Piatra Neamt ,Perla Moldovei (23)
Raspunsuri - Pagina 5

LoraG76 spune:
Adriana, uite, daca ai fi in Galati, vad in oferta Selgros - incepand cu 29 mai - tricicleta din asta de care vrei pt. Lara, 950 de mii.
Lora, mami de IUSTINA

ana1980 spune:
Lora noi ne-am intors acasa.
In parc ne-am intalnit numai cu Rares si Bianca.
Dana as veni la tine urgent, numai ca incerc sa mai tin la silueta....cat se mai poate, ca deja sunt dubla
Casandra doarme, iar eu ma pun sa mai fac cate ceva pe aici, prin casa.
Ana si
Casandra

LoraG76 spune:
Ana, incearca si tu sa te mai odihnesti, acum, cat poti, ca dupa ce or sa fie 2...mai greu. Cand e data probabila a nasterii la tine?
Lora, mami de IUSTINA

ana1980 spune:
As incerca, dar nu le prea cuprind pe toate, de aceea mai fac cand doarme Casandra.
Ana si
Casandra

Laura25 spune:
Buna!
Faza aseara a fost ca Sebi a vetit obosit si stresat de la servici, cred ca mai mult de asta nu i-a tihnit. Ca cei mici nu au facut nimic deosebit sau mai rau decat alti copii.
Apropo de nervii si manifestarile lui Rares din ultima vreme, am deschis un subiect la parintii intreaba, poate aveti si voi ceva metode si idei
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=100815
Adriana, Sebi a zis ca a vorbit cu tipul cu pestele si i-a spus ca acum nu are cum sa ii aduca, sa ii mai aminteasca peste vreo 2 luni.
Laura de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Votati-i pe Rares si Bianca!Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

LoraG76 spune:
Mei Laura, in 2 luni ne trece de pofta...
Gasim noi si-n metro pastrav, da' nu-i curatat...
Lora, mami de IUSTINA

lunna27 spune:
Voi sunteti culmea,mai!!!!!!!!!!!!!
Unde ati gasit voi peste gata curatat in afara de ala congelat???
Am niste nervi in fund,care vrea sa se bata cu mine ??Ma mir cum de mi-a iesit checul
Dana

LoraG76 spune:
Iustina e in parcul zoologic astazi, au mai schimbat, ca s-au saturat cica de Aurora si parcul de la Ceahlau.
Lora, mami de IUSTINA