Gradinita Hermann Oberth

Gradinita Hermann Oberth | Autor: dddd

Link direct la acest mesaj

Daca cineva stie mai multe despre aceasta gradinita cu predare in limba germana as fi recunoscatoare pentru informatii!

Eu am sunat si prin telefon mi s-a parut ok. Am vazut locatia din masina dar nu pot sa zic ca mi-am format o parere, urmeaza sa merg sa o vizitez.

Multumesc anticipat pentru orice informatie suplimentara celei de pe site-ul gradinitei. Ma refer daca cunoasteti pe cineva care are copilul acolo si are impresii de impartasit.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dddd spune:

Nimeni nu stie nimic despre aceasta gradinita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Stiu eu cate ceva... daca te referi la cea de pe Dorobanti.
O fosta colega a avut copilul acolo si l-a retras dupa 3 saptamani.
Grupa mica (fata avea 4 ani) invata dupa amiaza... de la ora 3 la 7. Erau peste 30 de copii in grupa. Unora le puneau o perna pe masuta si dormeau cu capul pe masa !!! educatoarea nu facea fata si nici nu o prea interesa, pentru ca ea avea altele mai importante... adica lectii in particular etc etc
Fetita nu s-a adaptat, conditiile erau cele care erau... ma rog, colega mea vroia ca fata sa invete germana. Pana la urma a inscris-o la o gradi particulara cu program scurt de 4 ore.

Ingrid si Cristi 4 ani si 3 luni

Mergi la inceput

Multumesc mult pentru informatii. Eu stiam ca are sediul in pipera dar probabil ca au mai multe locatii. Am vorbit cu directoarea si din cate mi-a zis prin telefon, totul era ok. Au o educatoare din Austria iar celelalte sunt absolvente de liceu german in Sibiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

quote:
Originally posted by ingridnen

Stiu eu cate ceva... daca te referi la cea de pe Dorobanti.
O fosta colega a avut copilul acolo si l-a retras dupa 3 saptamani.
Grupa mica (fata avea 4 ani) invata dupa amiaza... de la ora 3 la 7. Erau peste 30 de copii in grupa. Unora le puneau o perna pe masuta si dormeau cu capul pe masa !!! educatoarea nu facea fata si nici nu o prea interesa, pentru ca ea avea altele mai importante... adica lectii in particular etc etc
Fetita nu s-a adaptat, conditiile erau cele care erau... ma rog, colega mea vroia ca fata sa invete germana. Pana la urma a inscris-o la o gradi particulara cu program scurt de 4 ore.

Ingrid si Cristi 4 ani si 3 luni

Nu cred ca vorbiti despre acelasi lucru. Tu aici spui de gradinita 85 parca, si ea zice de Hermann Oberth.

Dddd, ai putea sa dai si tu niste detalii despre gradnita cu pricina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Cred ca ea se refera la cea din Pipera.Si eu trec pe linga ea mai mereu dar mi se pare un pic cam scumpa pentru mine (am 2 copii)asa ca am ramas tot la gradi a noastra chiar daca este mult mai departe.

Vede-ti www.gradinite.com/site/Gradinite/detalii/104-gradinita-hermann-oberth.html" target="_blank">AICI detalii.

Grea treaba cu gradinitele astea.....

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Intr-adevar, vorbesc despre gradinita din Pipera. Tot doi copii am si eu si intentionez sa le inscriu pe amandoua acolo. Am vorbit si despre o reducere si au zis ca din acest an se accept si acest lucru pentru frati.Nu stiu inca la cat se estimeaza aceasta reducere. Locul este acum 1200 lei program lung (pana la 18) si se mai plateste o taxa de inscriere in gradinita de 350 lei/copil. Este cam scump dar in lipsa de alte oferte....Sper ca pretul sa reflecte si calitatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

dddd, ai fost sa o vizitezi ?
Poti sa ne spui impresii ?
Ma intereseaza si pe mine pentru pitic, si inca nu am vizitat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Parvutoiu Anca spune:

Si pe mine ma intereseaza HERMANN OBERTH ptr piticul meu ptr anul viitor, stau in cart.Aviatiei si deci mi-ar fi ff aproape. Este cam scumpa intr-adevar. Ma voi duce si eu oricum s-o vizitez, dar cred ca este benefic sa-si spuna fiecare, care a vizitat o gradi, ce parere are.

Se vorb.limba germana tot timpul ?? Adica nu cursuri 'intensive', ci efectiv predare constanta in aceasta limba - asta ma intereseaza.

FF important: cine stie germana - preferabil bine - sa vorbeasca direct cu personalul in lb.germana ptr a se lamuri ref.vocabular folosit, gramatica, accent, etc - am mai postat eu parerea mea in acest sens pe acest forum..

Deocamdata, am in vizor vizitarea a alte 2-3 gradi saptam.viitoare. Daca intereseaza, poate facem un subiect nou cu 'gradi de lb.germana' si ne punem descriere si pareri ptr toate gradinitile vizitate concret sau experiente avute efectiv cu unele dintre ele.

pa,pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Am vizitat eu ieri gradinita Hermann Oberth din Pipera si am ramas cu o impresie buna. Cladire noua, foarte curata. Ni s-a cerut sa ne luam protectii pentru papuci sau sa ne descaltam la intrare, am fost rugati sa pastram linistea pentru ca am ajuns in timpul orelor de somn a micutilor, am vazut salile, bucataria, am discutat cam o ora si ni s-a raspuns la toate intrebarile.
Noua (mie si sotului meu) ne-a placut ce am vazut.
De asemenea, cu toate ca era canicula afara casa era racoroasa si nu aveau AC (am inteles ca nu se pune in general AC in gradinite).
Din pacate noi nu vorbim atat de bine germana ca sa ne dam seama daca se vorbea cu copii o germana "curata" sau nu.
Mi s-a parut interesant si ca doresc sa se extinda si sa deschida si scoala germana.

Anca, daca ai apucat sa o vizitezi si tu, poate ne spui impresiile. Sau daca ai vizitat o alta gradi germana, la fel ma intereseaza.

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silviarro spune:

Ma intereseaza si pe mine aceasta gradinita. Am vazut ce s-a scris despre ea la subiectul cu gradinite in limba germana, dar ma intereseaza pareri ale parintilor care au copiii acolo deja (preferabil cei care au copil mai mic - 2,3 ani).
Multumesc!

Mergi la inceput