Mamici de iulie-august 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 5
Luna1 spune:
Anto ultima oara pe mail era doar nr lui Jadi si n-as vrea sa o mesagiuesc tocmai pe ea cu doi copii (ca sigur va avea doi pana in august cand nasc eu).
Despre buric si eu am auzit cu nespalatul pana ii cade, mie mi-au zis din maternitate (unde de altfel il spalau zilnic in chiuveta pe Cosmin) sa il imbaiez caci ajuta sa cada buricul mai repede, se inmoaie locul acolo si cade. Sa nu exagerez si sa nu ii fac nimic special decat tot asa, tamponat cu alcool dupa baita si gata. Ah, si sa am grija sa nu-l jeneze pampersul acolo.
Da chiar dna Jadi unde e? Popeascaaaaa!
Luna 28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
cristina26 spune:
Pe mine toata lumea ma ignora
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
ingerasul meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
31+ Ingrid Ecaterina si mami
witchy_witch spune:
Fetele, am intrebat si eu capitolul trecut ceva, dar am primit doar un raspuns (cred ca ati trecut cu vederea). Stiti pe la cate saptamani trebuie ca bebe-ul sa fie asezat deja cu capul in jos? Eu il simt cu capul in jos, si ma intreb daca asa va ramane, sau daca inca mai are loc sa se invarta invers pana la termen.
Aveti idee? Anya, ca de obicei te intreb mai ales pe tine. Stiu ca de la un punct incolo e mult mai deificil sa se invarta prin burtica. La mine de exemplu deja cand se invarte ma cam doare si imi cam taie respiratia, si e o senzatie cam neplacuta. De asta intreb...
Mersi
sapt. 26 cu maricel in burtica
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Anto ultima oara pe mail era doar nr lui Jadi si n-as vrea sa o mesagiuesc tocmai pe ea cu doi copii (ca sigur va avea doi pana in august cand nasc eu).
Luna 28 sapt+
De aceea as propune ca fetele care sunt de acord sa-si trimita nr de tel pe mail-ul comun. Normal ca asta nu exclude schimbul de numere prin PM sau altfel de mijloace, fiecare face cum doreste.
Lunitzo, eu o sa vreau sa aflu despre tine chiar daca voi avea 2 copii pana atunci .
Anto 33 cu siVictor (8 octombrie 2005)
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by cristina26
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
ingerasul meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
31+ Ingrid Ecaterina si mami
Cristina, ti-am raspuns si eu si Ilenutza si Anya20, da un refresh .
madabout2003 spune:
Fetelor tocmai am terminat de citit o carte suuuuper tare!!! De cand m_am apucat n_am putut sa o las din mana "Cum sa nu fii o mama perfecta!" de Libby Purves (asta e traducerea libera din franceza nu stiu sigur daca e tradusa asa si in Romania) E scrisa in acelasi stil ca Ghidul sarcini pe care ni l_a recomandat Jadi doar ca numai un capitol se refera la sarcina iar restul la primii 2 ani, la perioadele mai dificile, cand apare un fratior/surioara!! Daca o gasiti merita eu m_am distrat copios!!!!
MADA 26+, cu ].....[font=Comic Sans MS]Emily[font=Comic Sans MS]!!
Noi doi+1
ilenutza spune:
quote:
Originally posted by cristina26
Se poate, vrei bataitza!Io ti-am raspuns pe larg , ia uita-te in post-ul meu de mai sus!
Uite si o mie de de la noi toatele!
Ile 32 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 08 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007
Anya20 spune:
cristina, suntem aici si nu te ignoram .
apropo de rooming-in, depinde de politica spitalului. daca ma intrebi cinstit, eu prefer ca dupa nastere bebelusa mea sa stea pe sectia de nou-nascuti si sa merg eu la ea. dupa cezariana nu esti chiar ca o floare si ti-e greu sa ingrijesti copilul; si ar mai fi cateva considerente pe care nu le fac publice . dar asta este o opinie personala.
whitchy, in jur de 28 de saptamani se face culbuta (adica bb se intoarce cu capul in jos si asa va ramane pana la nastere). in principiu, cu cat sarcina avanseaza peste aceasta varsta si bb nu s-a intors, scad sansele sa o mai faca, pentru ca nu mai are loc . bebelina mea s-a intors acum dupa 30 de saptamani. dar am vazut cazuri in care fatul face culbuta si mai tarziu.
Alina Arina Ilinca si Anya Ioana
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by Antoanela23quote:
Originally posted by Luna1
Luna 28 sapt+
De aceea as propune ca fetele care sunt de acord sa-si trimita nr de tel pe mail-ul comun. Normal ca asta nu exclude schimbul de numere prin PM sau altfel de mijloace, fiecare face cum doreste.
Lunitzo, eu o sa vreau sa aflu despre tine chiar daca voi avea 2 copii pana atunci .
Pupici. O sa imi trimit si eu nr. pe mail pt cine vrea. Si daca vrei poti sa-mi trimiti mie msj cand nasti printesa.
Cristina pupici, eu nu te ignor dar nu stiu ce sa-ti spun. Asa e in Romania, copilul sta separat in multe spitale.
Luna 28 sapt+