Mamici de ianuarie-februarie 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 9
irlandeza spune:
Gra, bine ai venit si nu dispera, poate v-a fi bine pana la urma.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
7+
kalosalina spune:
Gra iti inteleg perfect temerile. Eu am pierdut o sarcina in febr 07 la 5 sapt. Am fost trista dar am avut si un gand de fericire - totusi insemna ca pot ramane gravi. Si uite dovada: sunt din nou insarcinata in 4 sapt. De data asta sper sa fie bine.
Sa te ajute Dumnezeu sa creasca valoarea muuuult! Si dc totusi nu e sa fie, sa nu pierzi niciodata speranta!
A venit Bebica!!!
4+
gra26 spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Gra, bine ai venit si nu dispera, poate v-a fi bine pana la urma.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
7+
Multumesc mult. Nu stiu cum am sa supravietuiesc pana maine la 14,00 cand voi avea rezultatul noii dozari de BHCG.
alina023 spune:
Gra, suntem langa tine si ne rugam la Doamne Doamne sa-ti ajute si bebe sa fie bine. Minuni exista si in mod sigur vei trai si tu una (acum sau mai tarziu). Tinem pumnii si te asteptam cu vesti bune.
Irlandeza, multumim de articol. Este foarte folositor!
Alina 10+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
gra26 spune:
quote:
Originally posted by kalosalina
Gra iti inteleg perfect temerile. Eu am pierdut o sarcina in febr 07 la 5 sapt. Am fost trista dar am avut si un gand de fericire - totusi insemna ca pot ramane gravi. Si uite dovada: sunt din nou insarcinata in 4 sapt. De data asta sper sa fie bine.
Sa te ajute Dumnezeu sa creasca valoarea muuuult! Si dc totusi nu e sa fie, sa nu pierzi niciodata speranta!
A venit Bebica!!!
4+
din ce cauza ai pierdut sarcina? tot asa ai avut valori mic ale BHCG si dimeniuni reduse ale SG?
gra26 spune:
quote:
Originally posted by alina023
Gra, suntem langa tine si ne rugam la Doamne Doamne sa-ti ajute si bebe sa fie bine. Minuni exista si in mod sigur vei trai si tu una (acum sau mai tarziu). Tinem pumnii si te asteptam cu vesti bune.
Irlandeza, multumim de articol. Este foarte folositor!
Alina 10+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
Si eu sper intr-o minune! Nu-mi pierd speranta.
AngeliquedeS spune:
Gra, curaj, poate va fi totul bine! Mai e o fata, chiar printre noi, ramo, daca nu ma insel si daca ma insel sper sa nu se supere pe mine, careia i s-a spus ca bebe e prea mic si uite ca acum e bine santaos. Si daca Doamne fereste nu va fi viabila, trebuie intr-adevar sa te bcuri ca ai reusit sa ramai insarcinata, e mare lucru sa fii sigur de asta, inseamna ca totul e ok cu tine, doar ca bebe probabil nu era viabil si natura stie ea ce facem. tinem pumnii!
Pupici,
Angelique 9+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori
Ramo2007 spune:
Gra, nu-ti pierde speranta.Vinerea trecuta, am avut o scurgere urata si am fost imediat la medic.La eco mi-a spus ca e posibil ca sarcina sa fie oprita din evolutie.Nu-ti pot descrie cate de greu a trecut timpul pana luni, cand am fost din nou la eco.Mi-am facut griji degeaba, bebe e bine, i-am auzit chiar si inimioara.
Iti inteleg teama, insa trebuie sa ai incredere ca totul o sa fie bine, trebuie sa fi optimista.Bafta si ne spui rezultatul BHCG-ului.Suntem alatui de tine!
Fetelor stiti cumva daca sunt printre noi paciente ale Dr. Tutunaru?
Pupici,
6+
Ramo
alinushca spune:
Buna din nou,
Eu ziua nu pot intra pe forum asa ca seara cand ajung acasa am muuuuuuult de citit!
Gra, Sa iti ajute Dumnezeu! Ai poate putina rabdare si vezi ce se mai intampla. Doctorii astia se cam pripesc de multe ori sa dea verdicte. Cunosc multe cazuri in care doctorii au spus lucruri care de care mai nasoale despre o sarcina, mamele au ales sa nu ii asculte si copiii s-au nascut cu bine si sanatosi. Sa speram ca va fi bine!
Despre mine... ma simt tot mai bine si mai infloritoare de parca nu as avea absolut nimic. Nu ma prea asteptam sa fie asa sarcina. Poate pana maine am vesti mai... bune.
Seara frumoasa fetelor!
7+
:) Sanatate!