot ????

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

super, mi-a placut foarte mult. super ideea...celui care a facut-o pe calculator

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

unde-i bble ? este marginea de la plaja sau ce puuii mei o fi?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

ardeiash, uita-te la poza de stanga spre dreapta, sub acel copac si marginea de la plaja - este conturul unui bebelus care sta pe spate, se vad din profil nasul, gura, un ochi, manutele si piciorusele pe care le tine in sus. Este mare, ocupa tot spatiul dintre crengile de jos ale copacului si plaja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Ardeiash, apasa pe clicca qui si-l vezi.

_
O relatie sanatoasa are ca baza: schimbul intelectual, apropierea emotionala si sexualitatea.
_
Cadoul prefect pentru copil? Lasa-i copilaria! Cadoul perfect pentru femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul perfect pentru barbat? Apreciaza-i masculinitatea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Deosebit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

am vazut si io conturul bebelushului... sta pe spate cu picioarele ghemuite in sus.... e reala imaginea sau e fake? de fapt ce conteaza, e dragut... pupici!

karligutza, sapt.35 si-o burtica ROZ ... ... BOMBON ...

bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 5 saptamani

Mergi la inceput