cine o cunoaste pe doamna dir. de la gradi 38?
Raspunsuri - Pagina 2
Freia spune:
Dana asta e gradi de langa intrarea din parc? si alaturi e o scoala?
Freia si
" target="_blank">Alexa
Terapia pentru Ema pe DC
danacaltan spune:
Da, exact!
Erau cresa, gradi si scoala...acum cresa(cladirea) au vandut-o unei firme. Eu am fost la toate...incepand cu cresa...
Freia spune:
ok Dana. vb maine cu niste colege sa vedem cine ce stie.
Freia si
" target="_blank">Alexa
Terapia pentru Ema pe DC
Teo2rina spune:
dana,conteaza apropierea de domiciliu foarte mult.din ce-mi amintesc,foarte multe inscrieri s-au facut asa cand lucram la gradi de stat in sectorul 3 si parca ne-a spus chiar inspectoarea ca nu are ce sa faca,trebuie inscrisi toti.
http://t2.lilypie.com/MqTkp3.png
dpgabriela spune:
Stie cineva ce numar are gradinita de la vitan? aveti idee daca au locuri pt grupa mijlocie?
Eu stau pe Complexului si la gradinita 38 au locuri numai pt grupa mica si mare, iar la cea de pe dristor au numai 5 locuri disponibile numai pt grupa mijlocie si exista riscul sa nu reusesc sa imi inscriu copilul acolo. Aveti idee de alta gradinita in zona, la care as putea sa imi inscriu fata care in toamna va avea 4 ani si 3 luni?
danacaltan spune:
In primul rand va multumesc din suflet!
Freia, ai reusit sa vorbesti ceva?
Teo2rina, ziceai ceva de o gradinita pe la Mall(Brandusei? asta e?), si ca ai putea vorbi acolo? Eu am zis ca e cam departe, recunosc...da' cred ca ma batuse soarele in cap!!!! Nu stiu cum de am putut sa zic asa ceva, n-am apreciat corect proportiile acestui cataclism care este INSCRIEREA LA GRADI.
Te rog mult daca mai poti sa vorbesti, mai sunt 36 de ore si am sa ma duc cu dosaru' acolo!
Daca nu reusesc sa fac ceva cu bb sunt terminata, adio servici...adio parale...nu stiu pe unde sa scot camasa...
Succes tuturor mamicilor si taticilor si piticilor!!!!!!!!!!
PS. FREIA, stiu ca si tu iti cresti singura fetita...CUM AI REZOLVAT PROBLEMA ACEASTA STRINGENTA??????
nastasika spune:
Am si eu o curiozitate, fara suparare....de ce ai schimbat titlul subiectului?
Mamica fericita a doua minuni: Maria Anastasia (29.11.2003) si Stefan Octavian (21.04.2005)
pitzinuca spune:
nu mai vad prima ta postare, nu inteleg insa de ce daca stai la 5m de gradi nu vrea directoarea sa te inscrie. stiu ca legal de la inspectorat asta e un criteriu, primul cred; apoi mai e cat de apoape e gradi de locul de munca si adeverinta ca parintii sunt salariati si ca atare nu pot sta cu copilul (criteriul asta mi se pare o porcarie btw, adica daca sunt somera copilul nu are dreptul sa socializeze si sa invete in gradi?).
poate doar daca nu organizeaza grupa la care ai tu nevoie sa il inscrii...
insa daca nu se poate aici trebuie sa il inscrii la o gradi, la orice gradi, primeaza pastrarea locului de munca inteleg...
succes, sa ne spui daca s-a rezolvat.
fetelor care s-au implicat!
ps: da' cum se numea subiectul?
b
danacaltan spune:
quote:
Originally posted by pitzinuca
nu mai vad prima ta postare, nu inteleg insa de ce daca stai la 5m de gradi nu vrea directoarea sa te inscrie. stiu ca legal de la inspectorat asta e un criteriu, primul cred; apoi mai e cat de apoape e gradi de locul de munca si adeverinta ca parintii sunt salariati si ca atare nu pot sta cu copilul (criteriul asta mi se pare o porcarie btw, adica daca sunt somera copilul nu are dreptul sa socializeze si sa invete in gradi?).
poate doar daca nu organizeaza grupa la care ai tu nevoie sa il inscrii...
insa daca nu se poate aici trebuie sa il inscrii la o gradi, la orice gradi, primeaza pastrarea locului de munca inteleg...
succes, sa ne spui daca s-a rezolvat.fetelor care s-au implicat!
ps: da' cum se numea subiectul?
b
1. Am reintrodus numele subiectului
m-am gandit sa dauneze la inscriere