Mamici de iulie-august 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 24
emaaimee spune:
buna,
va invit sa veniti sa cititi si sa intrebati despre alaptat in linkul de la semantura.
nastere usoara si bebelici sanatosi.
mamicilor care au nascut le fac aceeasi invitatie+sa le traiasca puiul.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
ddanagh spune:
Si inca ceva. M-a intrebat cate kg am luat. Raspuns: 16. Raspuns: uitat lung si exclamat: cam mult, cam mult. Cand ma gandesc ca de aici in colo cica o sa mai iau vreo 5, ce ma fac, ce ma fac???
Mie una nu imi sa cred ca normal se iau 13-16 KG. Mi se pare prea putin. Cred ca depinde si de varsta. 13-16 Kg le iei la 20-24 ani. Explicatia mea.![]()
Dana
S32 cu
Daria Stefania
ddanagh spune:
Multumesc mult de raspunsuri Alina si Simo. Sunteti f tari.
Alina, nu am vent la intalnire pentru ca sotul este un panicos, ca si mine de altfel
. Mai precis ne-au speriat norii. Sora mea a pierdut o sarcina pentru ca a prins-o ploaia in statie si a racit rau. De atunci am pitici pe creier sa nu racesc.
Dana
S32 cu
Daria Stefania
Simo78 spune:
Luna cand Matei o sa fie de gradi, adica sa aiba 3 ani...Cam asta-i planul...Sa stea si in Romania ceva timp....
Deja ne-am interesat de gradi acolo, adica cea la care a mers si taica`su. E condus de maicute catolice si mi-a placut si programa si faptul ca e mai strict un picut si au si foarte multe activitati extracurriculare....Taica-su a inceput karate acolo si a facut pana in clasa a XI-a cand si-a stricat genunchii (ruptura de menisc).
Simona
29+
Matei Hisham
karligutza spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Karliga am vazut eu ca tu ai stofa de sefa/tirana ca prea stai cu biciu pe aici si aliniezi pe toata lumea.
Luna28 sapt+
![]()
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
aoleo.. se vede? se simte?

mi-a mai zis lumea ca-s ria! dar chiar asa?
eu acu' rad, acu's nervoasa... daca ma'nerveaza careva
of corz...dar in general sunt o fire pasnica... si-mi place dreptatea pe care o consider eu dreptate
pupici

karligutza,
sapt.34
si-o burtica ROZ ...
ddanagh spune:
Eu am venit cu chef de vorba.
Astazi a nascut o ff buna prietena de a mea o fetita (Miruna) de 3,5 Kg si 52 cm natural. Saraca s-a chinuit de la 1 ieri-noapte pana azi la 16. Epidurala au putut sa-i puna abia pe la 14 ca nu se dilata deloc. Nici nu imi imaginez cum a facut o fetita asa mare cand ea era cat o viespe in mijloc de subtirica. Cica astazi pe la 12 i-a spus moasei ca vede stele verzi de foame si au pus-o pe perfuzii. Saraca de la unu noaptea si cu clisma facuta. Dar, acum sunt bine.
Karliguta, eu lucrez in banca de vreo 3 ani, actual pe o pozitie de vanzari credite IMM. Si pentru a nu-mi scoate bebita spunand primul cuvant target am preferat sa raman acasa de ceva vreme (bineinteles cu medicale).
Hai ca nu ma mai intind aici ....
Va pupic 

Dana
S32 cu
Daria Stefania
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by karligutzaquote:
Originally posted by Luna1
Karliga am vazut eu ca tu ai stofa de sefa/tirana ca prea stai cu biciu pe aici si aliniezi pe toata lumea.
Luna28 sapt+
![]()
aoleo.. se vede? se simte?
mi-a mai zis lumea ca-s ria! dar chiar asa?
eu acu' rad, acu's nervoasa... daca ma'nerveaza carevaof corz...
dar in general sunt o fire pasnica... si-mi place dreptatea pe care o consider eu dreptateof corz again
pupici
karligutza,sapt.34
si-o burtica ROZ ...
... BOMBON ...
Luna
28 sapt+
Ok, am inteles, ai dreptate!
Simo si eu cred ca e perfect. La noi clar dupa ce imi iau pasaportul britanic. Dar nu se stie, Australia, America, Spania, om vedea, dar aici m-am saturat.
andutzy spune:
Dana, si eu as manca in continuu cirese, dar inca ma ustura scorul lor (15 lei/kg la noi in cartier). Atsa nu inseamna ca nu mananc aprox 1 kg pe zi....Cat despre kg, eu am luat 6 pana acum(luasem 8 cand venisem de la munte, dar s-au dus rapid kilele luate din huzureala de la munte). La D am terminat cu 9 kg, acum sunt curioasa cate se vor aduna! Atunci aveam 26 ani, acum am 28.
Andra
Sapt30 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)