Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 17
alfa_anca spune:
Pai Ramo dureri repetate in burtica la anumite intervale asta imi suna a contractii,nu? Sper sa nu vb prostii, oricum dc mai persista ia si tu un no-spa preventiv.
Mai fetelor, mie mi-e un somn, vb Oanei, ma trezesc dim la 6.30-7 fff fresh si dupa ce pap de pranz as pune capul de birou sa dorm, asa imi e de somn.
Anca
16+
Elena
anacami spune:
Ramona,azi dimineata am asteptat o ora jumatate la o coada- nu mergea semaforul intr-o intersectie mare! m-a apucat durearea de cap si de stomac de am zis ca trag pe dreapta si las acolo masina. In majoritatea timpului insa ma felicit ca o am, ajung mai repede acasa, nu ma mai ploua, nu mai alerg dupa autobuz si nu mai trebuie sa suport inghesuiala din mijloacele de transport in comun (asta m-a si facut sa imi iau masina...). Sper sa conduc pana intru in concediu de maternitate, altfel nu stiu cum o sa ma descurc in caldura care ne asteapta in vara asta (deja ma inspaimant la gandul ca o sa ne prinda canicula cu ditamai burtica/burtoiul).
Iar dupa nastere, chiar daca las copilul cu cineva, timpul este f. pretios si trebuie sa ajung repede acasa-sunt sigura ca va mai trebui sa ajung la farmacie, la doctor (pt. copil il chem acasa si acum la 3 ani), sa merg la un laborator de analize,etc...
Oricum, cand nu ne mai simtim in stare (greata,stari de rau,emotii) mai bine este intr-adevar fara...
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2
mihuta spune:
Si pe mine ma mai doare burta, da-mi trece. Numai ca nu mi-e clar ce anume ma doare.
Eu conduc in fiecare zi, dar numai in oras si in jur ca de fiecare data cand am treaba tam nisam vine si sotzul si conduce el (daca ar fi dupa el ar trebui sa stau intr-un balon de sticla, asa cica-s de pretioasa )
14s +
Sophia 80%
RAMONELLA spune:
Nu stiu cum sunt durerile astea,nu sunt la intervale egale,si cum ma ia,ma si lasa in momentul ala,asa ca o atingere.
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel
16+
Alexia Beatrice
mihuta spune:
Cica daca nu progreseaza, adica sa te doara din ce in ce mai rau, sunt normale. Dar totusi eu nu sunt doctor.
14s +
Sophia 80%
RAMONELLA spune:
De fapt nu dor asa de tare,ca si cum te-ar atinge ceva.
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel
16+
Alexia Beatrice
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by anacami
Sheri, sa nu te lasi.Aceste date nu stiu cate spun, daca nu sunt interpretate impreuna cu celelalte caracteristici (datele ecografice ref. la fat, "istoria" mamei,..). La Genetic, rezultatul cu interpretarea se primesc in max. 3 zile de la recoltare.Eu astept...am fost ieri la ei...Stiu ca o sa fie bine!
Camelia, Sebastian(26 mai 2004) si bb2
![]()
Am sunat din nou, caci n-am primit nimic pe fax, facut circul de rigoare, si mi-au zis ca stiau de el, dar asa dureaza el vreo 3 sapt, dar mi-l trimit negresit, n-au uitat, luni e gata!
Sanki, au vrut sa-mi dea teapa, habar n-aveau ca vorbesc cu ei si-i prind in
gol!Shery
16+
Alesiamy precious
eco-uri
burticuticuta
oana_r spune:
si eu mai am uneori intepaturi,dureri,dar parca, mi-aduc aminte ca si la matei am avut la fel.
17+ si matei 
bebe2 
oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
ancadragoman spune:
Si eu am intepaturi in burta si binenteles si somnul de rigoare.
anca
15+
Maria
poze
gianina spune:
Fetelor amp rimit de la geneticlab rezultatul la TT..este negativ!!!!!

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)