cine o cunoaste pe doamna dir. de la gradi 38?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Dana, din pacate faptul ca ai schimbat numele subiectului nu te ajuta asa mult, pt ca daca dai cautare pe google apare inca acel subiect...
Pentru cine e cu adevarat interesat sa afle mai multe despre autoarea subiectului (adica tu) si se pricepe cat de cat...e destul de usor sa afle multe chesti...
si sa stii ca intr-adevar aici subiectele sunt sutdiate si citite de persoane care lucreaza/au cunostinte la gradinite de stat/particulare.
Ba as putea baga mana in foc ca sunt destui useri "falsi" care intra si dau relatii despre locuri care ar fi bune sau nu in functie de interese...
Asa se intampla cand sunt mize asa mari. Iar subiectul/problema in jurul gradinitelor si a bonelor e una arzatoare...
Deci, aveti grija !

Ana

Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasika spune:

quote:
Originally posted by danacaltan

Ce ginion pot sa am...la gradi cea mai apropiata nu se potriveste varsta, la alte 2 gradi din zona nu se potriveste criteriul apropierii de domiciliu, frati n-are, bani de particulara nici atat!
Chiar sunt disperata!!!!
Poate doar daca iau o adeverinta medicala ca de fapt bb n-are tocmai 4 ani!Nu stiu.
Sau o pila ????

Danny mama & Vladutz fiul

Din cate am inteles eu cel mai important criteriu ar fi apropierea de domiciliu...Nu se pune problema ca nu ti-l va inscrie pt ca are 4 ani, ci ca-l va inscrie la grupa mica. Si fetita mea face 4 ani in noiembrie si am intrebat-o pe directoare cand am depus dosarul la ce grupa se incadreaza si mi-a spus ca normal la mijlocie, dar dat fiind faptul ca la aceasta gradinita nu au locuri pt aceasta grupa, va intra eventual la grupa mica (teoretic asta inseamna fie sa o dau la scoala la 7,10 ani, fie sa sara peste grupa pregatitoare....nu prea-mi surade nici una din variante ...). Asa ca eu am depus dosar si la gradinita 64, unde au si grupa mijlocie si acum... astept cu nerabdare data de 25 iunie...ca multe alte mamici...

In cazul tau ma gandesc ca ti-l va inscrie dat fiind faptul ca stai foarte aproape si poate reusesti dupa aceea sa-l muti la grupa mijlocie sau eventual la anu sa sara direct la grupa mare. Multa bafta!!

Mamica fericita a doua minuni: Maria Anastasia (29.11.2003) si Stefan Octavian (21.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danacaltan spune:

Asa m-am gandit si eu, dar cand am depus dosarul...

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

Dana, ai reusit ceva?
Eu tot acolo vreau sa-l dau la anu' pe bebe meu (tot acolo stau, la gradinita aia am fost si eu..ata nu e criteriu? )

Zi-mi daca ai reusit; incerc si eu sa fac niste sapaturi.

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Ti-am trimis PM.Acolo sunt dubioase rau lucrurile.Presimt ca -mi respinge copilu'de la inscriere (ca n-am dat nimic).Indeplineste pretentiile(criteriile) inspectoratului, dar...Daca se-ntampla asha ceva...nu stiu ce fac.Merg pana in panzele albe,declar razboi de gherila.

Mergi la inceput

Am fost astazi la gradinita (38):NU am fost admisi...Din curiozitate m-am uiat si dupa baietelul tau si maaare mi-a fost surprinderea sa constat ca si el este pe aceeasi lista...Este inadmisibil ce se intampla in aceasta gradinita, nesimtirea acestei directoare depaseste orice limita

Sfatul meu este sa nu lasi lucrurile asa, cineva trebuie sa-i vina de hac acestei DIRECTOARE! Multa bafta in demersurile tale pe mai departe si sper din suflet ca pana la urma sa auda cine trebuie ce se intampla la aceasta gradinita si sa se ia masuri!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

pai si tu nastasika nu te alaturi danei in demersuri? unde-s doi puterea creste...

b

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pitzinuca

pai si tu nastasika nu te alaturi danei in demersuri? unde-s doi puterea creste...

b

Ai dreptate, numai ca vezi tu...eu am cam obosit sa lupt cu sistemul. Am mai incercat, nu demult, sa fac ceva in legatura cu o alta gradinita (unde mi s-a spus pe fata ca nu mai sunt locuri din aprilie - si unde stiu multi copii inscrisi pe spaga), am facut sesizari la minister....nu s-a sinchisit nimeni. Eu sunt convinsa ca se cunoaste la inspectorat aceasta situatie si ca este pur si simplu tolerata. Asa ca am impresia ca lupt cu morile de vant.Ce sa mai zic...sunt total dezamagita de sistem.
Acum sunt incantata ca am reusit sa imi inscriu fetita la o alta gradinita - deci se mai poate si fara pile - in anumite gradinite in care directoarele mai au si alte teluri decat cele de inavutire pe spinarea unor parinti disperati. Stima lor si rusine spagarilor!!!

P.S.: Dana, daca nu ma insel, copii nostrii vor fi colegi la toamna.

Mergi la inceput