Mamici de ianuarie-februarie 2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Alina , am gasit ceva si pt. tine :

Intrebare :
Oare se poate sa-mi tund parul in timpul sarcini?
De la multi am auzit ca are ceva efect asupra copilului,adica o sai fie parul slab,ca ii tau din minte daca ma tund etc...
Ce credeti voi,viitoare mamici si mamicilor despre aceasta?

Raspuns:
1.-astea sunt niste superstitii.Eu m-am tuns in timpul sarcinii si bb a iesit cu o groaza de par si chiar ondulat iar minte dupa cate se vede are destula.Asa ca daca vrei sa te tunzi du-te linistita ca nu se intampla nimic.
2.-nu vad legatura, cat despre superstitii... ma abtin. Inainte de a naste, m-am tuns scurt, ca sa scap de o grija in plus si Alexandru a avut si are un par bogat si frumos, ca vreau sa i-l las lui lung Tunde-te lnistita ca nu pateste bebe nimic.
3.-Poti merge linistita la coafor!!! Eu in timpul sarcinii m-am tuns chiar mai des decat inainte si nu s-a intamplat nimic. Fetele mele s-au nascut cu par mare. Pe micuta la 3 luni am tuns-o putin!

Deci, fara nici o problema te poti tunde.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ups!!! Eu abia acum am realizat ca voi fi prima dintre zuze la start in ceea ce priveste nasterea (teoretic, cel putin). La prima sarcina nu mi-a fost teama absolut deloc si am avut o nastere...brrr. Acum mor de frica; poate scap mai ieftin de data asta

Natalia, multa sanatate printesei mici si bolnavioare. Incearca sa previi febra si daca ti se pare deja calda hidrateaz-o bine cu ceaiuri cu lamaie si da-i si nurofen sau panadol. Nu ii fac rau si tin febra in frau.
Legat de balonare...am avut si eu pana acum cateva zile. Vad ca acum nu mai am probleme. Probabil ca in 2-3 saptamani vei scaopa si tu.

Pe mine ma omoara mersul la toaleta noaptea. Merg de 2-3 ori pe noapte si imi strica somnul. De multe ori ma fatai multi si bine in pat pana ma ia somnul si apoi...trebuie sa fac iar pipi

Alina, chiar nu vad de ce ar fi interzis tunsul in timpul sarcinii.

Irlandeza, da-le mama incolo de fise. Baga cornuletul in perna, tragi un pui de somn si mai faci dupa aceea ce mai ai de facut. Iti garantez ca iesi mai castigata asa.

Pup fetele!

Alina 10+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Mergi la inceput

Da Alina, ar fi simplu, dar peste 3 ore am scoala si trebuie terminat. Dar cred ca merg doar si predau fisele si ma intorc acasa, ca altfel stau pana la 10 si nu prea am chef.

Noi 2 singurei

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Alina, deja i-am dat doua doze de Panadol...si nu vrea sa manance decat salata si pepene...ufff rau mai e cand sand bolnaviori piticii

Natalia 9 sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Fetelor, ce liniste este pe aici?!Pe unde umblati?!
Am intrat sa va salut inainte de a pleca la eco' si sa va spun ca am mari emotii.Sper sa fie totul bine!Va

Poze & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Natalia, nu o forta sa manance. Copiii sunt mult mai sensibili la instinctele naturale si stiu sa recunoasca foarte bine necesitatile organismului lor propriu. Daca vrea pepene si salata e f bine. Las-o sa pape asta si da-i multe lichide. Ai mers cu ea la medic? Daca nu...incearca sa vezi daca nu cumva are rosu in gat. Multa sanatate printesei! Stiu cat este de greu cand iti este puiul bolnavior. Nici eu nu mai sunt buna de nimic cand Luca are ceva.

Gina, te asteptam cu vestile bune!

Alina 10+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Mergi la inceput

Gina , o sa vezi ca totul e bine. Te asteptam cu vesti.

Noi 2 singurei

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

si eu am probleme cu balonarea , zici ca sunt in luna a 5-a
sper sa scapam de ea pana prin sapt 10

iar cu pipi noaptea sunt la fel, dupa ce reusesc cu greu sa adorm tb sa ma trezesc sa merg la pipi si tot asa de 3-4 ori pe noapte

bubuleana
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

zuzicilor, ma termina greataaaa
n-am mai mancat mancare de duminica
ieri si azi numai apa, cola si sticks-uri
si stomacul saracu' cere mancare insa nu pot baga nika in gura ca imediat imi vine sa dau afara

bubuleana
7+

Mergi la inceput

Bubu si eu sunt la fel, chiar daca nu te "incalzeste" prea mult. Si eu ma chinui sa bag cate ceva in gura si cand fierea mea e prea plina , merg la tron sa . Si tot timpul am o amareala in gura. Noroc ca n-am probleme cu somnul, chiar daca ma trezesc si eu la baie de 2-3 ori pe noapte. Cred ca de la somn mai creste bebe.
Azi am incercat cu nectarine si a fost ceva mai bine.
Problema mea mare e ca nu prea pot pleca prea departe de casa, ca nu stiu cand ma apuca .

Noi 2 singurei

7+

Mergi la inceput