Piatra Neamt ,Perla Moldovei (23)
Raspunsuri - Pagina 25

ianusca spune:
Copii vostri s-au urcat pe scaune?
Eu l-am gasit ieri pe ian pe masa.
s-a urcat pe scaun si de acolo pe masa
A invatat sa impinga scaunul pana unde vrea sa ajunga, si apoi se suie.
Ce sa fac?
sa stau fara scune in casa sau sa-l las sa invete sa se catare?
Asta dupa ce cu o zi inainte si-a spart buza

Adriana_78 spune:
Ianusca, Lara a avut o perioada cand se catara pe orice ii iesea in cale. Si acum se catara pe scaunele de la bar, pe canapea sare . Inainte in Iasi se urca pe bratul de la canapea de acolo tragea sertarul la comoda, se baga in sertar si se suia in comoda si apoi pe niste rafturi ce erau fixate in perete chiar deasupra comodei.
Am fi putut rearanja mobila - n-am facut-o insa, insa in bucatarie unde masa era instabila, am pus scaunele pe masa. Nu aratau prea estetic si era cam aiurea sa le tot pui si dai jos, insa n-am avut de ales.
Noi am fost dupa-amiaza in parc la Ceahlau. M-a enercat o tipa de nu ma. Unii oameni sunt asa ingusti la mine, nu stiu ce sa mai zic - cand Lara a luat jucaria fetitei s-a repezit ca un uliu si i-a luat-o (bunica cred ii era), iar apoi cand fetita a vrut sa-i dea Larei o jucarie, n-a lasat-o, motivand ca trebuie sa-i faca un vaccin fetitei.
N-am mai auzit asa ceva in viata mea. Mie nu mi-a zis niciodata vreun doctor in Austria sa tin copilul departe de alti copii, chiar daca trebuia sa i se faca a doua zi vaccin.
Unii oameni sunt asa de exagerati, pe cuvant. Zilnic vad si-aud fele de fel de ciudatenii ... in fine, ce sa mai zic?!
o seara linistita
Adriana

ianusca spune:
incerc sa mai pun si eu niste poze
http://new.photos.yahoo.com/pobereznicdana/album/576460762403030804
nu stiu dac se vede ceva. am uitat cum se face!

ianusca spune:
Adriana sunt acasa .poti sa ma suni sa-ti zic numele!
Daca te mai ineteseaza bineninteles!

ana1980 spune:
Ellinia, Ianusca am vazut poze- avetzi baietzi frumosi si curajosi
Ianusca si noi am trecut de faza cu cataratul pe scaun pt orice. Dar sa nu crezi ca nu se catara si acum
Adriana m-ai facut sa rad. Oameni ciudati gasesti peste tot...dar asta n-am mai auzit-o.
Pt o perioada nu voi mai putea sa o duc pe Casandra la ai mei ca isi schimba acoperisul casei si Casandra se sperie de bocaniturile lor( oricum fac o galagie....)
Ana si
Casandra

Laura25 spune:
Buna seara!
Am intrat doar un pic sa va salut!
Multumesc mult de tot pentru voturi, ne-am cocotat pe locul 6.
Copii sunt bine, cu vechile "problemutze": crize de nervisori, plans cand plec eu la servici (zai dimineata cand am iesit din bloc am auzit-o de afara pe Bianca plangand in casa , in urma mea), lipsa de pofta de mancare. Ai vostri copii mananca zilele astea? Bianca pot spune ca mananca binisor, dar Rares are mai bine de o saptamana de cand nu a mancat deloc legume si carne (mancare gatita).
Hai sa va spun si voua dilema mea, poate imi dati niste sugestii, sau macar vedeti situatia din afara. Cand m-am hotarat sa plec la servici, planul initial era sa luam bona pana prin iulie, apoi copii sa stea cu bunicile (alternativ) pana in septembrie cand sa-i duc la cresa. Acum, daca am gasit-o pe tanti asta care e ok (nu grozava, dar ok), ne-am gandit sa o tinem pe ea si sa nu mai dam copii la cresa, pe motiv ca o sa se imbolnaveasca probabil si o sa fie f. complicata situatia, cu noi doi la servici, bunicile la fel ...
Faza e ca tanti a zis ca daca nu am nevoie de ea pe o perioada mai mare de timp, sa-i spun, ca ea isi cauta in alta parte, ca are nevoie de bani. Acum, sa o platesc fara sa stea cu copii, numai ca sa nu o pierd, nu prea mi se pare ok, ca noi si asa stam prost cu banii. Ducandu-i la bunici, incercam sa facem un pic de economie, ca e cam jale cu bugetul. Plus ca cei mici se simt f. bine la tara, nu trebuie sa va mai explic cum si de ce.
Cu cresa (sau gradinita, daca rezolvam ceva) acum m-am cam razgandit. Adica i-as da, macar cateva ore pe zi. Snt convinsa ca le-ar prinde f. bine. Acolo ar avea multe stimulente sa invete sa vorbeasca, sa manance fara showul pe care il fac acum, sa socializeze cu alti copii. Ma ingrijoreaza Bianca pt ca are un vocabular din cateva cuvinte si atat. Nu a progresat deloc in ultimele 3-4 luni din punctul asta de vedere. Si cu bona asta nici nu o vad sa se intample minuni (sunt convinsa ca nu le spune nici o poezie sau un cantecel, nici in carti nu prea cred ca citesc).
Asa ca intrebarea mea e: sa fac tot posibilul sa tin bona si sa nu-i dau la cresa, sa nu-i duc la bunici decat f. putin , sau sa merg pe planul initial, chiar daca o pierd pe tanti?
Laura de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Votati-i pe Rares si Bianca!Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

lunna27 spune:
buna
Laura eu as zice sa tii bona,ca tare greu gasesti pe cineva ok,la bunici nu te-as sfatui,pt ca se invata tare alintati si o sa faca dupa aia mofturi,la gradi...ce sa spun,au timp destul sa stea si acolo(eventual du-i cate o sapt cand si cand),nu te mai ingrijora ca nu invata nimic,au timp si de poezii si cantecele si sa stii ca am mai auzit de copii care au 2 ani si inca nu vor sa vorbeasca,asa ca....
Asta e parerea mea.
Dana

LoraG76 spune:
'Neata!
Adriana, chiar ca e ciudata rau faza cu tanti aia...
Unii oameni cand ies din casa isi uita creerul in bucatarie...
Ianusca, foarte frumoase pozele cu nazdravanul tau Ian...si el promite multe!!!! Sa te tii bine pe la 3 ani ce-o sa fie in stare sa faca!!
A mea se catara pe masa si acum, sare pe canapea, sare pe patul din dormitor, se urca pe marginea canapelei, pe spatar adica...si in picioare, sincer imi da mereu emotii, dar o las, ca oricum s-ar urca si cand n-as vedea-o...a, mai nou incearca sa escaladeze si mobila din sufragerie...sper sa nu se rastoarne, din cate stiu eu e prinsa si in perete...o sa ma uit mai cu atentie!!!
Ana, saraca de tine...mai poti? Cum stai cu caldurile?
Laura, eu nu stiu ce sfat sa-ti dau, ca e decizia voastra...as opta pentru cresa cu program scurt si sa-i ia d-na la amiaza, dupa mine...si i-as da mai putin, eventual, ca ar fi vorba sa stea mai putin cu ei...nu stiu ce sa zic...si daca renunti la ea nu ai cu cine-i lasa in caz de nevoie si iar nu e bine...si daca nu-i dai la cresa iar nu e bine, dupa cum ai prezentat tu situatia...eu o tin in continuare pe d-na, dar o sa o plateasca ai mei, din fericire.
Dana, ce mai faci?
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de IUSTINA

lunna27 spune:
Dimineata eram pe fuga ca trebuia sa plec la gradi.
Ana chiar ca e nasol,iti doresc sa termine ai tai lucrarile cat mai repede!
Adriana sunt fel si fel de oameni,nu stiu de ce te mai miri!
Ianusca chiar ca ai un baiat frumos si curajos,prin faza cu cataratul trec cam toti!
Lora ce naiba sa mai fac,fac si eu ce pot,is asa,nu stiu cum,ca am fost ieri la dermato si ala care ziceam eu ca e neg,nu e,cica ar fi ceva inrudit cu ce a mai avut Ana(ea a avut cand era mica hemangioame),acuma naiba stie,is satula pana-n gat cu medicii astia din Piatra,nu mi-a placut deloc de dr. asta,nu m-a lamurit in nici un fel.Am sa caut pe internet dar nu mai stiu denumirea pe care i-a dat-o ea.
Dana