Piatra Neamt ,Perla Moldovei (23)
Raspunsuri - Pagina 4

ana1980 spune:
Neatza
Lora ce se zice?
Oare ploua acum de dimineatza? Ca as vrea sa ies cu Casandra in parc si nu vreau sa ploua.....
Laura pai si eu zic ca a iesit destul de bine. De obicei, cand mergem aici noi trebuie sa stam totusi cu ochii pe fiimea ca mai iese pe poarta afara Ne intalnim noi data viitoare - doar vara-i lunga...
Adriana nu cred ca mi-ai raspuns la intrebare - voi doua suntetzi mai mult singurele?
Ana si
Casandra

LoraG76 spune:
Dana se zice ca femeile care fac cafeaua buna sunt bune si la... hihihi
Lora, mami de IUSTINA

lunna27 spune:
Lora eram sigura ca la asta sunt bune,sa stii ca tu ai zis ca am facut cafeaua buna
Criss uite pt tine e decofeinizata,pt Ana dau un suc,pt Adriana un ceai iar pt restul cafea normala!
Ana eu nu cred ca o sa ploua,dar cam bate vantul,azi l-a dus Edi pe Paul ca se trezise,dar cred ca ne lua vantul pe sus pana la gradi!Eu am de facut o ciorba dar as face si ceva dulce,acuma sa vad daca imi apare cheful ,nu stiu daca voi ajunge in parc!
Azi noapte i-am lasat iar singuri,am cam dormit cu stres,dar am vazut ca pe la 2 era treaba ok si nu se trezise fita cea mica,m-am culcat si eu mai binisor.Pe la 4 s-a trezit dar nu am auzit-o(dormeam tare profund,si mai si visam),mi-a dat al meu un ghiont
si am si zburat la ei,cea mica vroia lapte
,nu stiu ce o apucase,dar i l-am dat si s-a linistit!De asta ziceam eu ca e mai bine sa stau langa ei ca imediat aud cum se trezeste
Dana

LoraG76 spune:
A mea nu se trezeste noaptea...vezi c-o inveti rau, sa fii mereu langa ea sa sari imediat! Lasa-i sa se obisnuiasca singuri! Zic eu, dar tu stii cel mai bine.
Lora, mami de IUSTINA

lunna27 spune:
Nici a mea nu se trezeste in fiecare noapte,dar de ex nu apuca sa faca pisu exact inainte de culcare,se mai trezeste si vrea sa faca,ori mai cere cand si cand lapte(eu cred ca-i este sete),de acum chiar am sa-i dau apa,nu lapte.Cu Paul n-am treaba,doarme fara probleme,il mai deranjeaza astalalta cand se trezeste
Intr-o zi pe la 4 dim dadea din picioare ca vrea guma rotunda,facuse circ,pt ca de cu seara ceruse si nu-i dadusem iar ea probabil ca a visat sau mai stiu eu,asa m-am enervat dar pana la urma s-a linistit
Aaaa nu stiu daca o invat rau,faza e ca-l trezeste pe Paul cu mofturile ei si nu vreau,ca mi-e mila de el.Altfel nu cred c-as sari chiar asa
Dana

LoraG76 spune:
Dana, te cred. A mea bea din cand in cand apa noaptea, dar nu prea des, din fericire.
Lora, mami de IUSTINA

ana1980 spune:
Ce bine Lora ca nu se trezeste sa bea apa....Casandra inca vad ca bea destul de mult noaptea - apa. De fapt ea cere suc, dar ii dai apa(bea si ziua destul)
Ana si
Casandra

LoraG76 spune:
Mei Dana, vrei sa fug de la serviciu?
Iustina tocmai mi-a spus la telefon c-a mancat un "caton de oej cu manasc" - adica un castron de orez cu spanac. Era tare mandra ca avea pantofi si fustita...iar incepe cu fustele!
Lora, mami de IUSTINA