Piatra Neamt ,Perla Moldovei (23)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Dana, mai bine cauti un medic bun in Bacau sau Iasi, ca in astia din Piatra nu am nici eu incredere...nu prea stiu ce sa zica daca ii iei la bani marunti.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Deocamdata am sa iau o linie si am sa incerc sa-l masor,sa vad daca mai creste,ca eu zi de zi vazand-o nu-mi dau seama.Si ne-am hotarat sa incepem un tratament hemeopat,rau nu are ce sa-i faca.

Dr mi s-a parut tare superficiala,i-am pove cat am tras si ce probleme am avut cu ea cand avea 2 luni,dar ea probabil ca nu ne-a crezut,ca sunt cam rare cazurile cu asa multe hemangioame,ailalta dr dermato la care am fost at cand era Ana mica(Kirileanu parca,una stramba) a zis ca ea n-a mai vazut asa caz,si dupa ea nu se putea face nimic pana la 1 an(si pana la 6 luni fata mea a avut 6 inteventii),deci...

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata!
Lora, Dana multumesc pt parerile voastre. Si eu m-am gandit sa ii dau program scurt la cresa si sa ii ia tanti de acolo, sa stea apoi pana vin eu. Problema e ca nu stiu cum sa procedez pt lunile iulie-august. Tocmai pt a-i pregati de cresa, i-as fi dus sa stea mai mult la ai mei, sa stea afara mult, sa manance sanatos rosia si puiul din gradina. Apoi in august am eu 2 saptamani concediu. Cum ar trebui sa fac? Sa ii dau lui tanti niste bani (mai putini), chiar daca nu sta cu copii, ca sa nu plece la altcineva?
Iar problema banilor e chiar serioasa. La servici acum iau salarul "la negru" si iau si banii de la stat, dar din 13 iunie, adio 10 mil. de la stat. In lunile de vara cu concedii multe, lui Sebi ii merge jalnic. Nimeni nu are timp, bani si chef de achizitii IT. Soacra a promis ca ne ajuta cu bani pt bona, dar a mai spus de cateva ori si nu am vazut 1 leu. Ai mei probabil ca mi-ar da ceva daca as cere, dar au si ei cheltuieli mari (rata la masina, problemele de sanatate ale tatei, sora mea mai mica are si ea nevoile ei, vroiau sa isi puna termopane si sa faca o renovare la casa vara asta).
Inca nu stiu ce sa fac ...

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Votati-i pe Rares si Bianca!

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Laura Bine ar fi sa ptzi tine bona si sa-i dai la program scurt la gradi. Nu potzi vb cu ea totusi sa i-a o pauza de vreo 3 luni? Poate va putezti intelege cumva. Sau renuntzi la ea si cautzi alta la toamna - asta daca mai ai nervii necesari.

Lora ma strecor si eu cum pot, ca n-am ce face.Fac si eu ca tine - vad partea pozitiva

Dana chiar ca iti bati capul cu dr astia...

Noi plecam in parc.

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Dana, ar trebui sa incerci sa ii ceri parerea si lui Petrovici, sa ii spui ca ai fost la dr. Voiculescu, ce ti-a zis, eventual sa se intereseze el daca nu stie, pentru ca recunoaste macar atunci cand nu stie ceva si incearca sa afle de la alti medici. Mai e un medic dermatolog bun care are cab. la Despa acum, ar trebui sa mai incerci si la ala sa vezi ce-ti spune, fara sa ii spui ca ai fost la voiculescu. Eu asa as face.
Laura, e greu de luat o decizie...nu stiu cum ar fi mai bine. Cred ca Sebi ar trebui sa vorbeasca serios cu mama lui daca va poate sau nu ajuta si cu cat, pentru ca trebuie sa stii exact cum stai si ce posibilitati ai. Nu e datoare sa va ajute, nu in sensul asta, dar daca vrea si poate, e bine de stiut.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Dana si pe mine m-a dezamagit doc. Voiculescu. Am fost cu Rares la ea si i-a pus diagnosticul de dermatita atopica uitandu-se la fata lui cam de la 3-4m, peste birou. Dupa ce mi-a tinut o polologhie legata de dermatita atopica (eu sitam mult mai mutldecat imi spusese ea citind pe net), s-a uitat pe fuga la el pt cateva secunde, de aproape si a zis ca e doar pielea atopica, nu o dermatita propriu zisa). Oricum, ce mi-a dat ea ca tratament nu a ameliorat absolut deloc situatia.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Votati-i pe Rares si Bianca!

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Laurahai sa-ti spun cum as fi vrut eu sa procedez daca nu as fi intampinat rezistenta din partea sotului. L-as fi dat pe Stefan la cresa inca de anul trecut, de cand avea un an jumate. Sunt convinsa ca i-ar fi prins bine sa socializeze, sa fie intr-un colectiv de copii, ar fi vorbit mult mai repede. El are 2 ani si trei luni si inca e destul de lenes la vorbit. E drept ca s-ar fi imbolnavit o perioada dar as fi putut sa stau o perioada cu el acasa, de fapt, eu am avantajul ca pot staacasa daca are el probleme. Sotul meu n-a fost de acord cu cresa, a zis ca e prea mic, vroia sa-l ducem la tara, n-am fost de acord si am ajuns la un compromis cu bona. Fara stirea sotului meu eu tot l-am inscris la cresa ptr septembrie, sa fiu asigurata in az ca ma lasa bona balta, si oricum, mai mult mi-ar conveni sa-l dau la cresa decat sa stea cu bona, cred ca lui i-ar merge mult mai bine acolo, s-ar invata mai independent, n-ar mai fi asa alintat. In fine, in situatia ta, ca sa-i dai bonei bani fara sa stea cu copiii nu mi se pare ok, poti oricand gasi pe cineva mai bun. Bona mea mereu zice ca sunt atatea femei care au lucrat la "8 Martie" si care acum sunt bone, e plin orasul! Pe perioada verii lasa-i la tara, mai ales ca ai si tu concediu in august. Din toamna e un pic mai complicat pana s-ar obisnui la cresa, ma refer la racirile repetate, cam o luna, doua ai de tras. Era bine daca unul din bunici ar fi putut sta cu ei in perioada asta. Mai ales ca sunt crese de la care ii poti lua si la 6 si la 7. Ar ramane problema cu paerioada de adaptare in care ar trebui sa stea cineva cu ei. Eu asa as face!
Lora ti-am trimis mail cu listuta!
Lunna da, este si baiatul cel mare intr-o poza de la manastiri.
Ianusca foarte frumoase pozele! Si Stefan are o boala cu scaunele, eu le pun unul in altul (sunt fixe) si nu le poate misca sau sui ca devin mult prea inalte.
Adriana si eu am patit o faza din asta cu o bunica care i-a spus odata lui Stefan "nu pune mana, numai uitat-te!". L-am luat pe bietul copil de acolo ca nu pricepea oricum ce-i spunea tanti aia!
Ana te petreci cat de curand! Esti nascuta in '80? Cred ca esti cea mai mititica dintre noi, nu?

Multumim frumos pentru aprecieri! Si eu de abia astept sa-i cunosc pe copiii vostri, ca nu-i stiu decat din poze, cu exceptia Larei!
Azi e ultima zi in care mai vine bona mea. De acum, Dumnezeu cu mila, daca se iveste ceva tre' sa-l tarai pe Stefan dupa mine...Am niste drumuri pe la ITM Ianusca ti-l aduc sus la contabilitate cat vb eu cu d-nele pe acolo - glumesc!
Am sa fac si eu ca Lora am sa vad partea plina a paharului si ce-o fi o fi!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Ellinia, ti-am trimis si eu raspuns prin mail, dar se pare ca nu l-ai citit. Nu sunt valabile semnaturile on-line, ci cu pixul, pe hartie. Intelegi? Deci eu trebuie sa va dau voua hartia pe care sunt deja 17 semnaturi si voi trebuie sa va scrieti cu mana voastra datele si sa semnati. Apoi, pentru ca semnaturile sa fie validate, trebuie stampilata lista asta la primarie...nu stiu exact cum, dar o sa aflu.
Cine vrea sa se intalneasca dupa-amiaza pe la 5.30 cu mine in zona Unic sa-i dau lista? Poate semna oricine are buletin de Piatra Neamt sau viza de flotant.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Acu' am vazut mailu' de la tine si ti-am raspuns. Daca nu o dai la nici o fata o iau eu maine dimineata de la tine. Nu pot iesi dupa-amiaza, din pacate!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Aha, doar cine are buletin de Piatra Neamt? Deci am iesit din schema. dar de ce numai cine e din Piatra poate semna? E pe judet?

Am vazut si noi pozele cu baietei cu ochi albastri. ce-as fi vrut si eu ca Lara sa aiba ochii albastri!

Ellinia, ieri l-am vazut pe Stefan cu bona in fata la hot. Ceahlau. Lara se juca in nisip si el ar fi vrut sa vina la el, bona insa l-a tras mai departe. Nu stiu unde se duceau, o fi avut treaba ceva.

Laura, nici mie nu mi se pare ok sa o platesti fara sa va aduca nici un serviciu, mai ales ca zici ca nu va dau banii afara din casa. Sigur nu-i placut sa reincepi iar cautarile si sa-ti faci mii de griji, ca nu gasesti pe cineva potrivit. Insa in ale 2 sapt. cat ai concediu poate te ocupi de asta si gasesti pe cineva sau cine stie, poate bona ta n-o sa primeasca nici o oferta si se va intoarce la voi.

Dana, iti doresc sa gasesti un doctor competent, care sa-ti placa. Cred ca e tare nasol, sa te plimbi de la unul la altul, si nimeni sa nu te lamureasca.

Adriana si Lara

Mergi la inceput