cine o cunoaste pe doamna dir. de la gradi 38?
Raspunsuri - Pagina 4
Pet spune:
Ceea ce spun e oarecum off topic dar o cunostinta s-a dus in tara sa inscrie fetita la gradinita, in Bucuresti. Depune cererea de inscriere si dupa 10 zile se duce sa vada daca i-au acceptat-o. Ei bine, i-au spus ca nu a depus nici o cerere!!!!
Imposibil ca o directoare sau niste angajate sa taie si sa spanzure dupa bunul plac, asteptand mita.
Cunostinta asta a mea pana la urma a inscris fetita pana la urma la lata gradinita dar s-a dus direct cu spaga.
danacaltan spune:
quote:
Originally posted by nastasika
Am fost astazi la gradinita (38):NU am fost admisi...Din curiozitate m-am uiat si dupa baietelul tau si maaare mi-a fost surprinderea sa constat ca si el este pe aceeasi lista...Este inadmisibil ce se intampla in aceasta gradinita, nesimtirea acestei directoare depaseste orice limita
Sfatul meu este sa nu lasi lucrurile asa, cineva trebuie sa-i vina de hac acestei DIRECTOARE! Multa bafta in demersurile tale pe mai departe si sper din suflet ca pana la urma sa auda cine trebuie ce se intampla la aceasta gradinita si sa se ia masuri!!!
Am vazut si io lista aia minunata.
Cica l-a respins pe bb de la grupa mijlocie(dar eu n-am scris pe cererea de inscriere asha ceva!!!!!!!, nu precizasem nici un fel de grupa mica medie sau mega gru-pulica!!!!!!!!!!!)
Tocmai ce vorbisem cu inspectoarea Ceausu de la sect.3 la telefon, si-mi confirmase ca singurele criterii ce ar trebui respectate sunt alea mult-discutate(apropiere domiciliu etc)....CHIAR DACA ARE 4 ANI si smecherii astia nu fac grupa mijlocie.
INTREBARE: de unde au dansii grupa mare ACUM,dak NICI ANU' TRECUT NU S-A FACUIT MIJLOCIE???????
danacaltan spune:
quote:
Originally posted by nastasikaquote:
Originally posted by pitzinuca
pai si tu nastasika nu te alaturi danei in demersuri? unde-s doi puterea creste...
b
Ai dreptate, numai ca vezi tu...eu am cam obosit sa lupt cu sistemul. Am mai incercat, nu demult, sa fac ceva in legatura cu o alta gradinita (unde mi s-a spus pe fata ca nu mai sunt locuri din aprilie - si unde stiu multi copii inscrisi pe spaga), am facut sesizari la minister....nu s-a sinchisit nimeni. Eu sunt convinsa ca se cunoaste la inspectorat aceasta situatie si ca este pur si simplu tolerata. Asa ca am impresia ca lupt cu morile de vant.Ce sa mai zic...sunt total dezamagita de sistem.
Acum sunt incantata ca am reusit sa imi inscriu fetita la o alta gradinita - deci se mai poate si fara pile - in anumite gradinite in care directoarele mai au si alte teluri decat cele de inavutire pe spinarea unor parinti disperati. Stima lor si rusine spagarilor!!!
P.S.: Dana, daca nu ma insel, copii nostrii vor fi colegi la toamna.
Nastasika, ce vrei sa spui cu "Dana, daca nu ma insel, copii nostrii vor fi colegi la toamna."?????
Imi scapa ceva???????? Din cate stiu eu, bb-le meu e trecut pe lista neagra...
danacaltan spune:
quote:
Originally posted by nastasikaquote:
Originally posted by pitzinuca
pai si tu nastasika nu te alaturi danei in demersuri? unde-s doi puterea creste...
b
Ai dreptate, numai ca vezi tu...eu am cam obosit sa lupt cu sistemul. Am mai incercat, nu demult, sa fac ceva in legatura cu o alta gradinita (unde mi s-a spus pe fata ca nu mai sunt locuri din aprilie - si unde stiu multi copii inscrisi pe spaga), am facut sesizari la minister....nu s-a sinchisit nimeni. Eu sunt convinsa ca se cunoaste la inspectorat aceasta situatie si ca este pur si simplu tolerata. Asa ca am impresia ca lupt cu morile de vant.Ce sa mai zic...sunt total dezamagita de sistem.
Acum sunt incantata ca am reusit sa imi inscriu fetita la o alta gradinita - deci se mai poate si fara pile - in anumite gradinite in care directoarele mai au si alte teluri decat cele de inavutire pe spinarea unor parinti disperati. Stima lor si rusine spagarilor!!!
P.S.: Dana, daca nu ma insel, copii nostrii vor fi colegi la toamna.
NASTASIKA, CE GRADINITA E ASTA CU DIRECTOARE NORMALA LA CAP?
Poti sa-mi spui si mie? Te rog.

vandana spune:
in aceasta toamna a venit o directoare tanara noua fiindca cea de anul trecut s-a mutat la privat.gradi 38b este super buna curata mancare buna educatoare super si se intra fff. greu.parerea mea este sa vorbesti cu asistentele care sant cele mai vechi acolo si daca pot o sa te ajute.fetita mea este in grupa pregatitoare si sant foarte multumita de ceea ce invata acolo iar din aceasta toamna pot invata si lb. germana.bafta.