Piatra Neamt ,Perla Moldovei (23)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ianusca spune:

CAm multe greseli .

Noapte Buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Noi ne-am hotarat sa mergem maine sa ne intalnim cu dotorita care a adus shtrumphii pe lume si m-a ajutat sa duc sarcina 36 de saptamani. Ea vine din Iasi la un cabinet din Bacau o data la 2 satamani, sambata. Asa ca maine plecam la Bacau. De mult ne dorim sa ne reintalnim (am sunat-o de Craciun pe doctorita, am vorbit cu ea pe internet), dar nu am reusit pana acum. Va spun sincer ca am emotii, ca e o tipa deosebita si ca doctor si ca om si am aflat ca intreba de noi cam pe toate pacientele care afla ca sunt din Piatra (probabil si pt ca majoritatea au aflat de ea si au nr ei de telefon de la mine si de la nasa shtrumphilor care a nascut tot cu ea).
Asa ca noi maine pana la pranz nu suntem in oras, dar eu propun o intalneala mai la ceas de seara (adica pe la 19-19:30 ) in parc la Aurora continuata cu o bere pe terasa la gradina de vara sau pe terasa la Ceahlau. (am fost in seara asta fara copii si am constatat ca ai mei ar fi super incantati de ce e acolo, iar eu as fi in priza in urma lor sa nu se arunce dupa pesti, sa nu se dea de-a rostogolul pe scari, sa nu darame instrumentele cand se urca pe scena... oricum ar fi fain!)

Scuzati ortografia, sunt sub influenta a 3 ... 4 beri ?!

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Votati-i pe Rares si Bianca!

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata! Noi pe la 10.30-11 ne ducem in parc la aurora. Mai vine cineva? Suntem pe la mine la serviciu acum...
Cine-a zis ca-i darnica cu noi socrela mea? I-am zis odata ca n-avem bani nici sa ne ducem la ea - de motorina, adica, cand ne chemase la ea si a zis: a, n-aveti? Atunci veniti cand aveti... Da' io nu vreau sa-mi dea nimic, ea sa fie sanatoasa!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna!

Am venit pe la birou sa-mi aranjez niste hartii si am intrat sa va salut!
Caldura mare, domnule! Simti ca te topesti!
Laura cum o cheama pe doctorita ta? Ca imi scapa numele acum, dar cred ca o stiu, e o tipa mititica, ah, dr. Iancu, mi-am adus aminte...Ea e? Corespunde descrierii tale!
Ianusca da, eram la coada la declaratii, ai trecut la ceva distanta de mine asa ca nu te-am abordat ca si asa era destul de aglomerat si o caldura infernala acolo inauntru!
Lunna la multi ani sarbatoritilor! Petrecere frumoasa!

As vrea so eu sa ies la bere da nu pot cu Stefan ca face numai prostii! Se duce pe la mese, imi cere bere - are o fixatie pentru bere - nu stiu ce sa ma fac cu el, o sa creada lumea ca ii dau de baut acasa...
Pana una-alta cred ca am sa beau acasa! Ai mei cred ca dorm la ora asta asa ca ma duc si eu spre casa ca sunt treaza de la 4.
Frate, ma omoara caldura asta! Nu stiu voi cum sunteti dar eu ma topesc. Imi creaza o stare de disconfort de nu mai stiu incotro sa o apuc!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by ellinia

Buna!

Laura cum o cheama pe doctorita ta? Ca imi scapa numele acum, dar cred ca o stiu, e o tipa mititica, ah, dr. Iancu, mi-am adus aminte...Ea e? Corespunde descrierii tale!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Irina Dumitrascu o cheama. E medic la Cuza Voda.

noi iesim acum in parc. Poate totusi ma intalnesc cu vreouna din voi.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Votati-i pe Rares si Bianca!

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

buna dimineata!

Eram pe pag 3

Poftiti !!!!

Andreutza zi-mi si mie te rog,sau care stie,unde are cabinet particular Dr Voiculescu??

O zi frumoasa la toata lume,mai ales ca azi e si sarbatoare!!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Neata...

Dana imi pare rau ca nu te pot ajuta, dar sigur o vor face fetele.

Pai cum sa nu fim pe pag 3 - a venit vara si in week nu mai sta nimeni acasa

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Dana, hai ca acum beau cafeluta! Multumesc!
Mi-e asa un somn...
Eu nu mai stiu daca are cabinet sau nu, Andreea stie.
Adriana, ati mai fost la iarba verde?
Tot mi-e somn...
Revin cand ma trezesc!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Ana stateam aseara si ma gandeam ca voi ati muncit ieri la mine,m-am simtit tare prost ca eu faceam bagajul si voi starngeati masa

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

Neata!
Lunna dr. Voiculescu s-a mutat la Ardealul(vis a vis de farmacia aia din precista, spre varianta). are program marti si vineri si nr. de tel. este 212299

http://tt.lilypie.com/Bip5p3.png
- ianuarie 2006

Mergi la inceput