un bebelus. ![]()
http://www.cartoline.it/pics/_zoom_flash.htm?immagine=interattive_010604_01.swf
Annais
Fainaaaaaaaa ...
!!!! Am vazut din prima
... o fi de la sarcina, ca vad bebei peste tot ???? ![]()
Petronela
puiutul mult dorit !!!!
super, mi-a placut foarte mult. super ideea...celui care a facut-o pe calculator ![]()
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
unde-i bble ? este marginea de la plaja sau ce puuii mei o fi?
s-auzim numai de bine! si 

ardeiash, uita-te la poza de stanga spre dreapta, sub acel copac si marginea de la plaja - este conturul unui bebelus care sta pe spate, se vad din profil nasul, gura, un ochi, manutele si piciorusele pe care le tine in sus
. Este mare, ocupa tot spatiul dintre crengile de jos ale copacului si plaja.
Ardeiash, apasa pe clicca qui si-l vezi. 
_
O relatie sanatoasa are ca baza: schimbul intelectual, apropierea emotionala si sexualitatea.
_
Cadoul prefect pentru copil? Lasa-i copilaria! Cadoul perfect pentru femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul perfect pentru barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
am vazut si io conturul bebelushului... sta pe spate cu picioarele ghemuite in sus.... e reala imaginea sau e fake? de fapt ce conteaza, e dragut... pupici!
karligutza,
sapt.35
si-o burtica ROZ ...
... BOMBON ... 
bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul!
(stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 5 saptamani