Buna! Nu sunt sigura daca acesta este subforumul potrivit pentru subiect, dar am citit ca putem posta "despre orice", asadar: am nevoie de idei pentru organizarea unui curs festiv de absolvire a facultatii. Pana acum avem traditionalele robe, diplome onorifice, diplome comice pt profesori...bineinteles, urmate de poze si ce se mai intampla dupa. As avea nevoie de ceva idei nonconformiste pentru desfasurarea propriu-zisa a evenimentului...in aceeasi zi mai este un eveniment similar, la care vor participa cam aceeasi profesori, deci cred ca va deveni plictisitor sa asiste la 2 cursuri desfasurate dupa acelasi tipar. Poate aveti cateva sugestii bazate pe experienta proprie...
Persoanele cu imaginatie sunt rugate sa nu se abtina de la raspunsuri.
Multumesc!
nu stiu... cred ca ar fi simpatic ca unul dintre studentzi (sau mai multzi, pe rand) sa fie pe post de profesor, in timp ce profii adevaratzi vor sta cumintzi in bancile lor.
sa va spunetzi parerea despre ce a reprezentat perioada de studentzie pt voi, despre profi, etc...
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb Bogdan - 04.07.2000 si
Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery