Fetelor, va rog mult sa-mi spuneti daca v-ati confruntat cu aceasta problema. Lipseste menstruatia de 2 luni si jumatate si nu stiu ce se intampla. Insarcinata este absolut imposibil sa fiu, sotul a fost plecat. Si totusi, ce poate fi?
O dereglare hormonala ar putea fi cauza. Inainte aveai ciclul reulat? Mergi la control si fa si o dozare hormonala. Succes!
Foarte regulat nu a fost nici inainte. Venea cel tarziu in ziua 35. In ce consta dozarea hormonala?
Multumesc mult!
De-ar fi numai atat, ar fi bine. Mie mi-e frica sa nu fie altceva mai grav: fibrom sau vreo rana pe col. Iar de mers la doctor... m-au dezamagit prea tare ca sa mai pot avea incredere...
Chist pe ovar mai poate fi. Rana de pe col in general se cauterizeaza (desi mie mi-a trecut si fara cauterizare). Despre fibrom nu stiu. Dar nu fi speriata, gaseste un medic (ginecolog) bun pentru ca trebuie totusi sa faci si un control local si eventual gaseste si un endocrinolog pentru testele hormonale.
neaparat mergi la medic. poate fi o dereglare hormonala, care la randul ei poate cauza altele. degeaba ne dam cu presupusul. cel mai bine e sa te consulte un medic. si parerea mea e sa nu mai amani (spuse stan patitul
)
in ce oras esti ? poate te putem indruma spre un medic bun
Si eu sunt de aceeasi parere. O vizita la un medic ar fi cea mai indicata. El e cel mai in masura sa ofere parerea cea mai buna!
Daca iei pastile de multa vreme, fa o pauza de vreo doua luni si isi revine ciclul la normal.
Lasa lipsa aia de incredere in doctori si du-te la un control.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos