Comori de nov-dec 2004 (149)
Raspunsuri - Pagina 5
dama spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Mamici de baietei......
Cum sa procedez cu erectiile involuntareale lui Robert? Se pare ca pana acum nu le dadea importanta,dar acum vine la mine,foarte fericit si-mi spune: "mami,mare cucu"
Mai "tragic" e ca trage de el ca si cum ar vrea sa-l faca si mai mare.
![]()
Stiu ca e ceva normal,dar nu stiu cum sa pun problema in fata lui...Pana acum l-am laudatsi i-am spus ca e f frumos,dar o fi bine asa?
Plus ca trebuie sa discut problema si cu bunica,ca cine stie ce bazaconii ii mai baga in cap.
Miha, si David mai are uneori cate o erectie din asta, mai ales dupa somnic. Dar nu l-am laudat niciodata, ci am ignorat situatia si el a facut la fel. Si el se mai trage de putica, dar eu ii directionez atentia spre altceva si uita imediat...si cucu se relaxeaza singur
cu bebe2 & David (18.11.04), pilotul "avid" 
roserb spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Mamici de baietei......
Cum sa procedez cu erectiile involuntareale lui Robert? Se pare ca pana acum nu le dadea importanta,dar acum vine la mine,foarte fericit si-mi spune: "mami,mare cucu"
Mai "tragic" e ca trage de el ca si cum ar vrea sa-l faca si mai mare.
![]()
Stiu ca e ceva normal,dar nu stiu cum sa pun problema in fata lui...Pana acum l-am laudatsi i-am spus ca e f frumos,dar o fi bine asa?
Plus ca trebuie sa discut problema si cu bunica,ca cine stie ce bazaconii ii mai baga in cap.
Eu incerc sa nu bag de seama problema, ma gandesc ca daca nu comentez pe tema asta, nu acorda nici el prea mare importanta
Dama, sunteti niste frumosi si tu si micul gradinar caruia ii urez spor la "noul loc de munca"(ma gandesc cu groaza daca Mihnea va avea stare la gradinita intr-o grupa cu copii predominant mari...)

Roxana&Co
POZE CU PITICII
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by dama
Ce rol crezi ca ar avea bunica in asta?
Eiii...stii cum is babele..."vai ce rusine" ,"vaiii,dar ce urat,nu-i frumos", "e pacat"...Nu vreau sa-mi complexeze copilul.
Si apropo de laude...sa nu credeti ca numai asa am tinut-o.
Miha
si Robert 
onitza spune:
MIHA si eu ignor la Paul si nici el nu pare interesat sa conversam pe tema asta; cand mai vine la tine sa iti arate, si sa spuna ca e mare , zi -i un scurt: DA (adica da, e ca el) si schimbi subiectul sau il faci atent catre altceva
; cat despre soacre/mame ai dreptate si eu am surprins-o pe mama o data cand Paul si-a dat chiloteii jos sa se plimbe prin casa in
gol, ca i-a spus: "rushine mamaie, e rushine". 
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
miria_cristina spune:
Imi vine sa plang de pe acum ca trebuie s-o dau la gradi.
Dar n-am ce face. Nu mai pot sta cu ea toata ziulica, iar daca o iau cu mine o obosesc peste masura si ii dau programul peste cap.
La inceput, cand era bebe, stateam cu ea in camera. Dupa 1/2 an, am hotarat sa o mut singura in camera. Of, si cand am vazut-o singurica in ditamai camaroaia, iar eu o "paraseam" a, inceput sa plang de parca se intamplase o nenorocire.
Ma gandesc cum va fi pentru mine cand o iau de manuta si o las singurica la gradi, iar eu ma duc acasa SINGURA!

Oricat de bine i-ar fi tot mi se rupe inima.![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
onitza spune:
MONICA si io te
cum sunt copiii?
MIRIA o sa va prinda bine amandurora, cred eu, ca Damiana va incepe gradi:
1. pentru ca ea iubeste copiii si cu siguranta se va bucura de activitatile desfasurate la gradi;
2. ai nevoie sa te debarasezi si tu putin de ea, sa nu devii dependenta de copil, vei avea mai mult timp pt tine, pt ce vrei sa mai realizezi; te inteleg ca iti doresti mult sa ramai cu ea, insa si tu vei fi fericita cand o vei vedea pe ea fericita!!! plus ca iti vei da seama cu timpul ca si tie ti-au prins bine cateva ore numnai pentur tine!!!

Oana
si
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
miria_cristina spune:
Sunt sigura de asta, dar imi vine atat de greu!
Am devenit atat de posesiva!
Renunt la orice ca sa fiu EU cu ea.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
onitza spune:
Ma bag si eu ca musca-n lapte, dar tare te vad in postura de mami de bebe 2 cand Damiana va creste si va deveni din ce in ce mai independenta!
![]()
Oana
si
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
ad_rianna spune:
mai sunt copilasi care nu au primit vaccinul de 2 ani jumate? parca se poate face pana la 36 luni din cate tin eu minte, dar pe mine m-a lovit acum
sa o sun pe doctora lor sa vad de ce nu le-a facut inca si ma enerveaza ca nu-mi raspunde
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

...
ale lui Robert? Se pare ca pana acum nu le dadea importanta,dar acum vine la mine,foarte fericit si-mi spune: "mami,mare cucu"