Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 16
darleena spune:
Hai ca am mai reusit sa-mi mai fac o programare la Herghelegiu prin august. Am facut-o preventiv, ca la doctorii astia renumiti trebuie sa-ti planifici sarcina in functie de programul lor 

Ramo in privinta condusului, daca zici ca esti asa sperioasa, poate e mai bine sa nu te stresezi cu condusul. Las' ca ai timp s-o busesti dupa ce nasti ![]()
![]()
(glumeam, bineinteles).
Si eu la inceput eram tot timpul nervoasa cand conduceam, daca mai erau 2 masini pe strada pe langa mine, pe mine ma enervau 3. Acum mi-a mai trecut, dar am zis ca daca mai am stari de nervozitate ca la inceput, ma las de condus pe perioada sarcinii.
Anca si eu stiam la fel in ce priveste reducerea programului de lucru, ca iti trebuie adeverinta de la medic, prin care sa se arate ca nu poti indeplini orarul normal. Stiu ei doctorii ce sa scrie in adeverinta.
Irina in primele luni de sarcina am inteles ca e ok sa faci control la o luna. Cand mai creste bb te duci cam la doua saptamani.
Noi suntem intr-o dunga, ca toata ziua facem ecografii (eu de 2 saptamani nu am facut niciuna si nici sapt asta nu fac...dar sufar, crede-ma
)
Hai ca v-am lamurit pe toate
![]()
15+ 
Pana vine bubu 
poze bubu mic
oana_r spune:
anca,am o fina care a lucrat 6 ore pe perioada sarcnii,am sa o intreb care este procedura.
pussi cred ca m-am ingrasat un pic si de la Elevit.
ramo,eu nu am mai condus de cand am burtica,din cauza greturilor si a durerilor de cap.si ma ameninta sotul ca vinde masina ca sta in fata blocului,nici nu sunt o super soferita,merg cam cu frica.
17+ si matei 
bebe2 
oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
oana_r spune:
anca,am vorbit.iti da medicul ginecolog o adeverinta si o duci la servici.atat.
17+ si matei 
bebe2 
RAMONELLA spune:
Cred ca no sa mai conduc.Sa nu devina bebelina o speriecioasa cand o sa mearga cu masina.Oricum cand suntem cu tati in masina care e un mic Shumi,o mangai pe burtica si ii spun sa nu se sperie ca iar conduce nebunul de tati.![]()
Darleena ai dreptate,o sa am timp s-o busesc dupa ce nasc.
Nu are rost sa ma stresez acuma.
Oana ai pus ceva pe tine???Eu nimic.Toata ziua ma cantaresc,tot 47 si ceva am,depinde cat mamanc.Luni aveam 47.2 iar ieri aveam 47.8.Dar tot in jur la 47 ramane.Ce ma enerveaza.
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel
16+
Alexia Beatrice
oana_r spune:
ramo,am pus 3 kg,dupa ce am dat jos 5,dar doctora e nemultumita spune ca trebuie sa ma mai ingras.am 53 kg.eu am si oasele subtiri si trebuie sa am vreo 57 kg casa arat mai bine.
17+ si matei 
bebe2 
oana_r spune:
in fiecare dimineata ma trezesc la ora 6.00,foarte odihnita iar la ora 13.00 imi cad ochii in gura de somn.
17+ si matei 
bebe2 
anacami spune:
Buna!
Am si eu o intrebare pt. fetele care au luat Bio Marine Plus- cum se administreaza? ca in prospect nu am gasit cate se iau (presupun una pe zi...)
Multumesc anticipat!
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2
anacami spune:
aaa,in legatura cu masina: mi se pare f. importanta mai ales dupa ce nasti, nu mai trebuie sa stai dupa sotz,dupa unul-altul. Iti da o libertate de miscare f. mare (vizite, plimbari, magazine, doctor, etc)....Credeti-ma, dupa ce l-am nascut pe Sebi am suferit destul de mult in aceasta privinta; aveam cateoadata mare nevoie de ea, mai ales cand sotul pleca din oras...
Nu conduceam desi aveam carnet de ceva ani, imi era asa ciuda ca aveam in parcare si nu o puteam folosi!! Eu zic ca mai bine exersezi acum decat dupa...(cand o sa-l ai pe bebe in spate si trebuie sa fii exterm de atenta); daca conduci zilnic dupa scurt timp nu te simti stresat
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2
RAMONELLA spune:
Anacami stiu ce zici,dar uite ca si fata de care povesteam conducea de ani de zile,si s-a speriat ca nu a luat curba bine si a dat in bordura.Nu s-a lovit,dar poate din cauza sperieturii i s-a declansat ceva,nu stiu ce,de a inceput sa sangereze.
Oare cu Bebika ce mai e???Ea a lovit masina saptamana trecuta.Sper ca e bine.
Fetelor,eu simt prin burta niste mici dureri de scurta durata,cam ca niste intepaturi,oare ce or fii???
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel
16+
Alexia Beatrice