Mamici de iulie-august 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Olgutza esti de-a dreptul curajoasa. Felicitari! Presupun ca ai trecut examenul? Dai de baut?

quote:
Originally posted by Luna1

quote:
Originally posted by Ioana75

Luna multumesc. Eu am renuntat la alaptat la 7 luni pentru ca bb avea 4 dinti si ma mushca rau, n-a vrut sa priceapa cu vorba buna ca nu e bine sa devina carnivora de la virsta aia.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Fara glume d'astea ca-i scot dintii!
Luna 28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Lunitooo, esti haioasa rau

Alina.a tine-o tot asa!

Ioana, Luna

Valen nastere usoara iti spun de pe acum, sa fiu sigura ca nu ratez ocazia

Simo cum mai stai cu insomniile?

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by lorinaoo1
Simo cum mai stai cu insomniile?

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 33+

Daca-ti spun ca asta ma caracterizeaza fooooaaarte bine, mai trebe explicatii? Parca-i poza mea pusa aici!

de grija.

Simona 29+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

nico, nu e obligatoriu ca bebelusul sa urmeze obiceiurile tale alimentare din timpul sarcinii. "poftele" nostre sunt mai mult niste capricii, alimentate si stimulate de furtunile de hormoni.

samurico, eu optez pentru keita.

dana, imi pare rau ca nu ai venit si tu la intalnire, sa se sature sotul de burti

am vorbit azi cu gabiarama. se recupereaza dupa anestezia generala. bebelusul a avut mici probleme cu respiratia si este inca la terapie intensiva. probabil a fost putin prematur, gabi avand ovulatie tarzie. dar este un luptator si sigur va fi bine repejor. este pe maini bune si de incredere si asta conteaza foarte mult. va pupa pe toate si va multumeste pentru sustinere.

carmena, este vorba despre circulara de cordon. oricum, parca tu faci cezariana...asa ca nu e foarte important. despre alaptat...sigur vei reusi daca ai incredere in tine si sustinerea familiei. asta conteaza cel mai mult. daca mai vrei informatii, te astept cu un pm sau chiar ne putem vedea la un suc (cu tine si cu cine mai doreste), ca sa nu plictisim fetele, ca asta este un subiect sensibil care naste mereu polemici.

mai citesc si revin...

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

anto, uite o de la noi.

thea_m, felicitari pentru cei 2 puiuti! si sarcina usoara!

cristina26, multumesc

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara,

Multumesc tuturor fetelor pt incurajari, va dulce, sunteti niste scumpe .

Am vorbit cu dr si ma duc maine la un monitoring si control; in mod normal trebuia sa ma duc sapt viitoare dar daca ma duc maine si-mi zice ca totul e ok ma mai linistesc si eu un pic. Daca nu...om vedea atunci. Parca s-au mai domolit un pic marlancele astea de contr dar nu vreau sa spun vorbe mari.

Valen, esti pe finala scurta, e f bine asa.
La Victor am avut colul deschis 1cm cu vreo 8-9 zile inainte de nastere, cu 3 zile inainte era deschis la 3 cm si cand s-a rupt apa si am ajuns la spital era aproape 6cm, deci scapasem de juma din travaliu.
Bafta sa nasti repede, usor si cand vrei tu.

Sa raspund la intrebarea zilei: eu si sotul suntem la baza ingineri, am terminat Aeronave. Acum lucram amandoi intr-o organizatie de gestiune a traficului aerian european, eu lucrez pe o baza de date (specifice aeronautice) si el e pe project management.

Pup fetele, o seara buna,

Anto 33 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Am dusuit cupilu', l-am bagat in pat, sotul e la meci si eu pe aici si pe ym.

Cristina26 mi-am permis sa-i arat sotului curtea ta si a zis ca vrea in Kansas. Intrebari: ce temperaturi aveti in decursul anului? Cam cat e o casa 3/4 bedroom cu o curte mare si frumoasa ca a ta? Se gaseste greu de munca? (pt el ca eu voi fi o duamna)

Luna 28 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Gata, am fost la doftor si m-am linistit.
Bebita are 1950 g (deci aproa 2 KG), e intoarsa cu capsorul in jos si:
- legat de acele zgomote ciudate mi-a zis ca nimeni nu i-a mai relatat asa pana acum insa i se par normale intrucat pana la urma ceva solid loveste intr-un lichid.
- daca mai imi simt burtica cate o zi aproape tare sa iai no spa. Nimic special.
In plus am facut o cultura de col si reprogramare peste o luna.
Bun, acum, va rog si eu ceva. Pe o ecografie 2D sunt 3 indicatori dintre care doi nu stiu ce inseamna si nu l-am intrebat nici pe doctor in euforia mea ca e bebe bine:
- BPD 79,6 mm
- AC 288,1 mm
Aveti idee ce sunt ???

Ma duc sa citesc din urma

Dana S32 cu Daria Stefania

Mergi la inceput

Luna noi ne-am hotarat pentru Emirate. Iubi inca nu stie ce specializare sa aleaga, dar se tot intoarec la cardiologie. Ma bucur ca nu il atrage foarte tare chirurgia, sunt egoista...
Ne-ar fi placut si noua America, dar ii erau limitate alegerile si plus ca e prea departe de mama lui.

Si eu as alege tot un oras mai linistit, din ala "bun de crescut copii"

Simona 29+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Dana BPD=distanta biparietala (mai excat cat masoara capul bebelusului). AC nu stiu....

Simona 29+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Simo si pe cand mutarea?

Dana bine ca te-ai linistit.

Luna 28 sapt+

Mergi la inceput