Piatra Neamt ,Perla Moldovei (23)
Raspunsuri - Pagina 15

Laura25 spune:
Adriana, dar ai mei erau imbracat mai ca lumea? Ce avea Rares pe cap?
Cand aveti timp, sa-mi povestiti si mie cum procedati (sau cum ati procedat) sa scapati de pampers. La noi nu intrevad sanse. Daca ii las fara pampers prin casa imi pisa toate covoarele, ba Rares mi-a facut si kk de 2 ori .
Laura de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Votati-i pe Rares si Bianca!Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

LoraG76 spune:
Adriana detectivaaaa...tanananaaaaa!!!! Tre' sa-ti gasim un David, daca tu esti Maddy...sau cum s-o mai fi scriind...
Ia si tu tarif, ceva, faci un ban din munca cinstita!
Iully, ba sa iesi, de ce sa stai in casa?! In bucuresti sunt parcuri, teatre, chiar n-ai cu cine iesi? O plimbare pe seara intr-un parc ti-ar prinde bine, nu?!
Lora, mami de IUSTINA

lunna27 spune:
Mai,dar harnice sunteti la scris!
Adriana,ca sa-ti raspund la intrebare,maine e ziua de nastere a socrelei si a sotului,de asta e agitatie mare la mine adica la ea,ca fac ziua amandoi la tara!E nasol ca s-a invatat asa,noi nu am avut probl de genul asta cu copii,doar daca trebuia sa-i luam de mana.
Nu ai fost deplasata,dar daca ai stii ce teriorista am acasa...(sau tu inca nu stii
)poate iti spune Laura ca si pe ai ei i-a inebunit de cap,impins...
Dana

LoraG76 spune:
Dana, sa-ti traiasca socrela si sotiorul si distractie placuta! Asa e regula, sa-si faca impreuna ziua?
Lora, mami de IUSTINA

lunna27 spune:
quote:
Originally posted by LoraG76
Dana, sa-ti traiasca socrela si sotiorul si distractie placuta! Asa e regula, sa-si faca impreuna ziua?
Lora, mami de IUSTINA
Merci Lora,cam da,asa e regula,inca sunt legati prin cordonul ombilical

Dana

lunna27 spune:
quote:
Originally posted by LoraG76
Am vazut dimineata ca au aratat la meteo ploaie pe duminica in toata tara...
Lora, mami de IUSTINA
N-ai vazut vreun nor si pe sambata

Dana

LoraG76 spune:
Dana, pt. sambata n-am vazut ca n-am fost atenta, da' daca trebuie dam comanda..
Lora, mami de IUSTINA

LoraG76 spune:
Ba de tine sa-ti fie in primul rand si dupa aia de altii!
Hai sa inchiriem un avion din ala care stropeste!
Lora, mami de IUSTINA

Adriana_78 spune:
Lora, sper totusi sa fie vreme frumoasa weekendul asta, sa iesim undeva.
Laura, nu mai ma intreba mai, ca iar incep sa povestesc si nu mai ma opresc
Atat zic: Rares avea iar caciulita aia ciudata bleu cu un fluturas galben. In afara faptului ca pare groasa, ii sta bine cu ea si si-a tinut-o mereu cuminte pe cap.
Dana, te refereai ca-i nasol ca la cump. Lara nu sta cuminte? Asa e, e un dezavantaj, insa cum am zis, nici nu mi-ar placea sa stea cuminte si pt. asta sa-mi manance la dulciuri ca sparta. Cand o sa fie mai mare o sa fie inevitabil sa nu-i dau, acum inca o pot tine in frau. Azi si ieri am vazut in parc 2 copilasi, fata si baiat, de vreo 5-6 ani, resp. 3-4. Amandoi aveau niste dinti urati, negri si stricati - mama mama. Pacat de bietii copii - dantura e tare importanta!
La multi ani de azi celor doi sarbatoriti! Va doresc sa iasa frumos!
Vin si prieteni, rude sau sunteti numai voi?
Lora, renunt la comision, da' nu refuz un David chipes
Laura, eu o las pe Lara in fundul gol in casa. Si ea a facut pe jos de multe ori si pipi si caca, noi avem insa noroc ca nu prea avem covoare; cand a facut in pat am certat-o rau si-am mai si pocnit-o (cred). Apoi mereu ii atrageam atentia sa nu mai faca in pat sau pe covor, daca tot nu poate face la olita ii spuneam sa faca macar pe parchet. Din nefericire ea nu sta pe olita, asa ca n-am putut-o obliga. I-am pus caca in olita sa vada ca acolo trebuie sa faca, insa nimic. De vreo sapt si ceva insa. face singura la olita, asa dintr-o data. Spune "pipi" sau "caca", eu zic :"Lara, du-te la olita" sau uneori nu ii zis nimic, ea insa se duce si face. Asta se intampla insa, numai atunci cand e in fundul gol, daca are Pampers face in ei.
Eu imi permit s-o las in fundul gol, nu-mi fac griji ca raceste sau ii e frig si vad ca ne descurcam cu olita asa f. bine.
Iesim afara, ca am stat destul in casa.
Adriana si Lara