Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 19
Laura10 spune:
Petronela, iubita mea, si mie imi vine sa rad citind ce am scris
Dar nu stiu ce sa ma mai fac, nu am unde sa ma mut, nu sta langa mine, dar e de ajuns sa intre in camera si-mi vine sa vars... sunt distrusa, fizic, simt ca mor...
Cred ca o sa aduc odorizant de camera maine si daca tot nu se intampla nimik o sa-i spun. Problema e ca chiar nu se spala, toata sapt e imbracata la fel, chair si 2 sapt...
![]()

![]()
10+
Laura
bebika spune:
helo fetele sunt aici
va citesc in fiecare zi,eu sunt bine am rezolvat cu masina oricum a mea nici nu se vede ca ar fi fost lovita
eu sunt ok m-am ingrasat de la incep sarcinii aprox 1 kg
mai am o sapt pana ma intalnesc din nou cu bubu si poarte at o sa stiu si ce carucior sa pun
pusici
pozenunta31.07.2004
vine bb
ADRIANA
11+
pet.cost2005 spune:
O sapt, doua cu aceleasi haine ????? Asta e nesimtire crunta .... mai ales pe caldurile astea ... nici nu vreau sa-mi imaginez ce miros emana ... persoana de care vorbeam eu mirosea a transpiratie ... da' de-aia puturoasa de ziceai ca a mutat muntii din loc ... si asta la 8 dimineata nu dupa o zi de munca. Bine ca nu aveam mereu de-a face cu ea ... se intampla din cand in cand sa lucram impreuna. Acum poate fi si o boala de piele, nu neaparat din lipsa de igiena ... Eu zic sa incerci sa-i spui ... chiar cu riscul de a parea "obraznica" (cel putin asa va considera pers. resp.) ... macar poate intelege situatia ca esti gravida si iti este rau ...
Petronela
puiutul mult dorit !!!!
Victo spune:
fetelorrrrrrrrrrrrr..mooooooooooor
acu mi-au trimis aia de la genetic rezultatu..dar nu/l pot downloada...
ana, la ce ora ai fost ieri l;a analize? eu la 8.30
17+ si gimnastul/a
Victo spune:
fetelorrrrrrrrrrrrr..mooooooooooor
acu mi-au trimis aia de la genetic rezultatu..dar nu/l pot downloada...
ana, la ce ora ai fost ieri l;a analize? eu la 8.30
17+ si gimnastul/a
alfa_anca spune:
Victo, de ce nu il poti downloada??? Nu ai Word, nu merge netu, sau ce? redirectioneaza mailu la una dintre noi sau pe mailu comun si ne uitam noi. Sau hai sa gasim o solutie.
Anca
16+
Elena
anacami spune:
Victo, eu am fost pe la 10; si eu mor cu tine, am primit un sms acum 15 minute sa-mi verific emailul; il verific din 20-in-20 secunde si nimic...
Tot ce este posibil sa mai intarzie, ca la noi trec prin nu stiu cate servere (cred ca sunt si verificate)- iti dai seama ca stau ca pe ace...sper sa nu am probleme si la downloadat...
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2