Comori de nov-dec 2004 (149)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

quote:
Originally posted by ad_rianna

mai sunt copilasi care nu au primit vaccinul de 2 ani jumate? parca se poate face pana la 36 luni din cate tin eu minte, dar pe mine m-a lovit acum sa o sun pe doctora lor sa vad de ce nu le-a facut inca si ma enerveaza ca nu-mi raspunde

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

cred ca mai sunt copilasi care nu l-au facut, de ex Ana Otiliei sigur nu l-a facut si il face mai incolo...dar mami, eu din cate stiu tterbuie sunat la policlinica sa te programezi pt vaccin cam cand vrei tu, in jurul varstei de 2 ani jumate. noi asa am facut, pupic, nu te ingrijora, il vor face ei!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by miria_cristina
Ma gandesc cum va fi pentru mine cand o iau de manuta si o las singurica la gradi, iar eu ma duc acasa SINGURA!

Offf...te inteleg atat de bine...

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

De la 2 ani 1/2, vacc. se poate face pana la 3 ani.

Adica, in tot acest interval de timp. Nu este o perioada stricta. Eu, spre exemplu, pentru ca i-am facut fii-mii un vacc. pe 25 aprilie, astept sa treaca o luna dupa el si deci nu ii fac vacc. de la 2 ani 1/2 exact pe varsta.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

ONIZA, MIRIA multumesc . eu am vorbit mai la inceputul lunii si pediatra lor mi-a zis sa stau linistita ca ma anunta ea cand se face. noi mergem la ea la cabinet, nu e cu programare. are o zi pe care o stabileste si atunci se fac doar vaccinuri. dar vigantol le mai dati? ca eu inca le tot dau cate 2 picaturi. de vaccin mi-a venit ca am vorbit cu didutza (daca o mai tineti minte) la telefon si mi-a zis ca nazdravanii ei tare au mai suferit din cauza vaccinului.
onitza voi nu veniti la mare la inceputul lui august? nu merge nimeni in perioada asta la mare?

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:

mai sunt copilasi care nu au primit vaccinul de 2 ani jumate? parca se poate face pana la 36 luni din cate tin eu minte,

Noi mergem maine...

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

quote:

mai sunt copilasi care nu au primit vaccinul de 2 ani jumate? parca se poate face pana la 36 luni din cate tin eu minte, dar pe mine m-a lovit acum sa o sun pe doctora lor sa vad de ce nu le-a facut inca si ma enerveaza ca nu-mi raspunde

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

fetelor!

Nici noi nu am facut vaccinul. Marti am fost la dr. mea sa-mi iau adeverinta pt titularizare si mi-a spus sa o duc cand pot, dar pana sa implineasca 3 ani. Mi-a spus ca acest vaccin esde defapt o revaccinare.Vom merge dupa ce iau vacanta, sa fiu cu ea, in caz de febra........nu ca n-as avea incredere in dadaca noastra, dar n-as sta linistita.....asa ca mai asteptam vreo 3 saptamani.

Ioana, mersi mult pt ce mi-ai trimisIeri am zis ca invat ceva, dar n-am mai apucat.Am gatit, a ajuns si Mihai mai repede acasa si cand s-a trezit Diana am mers afara si pe la mama, sa luam un telefon, ca avea unul "de rezerva".
Fetelor, toata povestea cu tel s-a intamplat la un peco din Mizil. Pe camera se vede cum umbla cineva la masina, dar fiind cu "pureci", nu se vede clar. La nicio juma de ora de cand au vazut caseta l-a sunat seful mare de la Petrom, pe fratele meu sa vb de statia pe care o incep in Colentina si printre altele, fratele meu i-a povestit si ce a patit Mihai.I-a asigurat ca el, personal le trimite CD-ul cu inregistrarea.Il dam la curatat si daca este unul din baieti de la peco(cum banuiesc toti).....vai mama lui.Nu-l iert pt ce mi-a facut. Nu-s o persoana razbunatoare, dar numai eu stiu prin ce-am trecut.
Azi au mers 2 colege la Deva sa depuna dosarele si le-am dat si pe ale mele....sper sa reuseasca sa le depuna, sa nu trebuiasca sa merg personal, ca faci cu masina cam 3 ore dus intors.

http://community.webshots.com/user/tincadiana
http://new.photos.yahoo.com/tincadiana/album/576460762401607430
Mihaela si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:

mai sunt copilasi care nu au primit vaccinul de 2 ani jumate? parca se poate face pana la 36 luni din cate tin eu minte,

Noi mergem maine...

si noi tot maine

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Noi... noi... Ar trebui sa sun, dar tot aman

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Bafta maine copilasilor la vaccin!!!
Raportam primul pipi din picioare!!!! cand l-am luat de la cresa, am ramas un pic in parc si il vad ca ia initiativa de a-si da chiloteii jos de pe el, langa un copacel...ma impingea cu mana, nu voia sa il ajut..si a facut!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

V-am citit, dar nu mai apuc sa si scriu. Am ziua impartita in bucatele, cand doarme unu', cand se scoala alalalt, cand incerc sa ies cu ei afara, cand mai incerc sa fac ceva si prin gradina (ma relaxeaza, imi place), cand treburile casei etc. Am un morman de rufe de calcat, dar nu am nici o tragere de inima. Ma duc afara sa fac o bordura la liliacul meu cel frumos inflorit. D-aca-ti stii cum miroaseeeeeee!

Dama, pupam burtica si gradinaru'. Eu am plans o sapt. dupa ce-am inceput serviciul si l-am lasat pe alex acasa cu mama. O sapt.
Iar acum ca-n august incep din nou m-apuca iar groaza caci las acasa doi.

Mai Miha, mai, sa-l lauzi?!?!? Ai fost mortala. Bravo mami, ce barbat esti! Nu mi-o lua in nume de rau, i-ao sub forma de gluma, m-a amuzat teribil. Uneori pt ca nici noi nu stim cum sa reactionam in fatza lor, facem de-astea. El n-are nici o problemuta, lasa-l ca si cand ar fi ceva normal, in mintea noastra e cea urat si nepermis (deh, metehnele educatiei de acum 30 de ani).
Alex al meu acum a iesit din faza asta, sau cel putin are o pauza. Dar a fost o vreme cand statea in picioare langa canapea si se freca de ea ca sa se excite. Apoi si-o studia, si si-o framata ca pe aluatu lde cozonac. De cele mai multe ori l-am ignorat, stiam ca-i doar o faza trecatoare si ca dupa 3-4 ani se potolesc manifestarile astea. De vreo 2 ori i-am zis ca daca vrea sa faca asa sa se duca la el in camera, nu aici. Dar am incercat sa nu-i arat ca e ceva urat sau gresit. Se mai joaca el din cand in cand cu ea, la baie, dar destul de rar.
Nu v-am povestit ca odata il masam pe spate (ma vedea cum i ifaceam lu iadrian masaj si vroia si el masaj) si apoi s-a-ntors cu fatza-n sus si mi-a zis sa-i fac masaj si la putza. Am schimbat subiectul, dar m-a lasat cu gura cascata de ce-i trece prin capsor.

Gata, l-am invatat pe adrian sa adoarma singur pe spate. Ca de cand se tot rostogoleste, degeaba-l puneam eu la culcare pe burta ca el in 10 secunde era pe spate si din pozitia aia nu stia sa mai adoarma, asa ca adormitul devenise un calvar. Mi-am adunat fortele sa ma tin de treaba si l-am invatat sa adoarma si pe spate. Prma zi a fost nasol, mi-a adormit doar dupa o o ra de dus la el i ncamera si plansete, dar de-a doua zi a fost totul bine. Azi e a treia zi si deja n-a facut nici cel mai mic scandal, a adormit ca un prunc ce e.

Si-avem si pozite noi din weekend

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput