Mamici de ianuarie-februarie 2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Buna seara, gravidute dragute!
Ce stiti de laura? E totul in regula? N-am mai vazut-o pe-aici si stiu ca ea de obicei era prezenta.

Poate ma inscriu la voi in cateva zile... Am 2 zile intarziere, dar si o scurgere maronie care prevede ciclul. Eu tot sper...

Pupici!

Ioana

bebe?! - decembrie 2006

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Doamne ajuta Ioana, noi te asteptam. Test ai facut ?

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Ioana, ce bine ar fi savii la zuze! Tinem pumnii, poate, poate!

Si eu sper ca Laura sa fie bine, fiindca ea semna condicuta intotdeauna!

Ramo eu ii datorez lui Tutunaru bebicul din burtica, m-am dus la el in februarie si l-am rugat sa ma laparoscopieze si el nu a vrut, a spus ca vrea sa incerc intai tratament homeopat, am strambat din nas insa l-am ascultat si uite ca minunea s-a intamplat, desi nu aveam incredere in tratamentele homeopate. Acum nici nu vreau sa aud de alte medicamente! In iunie ar fi trebuit sa ma opereze si uite ca acum in iunie poate voi afla chiar ce e bebe!

Fetelor ! Imi cade foarte mult parul, deja m-am ingrozit, cand imi trec mana prin par raman cu cate un pumn de par in mana. Nu il am foarte lung, doar pana la umeri si va rog sa nu imi spuneti sa il mai tund. Aveti idee ce as putea face?

Pupici,
Angelique 9+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Poate fi de la stres. Verisoara mea cat a fost insarcinata a pierdut f. mult par. Dupa ce a nascut i-a crescut din nou, pt. ca ea s-a tuns, si si-a revenit.

Noi 2 singurei

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

AngeliquedeS - caderea parului este normala in timpul sarcinii si se regenereaza singur in timp de 6 luni.Si mie imi cade insa nu-mi fac probleme.Stai linistita ca sigur,nu ne vom trezi cu capul chel.

Laura, chiar asa - pe unde esti?!Este totul bine cu tine si puisorul?!Mai spune cateva vorbe caci, ti se simte lipsa .Te

Poze & My Baby Development!

Mergi la inceput

Da, mai fetelor, dar cum sa stau linistita ca eu NICIODATA nu am avut probleme de genul asta, nu tu matreata, nu tu cazut si fff des de intotdeauna o rugam pe coafeza sa mi-l fileze de la radacina sa para mai putin. Acum am patit cum spune vorba aia, ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se implineasca!

Pupici,
Angelique 9+
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Am gasit ceva interesant despre caderea parului.
Sarcina si schimbarile sale

Femeile care asteapta sa devina mame pot ramane surprinse de schimbarile pe care sarcina le poate determina in aspectul pielii si al parului. Dar acestea sunt foarte obisnuite. Iar diagnosticarea corecta si tratarea "simptomelor" care apar in timpul sarcinii sunt esentiale pentru asigurarea sanatatii mamei si a fatului.

Caderea paruluiO alta situatie neplacuta este caderea parului (alopecia), prezenta in prima parte a sarcinii si dupa nastere. Nu e o cauza de spaima prea mare, pentru ca nu inseamna pierderea permanenta a podoabei capilare sau chelirea prematura. Se trateaza cu vitamine.

Tratament impotriva caderii parului:

Cantitatile indicate in reteta sunt pentru un par mediu. In cazul in care aveti parul mai lung sau mai scurt, adaugati sau reduceti din cantitati. Pentru parul mediu sunt necesare: 6 linguri ulei masline, 5 linguri ulei ricin, 3-4 linguri vitamina A uleioasa, 4 fiole vitamina C si un galbenus de ou. Toate acestea (cu exceptia uleiului de masline si oului) se gasesc in farmacii. Reteta este impotriva caderii parului, regenerandu-l si vitaminizand firul de par.

Salvia, sunatoarea si rozmarinul (in parti egale) se amesteca, se macereaza in 250 ml otet de mere si 250 ml alcool. Se lasa 4 ore la decantare, se strecoara si se amesteca in tot atita apa minerala. Dupa fiecare spalare, pielea capului se clateste cu aceasta solutie. O alta reteta este cea cu usturoi. Se pot pisa 5-6 catei de usturoi, care se amesteca in 2-3 albusuri de ou. Cu aceasta pasta se maseaza pielea capului, care se acopera apoi cu o punga si se lasa 30 min. Se clateste doar cu ceai concentrat din musetel si nu se usuca la surse de caldura sau cu foehn.
Se pot frectiona zonele afectate, de citeva ori pe zi, si cu otet de mere, infuzie din frunze de nuc sau esenta din radacini de urzica.
Lua#355;i Revalid – 3 luni- Zn, Fe, Cu, aminoacizi, drojdia de bere, germeni de grâu.
Lo#355;iuni #351;i tincturi cu estrogen (efectele apar dup#259; un timp îndelungat).
Medicament Aminexil.
Piept#259;na#355;i zilnic cu perie cu peri de porc.
Dilua#355;i #351;amponul cu ap#259; înainte de a-l aplica pe p#259;r.
Usca#355;i p#259;rul cu fionul cu aer nu foarte fierbinte.
Nu usca#355;i p#259;rul frecând dur cu prosopul.
Nu folosi#355;i spum#259;, fixativ care lipesc firele între ele sau atac#259; pielea capului.

Noi 2 singurei

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Da, mai fetelor, dar cum sa stau linistita ca eu NICIODATA nu am avut probleme de genul asta, nu tu matreata, nu tu cazut si fff des de intotdeauna o rugam pe coafeza sa mi-l fileze de la radacina sa para mai putin. Acum am patit cum spune vorba aia, ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se implineasca!

Pupici,
Angelique 9+
Mare, Munte, Flori

Ei hai, capul sus.Esti femeie insarcinata acum. O sa se regenereze in scurt timp ai sa vezi.

Poze & My Baby Development!

Mergi la inceput

Irlandeza , cred ca o sa incerc reteta insa fara vitamina A despre care stiu ca e interzisa in sarcina.

Pupici,
Angelique 9+
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Daca nu e luata oral, nu cred ca afecteaza in vreun fel vit. A.

Noi 2 singurei

7+

Mergi la inceput