Piatra Neamt ,Perla Moldovei (23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Laura mie imi plac cum fac cei de la Girov in general prajiturile,acolo am facut si noi tortul pt nunta si de obicei tot de acolo luam si tortuletele copiilor de ziua lor.

Criss nici eu nu am avut nimic la Paul,nici macar greturi si am facut doar 2 eco toata sarcina,in schimb la Ana....toata lumea imi zicea sa renunt la sarcina,numai bunica mea ma incuraja,si uite ca a avut zile,primul lucru pe care m-a intrebat dr cand am ajuns la urgenta,a fost daca vreau sarcina,nu am vrut sa renunt sub nici o forma,asa de mult imi doream bb,si pana la urma a fost bine,chiar daca a trebuit sa stau prin spital,cu tratamente si sa renunt la serv.
De asta e bine sa faci copii la tinerete,altfel reactioneaza organismul,e mult mai puternic,insa asta nu e o regula

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Dana dr. Nutu nu avea ieri program si eu nu mai aveam rabdare si din cate stiu eu nici nu are eco. Si oricum programul ei e de la 5 la 7 iar eu nu aveam ce face cu Andrada asa ca m-am dus la 3 dupa ce am iesit de la servici inainte sa o iau pe Andrada de la camin.
Dar dupa cum am zis la dr. Nuta ma voi duce.

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ -Emerson

Mergi la inceput

Aaaa si ca mi-am adus aminte,Ana adica tu insarcinata vrei silueta??Eu nu m-am gandit deloc la cum o sa arat dupa at cand eram gravi,ai tot timpul sa revii la cum erai,asa ca eu zic ca o felie de ceva nu face rau,oricum e bine sa papi cat mai sanatos si sunt sigura ca tu stii asta

Criss am inteles!

Haideti ca am scris pt trei zile si cred ca v-am plicti

Dana

Mergi la inceput

Ati vazut subiectul asta??

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=100832

O fi sau n-o fi adevarat??

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Mai Dana, citeste si tu numai lucrurile "buna", nu mai citi ce te-ar putea ingrijora. Nu stiu despre ce-i vorba exact, da' sigur nu-i adevarat daca-i de rau...
Laura, la Girov se fac niste prajituri si torturi bestiale, mie mi se par cele mai bune, si noi la nunta tot de acolo am avut.
Criss, stai si tu acasa cateva zile, linistita! Odihneste-te pana iti revii. No-Spa e ok, nu face nici un rau!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Lora tare as mai sta acasa.... Pe la 12.00 - 13.00 asa ma ia un somn ca imi vine sa pun capul pe birou. Si dimineata pe la 5-6 nu mai pot sa dorm.

Crisssi Andrada (12.09.2002)

http://bd.lilypie.com/gfBjp3.png
http://b5.lilypie.com/S49Np3.png

Mergi la inceput

Mai,dar ce-i lipsa asta de activitate pe aici?

Criss un concediu medical,ceva...

Ana pe unde esti??

Iully,ce vesti ne mai dai,cum te mai simti?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Eu sunt aici, nu lipsesc...da' n-am cu cine vorbi...
Adriana, Ana, pe unde-ati fugit?
Vreau peste la gratar!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Nu mai zi ca mi-ai facut o poftaaaaa

Adicatelea cu mine nu poti vorbi??

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Fetele nu am avut net pana acum. Deci sa intzeleg ca la sf lui Iunie vom petrece vreo 3 week unul dupa altul impreuna? Ca intai sunt Rares si Bianca, apoi vine Lara si apoi Casandra. Si atat va trebe sa nu venitzi si la noi Eu inca nu stiu ce si cum voi face, dar mai este timp pana atunci

Dana nu cred...ar fi stiut tot poporul, ininte de asta si mai depinde si unde in Rusia, ca e mare tare frate... probleme sa-ti faci luna viitoare la sfarsit...

Criss normal este sa fie diferentze, ca nici o sarcina nu-i la fel si poate dispar si durerile astea aiurea...

Ianusca, Lora sanatate multa pacientelor ! Sincer nu stiu ce se intampla, dar chiar s-au hotarat asa totzi deodata?

Laura aseara am ajuns prea tarziu sa stam la calc. Azi sper sa fim pe la 20 pe acasa sa potzi vb cu Iliuta

Ana si Casandra

Mergi la inceput