Cand EL se indragosteste....de altcineva
Raspunsuri - Pagina 2
dulcetica spune:
Oamenii se implica diferit intr-o relatie si din acest motiv parea totul in regula.Din pacate pina nu vei fi dispusa sa inchei acest capitol nici n-o sa te poti implica in alta relatie, pentru ca nu e cinstit pentru nimeni sa sa multumeasca cu jumatati de masura. Probabil ar fi fost mai putin dureros daca se termina pe motiv ca nu erati chiar complementari.Existenta celeilalte pune sare pe rana.Dar iti dau o veste minunata:nu s-au terminat barbatii adevarati si cine stie ce pasiune infinita o sa faci brusc pentru altcineva.
Ca sa traversezi bine perioada asta idioata incearca sa iti ocupi timpul la maxim,ca sa nu faci loc pentru momente de puternica meditatie.
dulcetica spune:
Cred ca ar ajuta sa-i identifici vreo 2 defecte.Nu se poate sa fi fost chiar asa perfect!
Victoria_mami spune:
Draga xoxo, sunt convinsa ca ai auzit zicala "Tot raul spre bine". Eu din propria mea experienta iti spun ca asa e! Eram super-indragostita de un el perfect, visul oricarei femei, culmea romantismului, el care nu mergea la magazin, la 2 minute cu masina fara mine; el care iubea dansul la nebunie dar daca eu nu am vrut sa mergem intr-o discoteca, desi i-am spus sa mearga cu prietenii, a preferat sa stea cu mine in casa. Acelasi el care ma iubea la nebunie, care mi-o arata zilnic... si acelasi el care nu suporta fumul de tigara si se supara ca un copil cand fumam, acelasi el care imi facea crize de gelozie complet nefondate. Acelasi el (dupa ce drumul vietii ne-a despartit ptr. un an) care imi trimitea cadouri ursuleti imensi de ziua mea, de Craciun sau pur si simplu, fara vreo ocazie deosebita... s-a indragostit de alta! Intr-o buna zi, dupa vreun an si doua luni, timp in care eu am toooot asteptat sa fim impreuna din nou, am primit o scrisoare in care imi spunea ca ma iubeste dar s-a indragostit de alta! Simplu!
De ce spun ca tot raul e spre bine: ptr. ca daca inca mai eram cu el nu as fi intalnit niciodata omul extraordinar care este azi sotul meu, omul care ma accepta exact asa cum sunt, care nu-mi cere sa renunt nici la tigari nici la nimic altceva ptr. el, care nu se supara si refuza sa-mi vorbeasca ore sau zile intregi ptr. ca ... NU vreau sa ma tund!!! (Atat de copil era!!!) Omul care imi respecta dorintele si personalitatea, sotul meu!
Stii ca se spune si "cui pe cui scoate". Iesi din casa, gaseste un baiat bun sa te scoata la o inghetata, la un film, nu mai sta inchisa in casa sa astepti telefonul lui sau sa astepti sa se razgandeasca; e greu, stiu, dar mai greu e sa stai singura in casa si sa suferi.
Annnca eu am fost in tara asta vara, 3 saptamani, intr-un orasel miiiiic mic si nu mi-am intalnit fostul. Si iti spun sincer ca nici nu ar fi schimbat nimic; imi iubesc sotul si nici gand sa periclitez ce avem noi ptr. vreun fost, oricine ar fi el. Asa ca, eu iti spun: linisteste-te si nu te mai gandi ca se poate intampla ceva; daca e sa se intample se va intampla oricum, dar cel mai probabil e ca nu se va intampla nimic, dar tu stai si-ti faci o mie d eganduri si scenarii dramatice. Tu il cunosti, tu stii daca e cazul sau nu sa fii ingrijorata. Alege daca vrei sa traiesti in frica sau sa traiesti frumos cu sperante si ganduri frumoase de viitor; foarte bine ca te protejezi, dar nu exagera!
_
Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!
Annnca spune:
Multumesc pt raspuns Desiree.
Da,adevarul e,ca ma framant f mult si uneori ma comport egoist,imi infranez dorintele,doar ca sa ma protejez de un eventual sut de la el.
Astept sa treaca perioada aceea,sa trecem peste ea,daca vom trece.
Tind sa cred ca m`ar insela cu ea,nu stiu daca s`ar impaca,deoarece in relatia "perfecta" pe care au avut`o,au existat de fapt multe neajunsuri !
Nu stiu daca s-ar intoarce la o femeie inferioara mie,din toate pct de vedere.Dar...cine stie....
violeta69 spune:
quote:
Originally posted by ra_mataquote:
Originally posted by Annnca
[Nu stiu daca s-ar intoarce la o femeie inferioara mie,din toate pct de vedere.Dar...cine stie....
Never say never !
Tind sa cred, si din experienta mea si a celor din jur, ca de multe ori acolo se duc barbatii: la o femeie inferioara (din punctul nostru de vedere). E posibil ca ei sa se simta mai in siguranta alaturi de o femeie care sa se uite la ei ca la soare.
Evident nu toti barbatii fac asta, insa exista o tendinta...e firesc sa le fie bine cand sunt pusi pe piedestal. Mi-ar placea si mie (chiar daca nu as iubi, as fi iubita, ce stima as avea pentru propria persoana atunci....)
ra_mata
http://photos.yahoo.com/ra_mata
asa zic si eu
nu conteaza "cat de inferioara" este una......
Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Annnca spune:
Hai sa fim seriosi : Ce barbat s-ar intoarce la o femeie cu grave probleme mentale,cu 8 clase,fizic-nasoala si fara pareri proprii ? !
Annnca spune:
Care...nu are deloc imaginatie in pat si nici nu stie sa gateasca ! Cam ciudat sa te intorci la asa ceva,nu?
violeta69 spune:
unul indragostit o vede pe iubita lui cea mai cea!!!
si sigur ca nu vorbeam de probleme mentale.....
despre facut mancare...ramane de vazut!mananca la restaurant!
Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
oana1177 spune:
off topic
pai draga Anca, din moment ce au fost impreuna o perioada, desi tipa era asa nasoala si avea "calitatile" enumerate de tine... inseamna ca se asemanau ei pe undeva...
si inca ceva: daca al tau iubit iti povesteste "performantele" fostei in pat si nu numai... eu zic sa-ti pui intrebari vis-a-vis de el, de caracterul lui
si de cand a ajuns gatitul o calitate esentiala pt femeie? iaca eu nu stiu sa gatesc si nici nu sunt interesata sa invat; da' al meu ma iubeste pt ca sunt isteata si modesta
on topic
Xoxo, imi pare rau, stiu cat doare, am patit-o in "tinerete"
incearca sa-ti umpli timpul si lasa-l pe el, incearca sa nu-l cauti, iti vei face rau
CURAJ, toate trec
O
Annnca spune:
Barbatii sunt atat de comozi incat,pt a nu cauta ceva bun,se complac in situatie si accepta ce au !
Dar ochelarii de cal nu tin ani de zile.Cand pica jos,ramai tablou.
Bun,e ok sa nu stii sa gatesti,asta daca iti permiti sa mananci numai la restaurant.Si sincer,nu cred ca sunt multi care isi permit sa manance doar la restaurant..Asa ca,pana la urma,tot trebuie sa inveti !
Gatitul se invata,dar la faza cu inteligenta...eu sunt indignata!
El un tip capabil,ea o analfabeta! Bine ca si`a dat seama pana la urma!