Piatra Neamt ,Perla Moldovei (23)
Raspunsuri - Pagina 27

LoraG76 spune:
Adriana, nu e vorba ca ar fi pe judet, dar semnaturile astea trebuie validate de primarie si primaria nu valideaza decat ce e din localit. respectiva...doar asa sunt valabile semnaturile, cu stampila de la primarie, ca altfel s-ar putea face tot felul de "smecherii" ca sa pui semnaturi pe o lista...n-ar fi asa greu, nu?
Dar sunt fete din Piatra pe-aici si vad ca nu zic nimic...chiar nu vrea nimeni sa semneze? Macar voi, daca rude/prieteni/colegi/vecini nu vor...poate oricine intre 14-100 si... ani...
Lora, mami de IUSTINA

Laura25 spune:
Lora, daca nu ne intalnim pana atunci, adu lista la ziua shtrumphilor si semnez si eu si Sebi si mai vedem pe cine mai gasesc.
Adriana in alea 2 saptamani cat am concediu vreau sa duc copii la mare. Nu am timp atunci de cautat bone. Dar daca soacra mea ar fi o bunica asa cum trebuie, ar putea ea sta cu copii dupa 12-13. De la anul le schimba organizarea in scoala si cei la care are ia ore o sa invete dimineata. Adica pana in 13 termina orele.
La faza cu alintatul, nu stiu ce sa spun. Nu e riscul asa de mare, ca si eu ii alint peste masura de multe ori. Soacra mea din cauza ca e mai comoda si nu vrea sa se complice, ii mai lasa uneori de capul lor sau le face mofturile. Dar la parintii mei nu prea se pune problema asa. Adica au un echilibru foarte bun intre autoritate si afectiune. Si la ai mei, la tara, le-ar fi lor foarte bine. Ar avea unde sa alerge in voie, ar avea umbra cand sunt 33-35 de grade (nu ca la bloc unde se incing betoanele si nici noaptea nu scade sub 27 de grade temperatura), o sa le amenajez o groapa cu nisip si bunicii au promis ca le fac scranciob. Numai lucruri bune! Doar ca "aranjamentul" asta merge doar pana in septembrie, cand se termina vacanta si se intorc bunicul si matusica la scoala (bunica e la servici oricum, dar serviciul ei e peste drum, la bugetari, nu foarte strict si solicitant).
Ca sa pastrez bona asta, ar trebui sa o platesc fara sa faca nimic sau sa ii tin pe copii toata vara la bloc. O sa incerc sa am o discutie si cu soacra, sa vad cat e de dispusa sa ne ajute, apoi iau o hotarare.
Va multumesc mult ca v-ati spus parerea!
Laura de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Votati-i pe Rares si Bianca!Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

ana1980 spune:
Lora poate reusim noi azi sa o luam si sa mai completam listutza
Adriana ce facetzi azi dupa-amiaza? Poate ne intalnim pe undeva.
Ana si
Casandra

lunna27 spune:
Laura vad cum fac sa ajung si eu sa semnez lista aia,socrii mei cred ca au buletin de Girov,nu pot sa semneze,nu?
Laura iti doresc sa iei decizia cea mai buna,dar ca s-o platesti degeaba nu se merita,asta doar daca nu ai ce face cu banii
Criss iar lipsesti la apel,cum te mai simti?Tot asa?
Iully tu ce mai zici,ai vreo noutate in legatura cu transferul tau?
Ionella ati venit de la mare?
Adriana ce mai gatesti??Ia zii repejor
Ellinia sper sa te descurci tu cumva,2 luni mi se pare destul de mult
Dana

andreutza23 spune:
elinia daca ai treaba la ITM lasa-l pe bebe la sotul meu la birou. stii casa aia cu xerox de langa itm?verde?mare?acolo stau buncii sotului meu si are el birou, cu siguranta ai tras la xerx vreodata acolo sau ai luat ceva. i-l lasi lui barbata-miu (e unul grasut cu fata dulcica) si ii spui ca din partea mea, sa se obisnuiasca.
http://tt.lilypie.com/Bip5p3.png
- ianuarie 2006

Laura25 spune:
Ellinia pe cuvint, si fara sa exagerez cu nimic, daca nu eram la servici, as fi incercat sa-l iau pe Stefan la mine, macar pt cateva ore pe zi. Ar fi avut si shtrumphii partener nou de joaca, poate ar fi invatat cate ceva unul de la altul. Dar cum nici eu nu stau cu ai mei .... Cred ca o sa fie greu, dar poate gasesti o solutie.
Laura de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Votati-i pe Rares si Bianca!Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Adriana_78 spune:
Ana, imi poti da nr. tau de tel? Asa ne gasim mai usor.
Noi iesim intr-o ora cred, nu stiu pe unde sa mergem, poate la parcul Zoo?
Ianusca, ai vorbit cu d-na?
Dana, azi am facut supa cu fidea si legume proaspete si carnde de pui si cartofi fierti cu dovlecel, ceapa si feta. A mancat bine Lara. Acum jumate de ora s-a trezit.
Adriana si Lara

andreutza23 spune:
fetelor stiu ca voi sunteti ocupate cu bebeii, dar totusi azi la 20.00 in fata teatrului este concert holograf.
eu chiar vreua sa merg, ca mie imi place f mult cum canta si un concert holograf gratis nu mai prindem curand.
http://tt.lilypie.com/Bip5p3.png
- ianuarie 2006