Piatra Neamt ,Perla Moldovei (23)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Nu stiu ce s-a intamplat ca mi-a mai aparut o data mesajul...
Lora e el cam neastamparat! De fapt, chiar ma ingrijoreaza ca nu ma asculta deloc. Daca ii spun sa nu faca ceva parca in ciuda mea o face! Oricat i-as spune ca nu are voie sau ca ma supar pe el daca face o anumita chestie tot cum vrea el face si cand ma vede ca ma supar vine si ma pupa ca eu ii mai spun "pupa-ma ca sa te iert" si el a inregistrat ideea!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Laura, da, am stat si eu in corturile alea mari, la Lebada 2, cand am terminat clasa a 5-a, apoi la Lebada 1, la casute, apoi la vile la Delfinul si apoi la Albatros...erau conditii infecte, dar noi tare bine ne mai simteam! Imi amintesc cu placere de vremurile alea...am fost acum 4 ani pe acolo, am revazut locurile...arata cam la fel.
Acusi o sa plece Iustina in tabara, cu geamantanul taras dupa ea...

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by LoraG76
Acusi o sa plece Iustina in tabara, cu geamantanul taras dupa ea...

Lora, mami de IUSTINA

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Votati-i pe Rares si Bianca!

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Laura, eu nu mai fac nici un comentariu. Daca vrei sa ma intrebi vreodata ceva, vorbim privat.
Ai dreptate, e f. greu sa supraveghezi 2 copii simultan. Azi a fost singura cu ei, s-a vazut ca era mai nervoasa. Nu e usor.

Lora, ne-am intalnit cu Iustina, insa nu stiu daca d-na ar fi acceptat sa fie cu ochii pe amandoua. Lara e cam zapacita, mi-ar fi fost si mie teama s-o las acolo, daca o apuca vreo criza de personalitate? Intre 4 pereti macar e mai sigur.
O sa ma duc diseara, cand vine sotul.

Cristina, nu vreau sa merg cu Lara la cumparaturi. Ea n-are rabdare sa stea in caruciorl ala, cand pe langa ea trrec atatea tentatii. Prefer sa evit posibilele certuri si urlete att. cand o sa vada dulciuri prin rafturi sau mai stiu eu ce minuni. Si nici nu vreau sa-i inchid gura cu o ciocolata (sau altceva dulce). Mai bine merg singura si ma uit in liniste dupa tot ce vreau.

Dana, nu-i nici o problema, acum cand ma gandesc, cred ca propunerea mea a fost exagerata.
De ce esti suparata?
Mergeti la tara wek. asta?

Fii-mea sare iar in fundul gol pe canapea si fotolii, face ture dintr-o parte in alta , pana o sa cada odata si-o sa se loveasca rau

Adriana

Mergi la inceput

Adriana, da, mi-a zis d-na ca v-ati intalnit. Presupun ca acum o fi plecat si Iustina din parc, nu? Cum era imbracata? Cica avea clame in par......oare ce-o fi determinat-o sa le tina?

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Lora, am plecat impreuna din parc. Da, avea 3 clame mov, ii statea bine. Blugi si-un tricou rosu cu albastru - normal. Nu-ti mai face atatea griji!

Adriana

Mergi la inceput

Adriana, nu-mi mai fac griji, acum chiar din amuzament te-am intrebat......asa, de distractie!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Mai, Lora, te tii de glume!
Esti bucuroasa ca ai aflat ca e vineri azi si nu joi

Adriana

Mergi la inceput

Iti dai seama..cat de bucuroasa pot fi cand Eugen are azi examen, maine lucreaza, duminica examen si-am mai auzit ca si ploua duminica... Cred ca o sa ma apuc serios de baut zilele astea... Maaamaaaa...da' cata libertate am zilele astea!!!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iully spune:

Buna!
Criss,da i-am spus dc Nutu ca merg la eco la dc Ionescu,undeva trebuia sa fac,nu?dar nu cred sa s supere,ele se inteleg bine din cate stiu eu.
Weekendul asta sunt singura in Bucuresti,nu cred ca mai ies din casa pana luni.Va pupik si va doresc un weekend minunat!

Mergi la inceput