Comori de nov-dec 2004 (149)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Monica... ma bucur ca sunteti mai bine...

OTILIA... Mihai sta cu taica-su... voi dc credeti ca ma ambalam ca nu face una si alta cu Mihai... ca el e in crestere copil... si se presupunea ca eu sunt la "servici" acasa... Acum, vrea nu vrea... trebuie...

ADRIANNA

De Mihai alta data... ma grabesc

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07,mart 07,aprilie 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

'Neata!

L-am dus pe Paul la cresa, a fost foarte cuminte, educatoarea imi spune mereu ca e timid, cuminte, insa acasa este foarte energic, nu are stare deloc...in sanul familiei cred ca se simte in largul lui sa faca ce doreste cand doreste, iar cand este la cresa ma gandesc ca este mai mult pe post de observator, se uita cum se joaca alti copii, intra si el in jocul lor mai timid...este insa un observator foarte bun pentru ca vine acasa cu tot felul de obiceuri proaste, noi acasa facem eforturi sa le corectam, offfff, mai sunt 2 luni de cresa, atat!!!!!!!!!!!! Doamne ajuta !!!!!!
La 1 octombrie incepem gradinita!!!!!!!!
Iar eu incep serviciul la 1 septembrie, mi-a placea o luna sa il am la Moreni ca sa nu imi raceasca si sa fie o vacanta binemeritata si pt el!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Onitza - Paul e un finut si in poze. A mea zguduie asfaltul cand merge.Zici ca e un tanc. Si e atat de dornica de copii de daca vede pe strada unul alearga la el si-l pupa sau il ia de mana; nu conteaza varsta.

Mie reactia ei nu-mi place, dar poate in timp o sa se invete sa fie mai rezervata.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

neata la mamici si copilasi...
Sunt la cafeaua de dimineatza si nu imi vine sa ma apuc de munca
Va pupam...

mart 07,aprilie 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

FELIS - Nu esti singura.Si au am atatea de facut si tot nu ma mobilizez. Deja sunt obosita cu casa asta pe care o tot renovez, cu mobila, cu triat lucruri ....
Plus altele, care tin de servici, parinti....

M-am invatat sa traiesc in stres si cand vorbesc de el parca ma laud.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by FELIS

neata la mamici si copilasi...
Sunt la cafeaua de dimineatza si nu imi vine sa ma apuc de munca
Va pupam...

mart 07,aprilie 07
www.felis.ro

fugi breeeeeeeeeee de-aici!!! cine tu nu ai chef de muncaaaa?????? stai sa ma duc la calendar sa notez ziua asta!!!!! e prima data cand te aud!!! dupa ce termini cafeaua o sa iti intri in ritm ia sa vezi!!!

MIRIA tu esti o draguta ca-ntotdeauna!!! mey si Paul se ia de copii pe strada si II ADORA pe cuvant!!!! in parc intra in jocul lor, nu e deloc timid cand e cu noi, insa am obs ca in fata unei pers pe care nu o place si e autoritara cu el, nu misca, nu ii vorbeste, sta cuminte. Educatoarea de dim nu ne place, nu zambeste niciodata, e "scumpa la vorba" si nu inspira deloc incredere; dar AMR: 2 LUNI si la gradi sunt convinsa ca o sa ii placa foarte mult!!!!

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

MIRIA iti va prinde bine pauza asta! daca esti asa stresata cu casa, simti nevoia sa te mai si linistesti; iar Damiana este o delicata, fetisoara rotunda cu ochisorii de caprioara ma fac sa ma topesc auntci cand o vad in poze!

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Daaa?! Stai cu ea cateva ore si vezi tu dupa cum te simti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Neata si sa va priasca cafelutele!

Si eu am baut una de cicoare si apoi mi-am dus flacaul la gradi pe care a inceput-o de luni. Prima zi a fost teroare pt mine mai ales... am plans cat a fost ziua de lunga, adica pana la ora 5, cand l-am luat de acolo. Asa ca de a doua zi, am hotarat sa stea numai pana la pranz in program ca de gradinita romaneasca. Uitati si gradinarul meu.
Tot luni am fost sa-mi fac prima eco din sarcina, nu este sarcina gemelara (Fulguletzu, scapasi de nasit)... ne-a masurat nenea dr pe toate fetele, suntem bine, mai mari cu o saptamana decat dupa UM. Gonguta mi-a facut si cu manuta si am vazut-o si in 3D, o minune. Pe 30 ma duc iar la control, dar nu imi mai face eco (poate doar intravaginala). Eu am cam scapat de greturi (desi nu au fost ele foarte acute), dar am deja 5 kile luate, ceea ce mi se pare mult...cred ca de data asta sar leger de 12 kile pana la nastere.

Miria, asa era si David cu copiii, ca Damiana a ta. Dupa ce o vei da la gradinita, se va schimba. Lui David nu-i mai plac acum, nu-i mai alearga, nu-i mai pupa, pt ca stie ca ii gaseste la gradinita din plin. Bineinteles cand e intrebat daca vrea sa mearga la gradinita la copii, spune "nu" si de fiecare data se lasa cu un pic de plans...cel putin acum la inceput.

Onitza bafta la examen, in iulie, iar tie, Felis, bafta la noul job si in tot ce intreprinzi acasa.

Ma duc sa vad si eu pozici, ca nu le-am vazut decat pe cele cu Vladutzu tunsulici, care e un frumos si cu parut scurt, dar si cu zulufi, si pe Robert al Mihai, tare asortat in portocaliu si un serios, pe amandoi.

cu bebe2 & David (18.11.04), pilotul "avid"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Mamici de baietei......

Cum sa procedez cu erectiile involuntare ale lui Robert? Se pare ca pana acum nu le dadea importanta,dar acum vine la mine,foarte fericit si-mi spune: "mami,mare cucu" Mai "tragic" e ca trage de el ca si cum ar vrea sa-l faca si mai mare.
Stiu ca e ceva normal,dar nu stiu cum sa pun problema in fata lui...Pana acum l-am laudat si i-am spus ca e f frumos,dar o fi bine asa?
Plus ca trebuie sa discut problema si cu bunica,ca cine stie ce bazaconii ii mai baga in cap.

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput