Scoli - bila alba / bila neagra
Raspunsuri - Pagina 2
Chan spune:
Fetelor, un sfat daca imi permiteti.
Tineti cont ca inscrierile la scolile bune se fac cu mult inaintea inscrierilor "oficiale".
Nu uitati ca trebuie sa mergeti din timp sa vorbiti cu directoarea scolii unde vreti sa invete copilul.
CORNELIAP33 spune:
Nimeni nu mai spune nimic... ???
Nu mai sunt si alte scoli frecventate?
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
Caprioara spune:
Foarte bun subiectul
.
Noi vom merge la scoala in toamna lui 2008 si de aceea am inceput si eu sa caut informatii despre scolile din sectorul 1, cele cateva care sunt mai aproape de noi, si anume: nr.170 "Geo Bogza" (la piciorul podului Grant de pe Turda), nr. 171 "Petre Ispirescu" (de langa Parcul Regina Maria) si cea de pe Titulescu care avea si bazin pe vremuri (cred ca e nr. 3). Insa spre surprinderea mea nu gasesc mai nimic, asa ca daca sunt mamici care ne pot spune amanunte ne-ar fi de mare ajutor.
pup you,
Caprioara &
Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
livia spune:
ce parere aveti despre goethe institut?poate ne repatriem si as vrea ca bebele meu sa frecventeze o scoala cu predare in lb.germana...
multumeeesc mult mult !
ps:si ce after-school exista prin imprejurimi?
copiloi spune:
quote:
Originally posted by livia
ce parere aveti despre goethe institut?poate ne repatriem si as vrea ca bebele meu sa frecventeze o scoala cu predare in lb.germana...
multumeeesc mult mult !
ps:si ce after-school exista prin imprejurimi?
livia
livia, Goethe Institut nu este o institutie scolara......se pot face acolo cursuri de limba germana, diverse nivele, dar nu-i o scoala de predare in limba germana
Alina
Dariana2 spune:
Fetita mea intra in clasa I in aceasta toamna! Noi locuim in sectorul 2 si am preferat o scoala de cartier! Mi-e teama sa ma duc cu "sacul la pomul laudat"! Am ales scoala nr.27.Despre invatatoare (Mirela Radulescu)numai cuvinte de lauda am auzit, e curata, fenomenul infractional nu exista, nu e cu fitze......, sper sa fie bine!
Daca e cineva care cunoaste amanunte...
Si intradevar, am fost si am vorbit din ianuarie!
Zile senine sa aveti!
CORNELIAP33 spune:
Incerc sa readuc subiectul mai in fata
, poate mai primim ceva informatii despre scoli de la mamicile de scolari care au scris la subiectul cu topul scolilor
Multumesc pentru intelegere si va astept!!!!
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."