Piatra Neamt ,Perla Moldovei (23)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Criss eu am luat no-spa toata sarcina (pastilute cu pumnul si injectabil cand erau contractiile si durerile prea mari), plus alte chestii (am facut tratament de mentinere de la 5 saptamani, inclusiv am stat de 2 ori in perfuzii). No-spa sunt niste pastilute care relaxeaza musculatura neteda, adica relaxeaza uterul, sa nu aiba contractii. E ok sa-l iei, nu are efecte asupra copilului. Se da si pt dureri de bila, stomac, dureri menstruale. Daca apar cumva si pete maronii, sangerari, suna imediat doctorita. Si incearca sa nu faci prea mult efort, odihneste-te cat poti. Ideea e ca ar putea fi simple dureri de nidatie (adica se fixeaza oul in uter), dar e bine sa ai grija. In caz ca se agraveaza, probabil o sa-ti dea sa iei utrogestan (e cu progesteron si "hraneste" sarcina) sau injectii cu gravibinon. Iti doresc sa fie bine, bine! Nu am vrut sa te sperii cu msajul meu, ci sa te informez cu ce stiu si eu. Eu sunt convinsa ca fara tratamentul sustinut facut in sarcina, nu as fi ajuns sa am azi shtrumphii.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Votati-i pe Rares si Bianca!

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Criss, mai tii minte cam cat te-a costat sa-i faci Andradei ziua la Cip Savin? Eu vroiam sa le fac tort la Magic Cake ca au niste modele super faine. Ma mai gandesc. Varianta cu strandul cum vi se pare? Cam greu de fugit dupa copii ....

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Votati-i pe Rares si Bianca!

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Laura credeam ca numai eu imi fac ganduri si planuri de ziua fetei...dar se pare ca mi-ai luat-o inainteSi sincera sa fiu si eu ma gandeam la strand, dar sincer nu stiu unde ar fi mai indicat. Ar trebui sa vezi si cum este vremea....ca daca va fi cum este acum, strandul s-a cam taiat de pe lista. Sau au si inauntru ceva?

Dana cum a fost la lectia deschisa a lui Paul?

Criss si eu am citit ca se iau fara probleme. Eu nu am luat nimik pana acum. Dar nici nu am avut dureri.

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

fetelor, eu n-am somn. Eu care ma culcam cu gainile, pe la 9-10, acum bantui prin casa. De cateva zile tot ma culc pe la 12, faze si faze, ce sa mai zic dde Lara, cand nu vrea sa doarma dupa-amiaza? Fiecare are perioadele lui.

Ana, Dana, multumesc! Daca va chem sa gustati si mancarea, va ingroziti - a iesit cam ciudat, asa ca Lora, mancacioaso, nu mai pofti, ca-ti piere pofta.

fetelor, eu am facut o prostie azi. Mi-am suparat rau sotul. Am plecat de acasa pana la o vecina, am lasat usa deschisa, friptura in cuptorul deschis, laptele aburind pe aragaz si tel mobil pe masa. CAnd m-am intors, era negru la fata - s-a speriat saracu' cand a vazut ca suntem disparute si totul e lasat in casa de parca ne-ar fi rapit cineva. Da' eu n-am vrut sa stau mult plecata, pe cuvant de onoare! Insa atrecut timp. ca Lara nu se mai lasa dusa.
Nu l-am putut convinge si s-a culcat suparat pe mine si a refuzat si sa mai manance
Offf!!

Laura, cred ca raspunsuri concrete la sub. tau pot da fetele care au tot gemeni. Eu nu stiu ce sa-ti spun. Prin carti ceva poate sa mai gasesti raspunsuri.

Ana, Laura si eu ma gandeam azi la sarbatorirea zilei Larei.
Eu vreau deja sa va invit pe toate, NEAPARAT acum cu copii.
Eu prefer sa fac acasa si mi-ar placea daca ati putea veni la noi. Nu stiu cat de mult lucrati voi vinerea, ca as vrea chiar vineri pe 22 iunie sa fac, insa daca aveti program prelungir, o lasam pe sambata 23 iunie.

Criss, sa fie sanatos copilasul! Poate iti faci prea multe griji! Fii mai relaxata!

Moama, ce-i mai toarna afara!
Noi am fost azi la Zoo, ne-au amenintat niste nori negri, insa n-a plouat. Si Lara a fost fara Pampers. a facut pt. prima data pipi in natura , langa gardul caprioarelor.
Insa apoi la urm. pisu si-a dat drumul in pantaloni

Ellinia, cred ca trebuie intrebat des daca are nevoie. Eu o duc la copac, oriunde in strada, daca imi spune, deocamdata nu suntem asa avansate.

o noapte buna
Adriana si Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianusca spune:

Nicodata nu voi putea tine pasul cu voi la scris.Asta probabil si din cauza ca nu sunt foarte vorbareata din fire . Ma bucur ca sunteti bine cu toatele si puiutii la fel.

Laura s-ar parea ca suntem in luna pactasa pentru parinti.Si mamam mea se opereaza luni. Piatra la fiere.Sun cam data peste cap.Stiu ca trebuie sa o incurajez, dar cred ca si eu am nevoie de curaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Ianusca, multa sanatate mamei tale si sa fie cat mai usoara si fara dureri operatia! Nu-ti mai fa griji, ca sa nu te simta ea, gandeste-te ca e o operatie usoara si ca operandu-se isi face un bine. Ian ce mai face?
Da cineva o cafea?!
Dana, cum a fost lectia deschisa a lui Paul?
Adriana, eu daca e nevoie ma invoiesc de la serviciu pentru ziua Larei! Deci si dimineata daca o faci, tot nu scapi de noi! Da' nu prea dimineata, sa apuc sa-mi beau cafeaua!
Laura, nu stiu cum ar fi in strand...cred ca toate mamicile ar alerga cu parul valvoi dupa strumfi...si taticii ar manca linistiti tortul!
Criss, esti tare dulce! Ma faci sa rad...tu nu mai ai rabdare deja, il si vezi pe bebe gata nascut, gata imbaiat si cu cravata la gat... Cu siguranta Andrada o sa fie o surioara model!
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Mai, da' chiar, asta-i sezonul operatiilor? Acum m-a sunat bunica-mea si unchiu-meu...a internat-o aseara pe bunica-mea, cica are piatra la fiere si trebuie s-o opereze...dar eu cred ca o sa fie bine, e mai rau ca bunica-mea e genul care intra in panica imediat...si e rau la batranete sa mai stai prin spitale si sa te operezi...dar cu siguranta o sa fie bine!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Lora eu de felul meu sunt cam nerabdatoare .
Acum sunt cam ingrijorata. La Andrada nu am avut absolut nici o problema si nici o durere, nimic. Acum ma sperie aceste dureri de burta. E o durere surda asa ca la ciclu. Am luat acum o ora un No-spa dar nici o diferenta. Si am observat aseara ca daca ma intind in pat durerea se mai diminueaza. Eu am fost la dr. Ionescu sa imi fac eco dar nu raman la ea. Ma duc la dr. Nutu.

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ -Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Laura nu mai stiu exact parca in jur de 2 mil lei. Tortul pana acum ceva timp il faceau la Magic cake dar am auzit ca acum il fac la prisiprod parca la girov. Au si acolo modele frumoase cu tot felul de figurine.

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ -Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

buna dimineata!

Am scris mai inainte un mesaj lung si mi-a inchis Ana din greseala calculatorul

Lora hai ca dau eu o cafea si un suculet
Multa sanatate la bunicuta,intr-adevar e nasol cu cei invarsta,dar sigur va fi bine!

Ianusca sanatate multa mamei,tinem pumnii sa fie bine!

Criss chiar vroiam sa te intreb la ce dr ai fost,dar cum de te-ai dus la Ionescu,ca stiam ca tu erai cu Nutu?

Adriana lasa ca o sa-i treaca sotului,adevarul ca ai gresit un pic Deja te-ai imprietenit cu vecinele ?Eu pastrez distanta fata de cei din bloc(buna ziua si atat) pt ca nici nu venisem bine acasa cu fata de la maternitate ca si a venit administratorul sa ne spuna sa o trecem la intretinere,cica ar fi facut vecinii 'gat'.Atata rautate si invidie n-am vazut in viata mea,asa ca mai bine stau in banca mea!

Laura ma bucur ca ai scapat de grija cu tatal tau,recuperare rapida!In legatura cu ziua strumphilor,fa-o unde crezi tu ca e mai bine.

La Paul ieri a fost frumos,au avut vreo doua piese,am fost dupa aia de l-am tuns,am mai lalait prin Orion,am vrut sa mergem si in parc dar mi-a fost frica sa nu ne prinda ploaia,si f bine am facut.

Ma bucur ca a plouat ca era tare nevoie de apa la pamant,cica si in zilele urmatoare e vreme tot asa capricioasa Mai rau ca a dat cu gheata prin unele locuri

Dana

Mergi la inceput