Comori de nov-dec 2004 (149)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

LA MULTI ANI, COPILASI DRAGALASI!!!

Sa avem parte numai de bucurii de la ei si sa traim mult ca sa ne vedem cu nepoti.

MONICA - Acum am ajuns cu fata acasa din Panduri.
Am avut alta zi proasta!
Au venit cei cu termopanele si nu se potriveau. Ramanea un spatiu pana in perete de puteai sa bagi mana, iar ei vroiau sa-l umple cu incropeli.
Vai, ce frica mi-a fost de sotul meu sa nu explodeze!! Asta dupa ce cerusera 1500euro doar pentru el (balcon), ca are o forma mai speciala si este pe colt.

In fine, l-au luat sub brat si au promis ca aduc altul "cel tarziu luni".
Sa vedem ce aduc de data asta.

Fata acuma a mancat si am pus-o sa se culce.

Iar sotul meu, pentru ca s-a certat cu muncitorii in loc sa studieze, este plecat la Radio pentru ca diseara are concertul de vineri, normal. As ca, n-am cum ajunge din nou acolo.

Aseara facusem o regie, ca poate dupa repetitie sta si mai studiaza la Radio, apoi vine acasa si dupa ce mancam cu totii plecam in Panduri. Iar pe noi ne lua dupa concert de la tine.
Ar fi fost tare bine asa!
Dar l-au sunat astia cu termopanele si ne-au dat planul peste cap.

Vezi!!!?? As fi venit, dar de-asta nu promit.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

La multi ani copilasilor mici si mari, petrecere frumoasa pentru cei ce sarbatoresc.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

La Monica e mare petrecere:Mihai,Paul,Bianca,Mariuca,Alexandra...sper ca fetele astea sa puna poze.Inca nu vor sa plece acasa
Pupici si WE placut
PS..eu sunt Andrea

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

La Monica e mare petrecere:Mihai,Paul,Bianca,Mariuca,Alexandra...sper ca fetele astea sa puna poze.Inca nu vor sa plece acasa
Pupici si WE placut
PS..eu sunt Andrea

monica

beyyyyy ce figura esti!! zapaaaa! in timp ce tu scriai la calc, probabil ca Alex o alerga pe Maria pt un pupic!!!!

Fetelor sa va spun despre petrecere: A FOST SUUUUUUUPER!!!!!! MONICA a fost la inaltime cu pregatirile, m-a impresionat mult, iar gagicile de la petrecere pline de viata si cu chef de glume, ne-au facut sa radem de ne tineam de burta!!!!! copiii s-au jucat foaaaarte frumos, se mai lasa cu un pupic, cu o imbratisare, alea, alea, dar n-am avut treaba, au fost liberi sa se "imperecheze" fiecare cu cine a vrut atmosfera a fost extraordinara, chiar mi-era dor de fete, le-am pupacit pe Vio si Andreap, Bianca si Maria, am cunoscut-o pe Aissa si comoaara ei Ale, m-am indragostit de Tudor al Andreii cu ochisorii lui mari si frumosi, iar MIhnea (pe mamica nu o cunosc, nu e vb de Roserb)a fost si el la inaltime, s-a jucat cu Alex al Monicai foarte frumos, sunt de-o varsta!
MONICA m-am simtit tare bine la petrecere, sa dea Domnul sa mai facem o intalneala ca sunteti grozave!! MIhaita de Felis a avut o pofta de mancare ce a bucurat-o pe mami, si a fost tare cumintel pe drumul.

Pozele maine din partea noastra

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Ce dragut ca v-ati distrat! Iar copiii s-au simtit bine.

Sper sa ajung si eu odata si odata!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

POZICI DE LA PETRECERE!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

onitza, am vazut pozele, tare dragutzi copilashii si mamicile lor, multumesc pentru aprecieri(si poftiti si alta data cu multa placere) si voi ati contribuit la petrecere f mult si nu ati vrut sa luati nimik la plecare...maine-mi deschid magazinsau va invit din nou...abia ne-am obisnuit...
pe bune stiti ce ar fi super sa plecam undeva o gashca maaaare si sa stam cateva zile, la o cabanutza undeva...sa zburde astia mici in voie, fara pericole...ce ziceti?zic si eu asa...dar chestiile astea trebuiesc organizate din timp
in seara asta copilashii au primit oua kinder(alor mei le-a adus cineva un set de nisip si-i multumesc, dar in zapaceala asta zau daca mai stiu de la cine l-am primit, si-mi cer ca nu am multumit personal) dar cea mai tare a fost felis cu niste jucarii ciocanele care faceau de toate...piuiau, fluierau...ce sa mai astia mici au fost in delir spatialsa fi vazut vreo 8-9 copilashi cum suflau fiecare in fluierul lui si-si dadeau cu in cap...a fost belea......multumim felis....mihaitza a fost cel mai cuminte baietel, a papat tot...
paulical-a pus pe tati pe ganduri...deja a inceput sa duca fetele cu motocicletaiar bia(de vio)nu a ezitat prea mult si a acceptat invitatia lui paul
mariuca, o vorbareatza si o zapacita mica, il alerga pe alex al meu si pe mihnea(baietelul violetei69) prin toata casa sa se joace si cu ea fiindca ea se plcitisea cu tzanciivroia cu baietii mari
ruxitza pusese ochii pe tricicleta mariucai si nu-i mai dadea drumul doar ochiosului i-o ceda ca sa mai plimbe si el fetele
d-ra Ale(fetitza aissei) a plimbat toti pantofii cu toc, tudor( de andre-ea)alt ochios frumushel si cumintel s-a jucat cu masinutele, mihnea si alex(bad boys)faceau tot felul de prostioare, se mai ciondaneau dar cand nu sunt impreuna intreaba incontinuu unul de celalalt
noi mamicile+mihai am ras de-am lesinat, bineinteles tot pe seama prostioarelor spuse de cei mici...fetele nu prea au mancat ca deh...tin la silueta, de baut nici atat...sunt niste comori la casa omului
eu am baut o cafea(destul de tarziu) si nu am somn nici la ora asta...asa ca fetelor maine nu stiu daca mai merg pe undeva de dimineatza sa nu adorm pe-acolo...dar oricum va dau de stire dimineatza.
miria si roserb imi pare tare rau ca nu ati ajuns, alex ma intreba de bia fiindca-i spusesem ca mai vine o fetitza de varsta lui...
va pup pe toate si celor care ati venit va multumesc si sper sa ne revedem curand in formatie mai mare
azi am sunat la fulgu' dar inca nu ajunsese...
gata, fug in pat...noapte buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

super v-ati distrat, fetelor, sa va fie de bine si sa va traiasca puisorii. Baloane, tort, alea, alea, fetelor, voi v-ati intrecut cu gluma!

Alex al monicai e un frumos, sa vezi ce vlastar o sa-ti creasca la usa, Monico.

Botosica de Mariuca lu' Andrea, eu mor dupa boticul ei, zici ca e vesnic nemultumita .

Onitza, tare mult imi place masuta lui paul pe care deja vad ca a inaugurat-o cu creioanele colorate.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

mai fetelor dar ce ati mai petrecut,

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

neatza'mai sa tot fie petrecere s-au trezit astia mici abia acum la 9
onitza ma gandesc ca sunteti ocupati azi cu pregatirile, mai mergeti la zoo? eu cred ca merg in herastrau sau aici pe barca in aprculetz...dar inca nu-i nimik sigur.
pupici sa aveti o zi minunata

monica

Mergi la inceput