Mamici de iulie-august 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 19
karligutza spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Si eu tot de toate mi-s.
Acu`s DUAMNA, adica shad acasa si clocesc plus menaj, gatit (pentru ca-mi place)....
Simona29+
Matei Hisham

pai cred ca iti fur meseria in curand! se aproba?

karligutza,
sapt.34
si-o burtica ROZ ...
jadi spune:
eu am terminat finante-banci dar nu am avut "norocul" sa lucrez in domeniu asa ca m-am facut contabila ca oricum buchiseam de prin facultate si contabila o sa mor, cu hartzoagele de gat!
dar imi place la nebunie ca am ce corelatii sa verific, atata bag atata iese
.
Deni &
Vlad & Tudor
Luna1 spune:
Jadi asta cu bagatu' si iesitu' imi place si mie da acu' ma intreb ce ma fac eu in 3 luni cand iese mai mare decat am bagat?
Cristina notez, si chiar nu glumesc, la anu' compania sotului se muta la germanica si inca nu ne-am hotarat daca vom merge acolo sau ne luam valiza si cupii si ne relocam undeva mai cald si cu mai multa fericire. Ne gandeam la Australia, as vrea totusi sa se vb engleza pt copii, iar USA era pe lista oricum.
Luna
28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
Luna1 spune:
Simo pt urmatorii cativa ani te voi urma in meserie si voi deveni DUAMNA si mama la copii.
(P.S. mai era aia cu patu' dar nu stiu daca oi avea timp
)
Luna
28 sapt+
madabout2003 spune:
Eu tot economista sunt, am lucrat la Trezorerie in Romanica dar aici n-am lucrat decat pana in februarie la o agentie de inchirieri masini, faceam contracte, plati, putina conta...si de atunci si eu tot DUAMNA
stau si frek menta toata ziua!!!! M_am inscris la niste mastere prin toamna, sper sa ma accepte ca altfel nu pot sa prind un post ca lumea aici!!
MADA
26+, cu
Emily
Noi doi+1
Luna1 spune:
Karliga am vazut eu ca tu ai stofa de sefa/tirana ca prea stai cu biciu pe aici si aliniezi pe toata lumea.![]()
Luna
28 sapt+
Simo78 spune:
P.S. ca uitai sa spun ca am fost si asistenta la un cabinet stomatologic
...ca va bateati in ecografii, prajituri si alte alea...eu am avut n-spe meserii ![]()
Simona
29+
Matei Hisham
cristina_ana spune:
Mai fetelor, da' cum vreti voi sa deveniti toate duamne, hi, hi!!!! Eu deja mi-s duamna, ca de 4 saptamani numai in pat stau, simt ca imi iese domnia pe toate partile. Nici nu stiti voi ce apreciez eu acum serviciul, aproape ca am ajuns sa fiu invidioasa pe colegii mei, ca ei au activitate si nu se plictisesc asa ca mine toata ziua.
Si ca sa raspund la sondajul Karligutzei, eu lucrez intr-o banca, la credite corporate, dar nu sunt sefa si nici nu o sa fiu vreodata, ca sunt prea comoda pentru asta si nici nu imi place raspunderea prea mare. Eu aici lucrez de cind ma stiu (adica de cind am terminat facultatea, acum muuuulti ani), dar nu pot sa spun ca ma plafonez, ca la noi mereu schimba astia normele, progamele informatice, organizarea, etc., zici ca e la nebuni, mereu trebuie sa o iau de la capat cu invatatul.![]()
Anto, si celelalte fete cu contractii, va pup pe toate, ca stiu cit e de greu si stresant sa stai tot timpul cu frica in san, dar statul in pat cu siguranta ajuta, eu am inceput sa am din ce in ce mai putine contractii dureroase (sa bat in lemn). Maine ma duc la doctor sa vada cum mai e colul meu si am niste emotii cit casa, ca daca acum doua saptamani era de 22 cm, va dati seama cit o fi acum. Sper sa nu ajung in spital!
Am gasit un magazin unde au niste rochite si bluzite absolut superbe, din astea crete sub sani, colorate si foarte ieftine (400 mii bucata fiecare, cred ca e pretul magazinului
). SI asa mi-as cumpara si eu, dar ma intreb unde sa le port?
Luna, ce frumos ca puteti sa va mutati oriunde doriti in lumea asta! Eu am inceput sa discut din ce in ce mai serios cu sotul sa plecam din Bucuresti, undeva la munte, intr-un orasel linistit si sa ne facem o casuta cu multe animalutze. (dar undeva in Romania). Asta e visul meu, m-am saturat pana peste cap de Bucuresti. Am remarcat si eu hidrobicicletele alea, sunt super!!!!
Cristina,
29+ si bebe scump 
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
cristina_ana spune:
Asa, sa revin!
Cristina26, casa ta intrece orice imaginatie de-a mea. E absolut superba, cu gradina aceea mare si plina de animalutze, pe malul lacului, si cind ai mai zis acum ca stai intr-un orasel mic si linistit, ce mai, e visul meu!
Jadi, tu esti cea mai fericita, ca-l ai sef pe sot!!!! El ti-e sef la serviciu si tu ii esti acasa!!!
Si cred ca iti face si salariul pe care il vrei, ca altfel a incurcat-o. Doarme in cada!
Ma bucur ca e totul bine cu bebitul tau din burtica!
Valen ,
, colul deschis si dilatatie 1 cm. Ia sa-ti bagam ceva galerie, ca tare mi-e ca nasti la noapte! Hai Valeeeennn, 

Cristina,
29+ si bebe scump 
POZE
POZE BURTICA SI BEBE