Comori de nov-dec 2004 (149)
Raspunsuri - Pagina 28
roserb spune:
La multi ani , copilasi!
La multi ani, Onitza, sa fii sanatoasa si fericita!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
carmen spune:
La multi Ani! Ioana
La multi Ani! copilasilor
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI IOANA!
Sa fii fericita si voioasa mamico! 
LA MULTI ANI tuturor copilasilor si parintilor cu suflet de copil! ![]()
Miha
si Robert 
FELIS spune:
Ca tot a zis Otilia ca e ocupata, ca sa va faceti o idee de ce dau atat de rar pe aici: azi dimineatza la ora 5 (cinci) faceam ciorba, apoi m-am spalat pe cap, mi-am uscat parul si la 7 ieseam din casa...![]()
In alta ordine de idei... care dintre voi e din Galati? si activa pe aici?... Ca vreau sa dau pe acolo....
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
ochi_verzi spune:
LA MULTI ANI, COPILASI FRUMOSI! SA FITI SANATOSI SI FERICITI!
http://community.webshots.com/user/tincadiana
http://new.photos.yahoo.com/tincadiana/album/576460762401607430
Mihaela si Diana
andreap spune:
Onitza,e ziua ta??Pai "La multi Ani" iubita,sa traiesti fericita si iubita pana la adanci batraneti
La Multi Ani si pentru toti copilasii din lume..sa fiti sanatosi,sa cresteti mari si cuminti
fetelor,ne vedem diseara si vb mai mult..asta ptr.cele ce vin la Monica..Monica,sigur nu te-ai razgandit???![]()
Pupici
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
FELIS spune:
Andreea... si voi veniti?...
Ce ma bucur... Pana la urma cine vine?... Oare avem loc la Monica?...![]()
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
andreap spune:
Onitza,e ziua ta??Pai "La multi Ani" iubita,sa traiesti fericita si iubita pana la adanci batraneti
La Multi Ani si pentru toti copilasii din lume..sa fiti sanatosi,sa cresteti mari si cuminti
fetelor,ne vedem diseara si vb mai mult..asta ptr.cele ce vin la Monica..Monica,sigur nu te-ai razgandit???![]()
Pupici
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
Cecilia C spune:
La Multi Ani!!! Onitza

La Multi Ani!!! tuturor copilasilor, sa fiti sanatosi, veseli mereu,fericiti si iubiti de toti cei care va inconjoara si sa le aduceti numai bucurii parintilor si bunicilor vostri.

Distractie placuta copiilor si mamicilor care se intalnesc la Monica
poate aterizeaza si avionul nostru in timp util sa fim si noi acolo la party
...abia asteptam pozele
Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
monica-elizabet spune:
buna fetelor, ams cris ditamai mesajul azi dim si vad ca nu apare...
bine ca i-am urat pe ym, onitzei la multi ani! ca daca ma bazam pe mesajul de aici
onitza
, la multi ani! sa fi sanatoasa si sa-ti dea Dumenzeu tot ce-ti doresti tu(urarea asta o include si pe naty)![]()
La multi ani! tuturor copilashilor, sa creasca mari si sanatosi sa aibe parte numai de impliniri si bucurii.
fetelor cum sa ma razgandesc, va astept cu mare placere si drag...
deci miria vii???eu asa am inteles
mai ai nr meu de telefon? sa-ti dau adresa...ca di panduri pana aici ajungi imediat...chiar daca ajungi mai devreme nu ma supar
ba dimpotriva
puuup si am duc sa culc plozisorii ca nu-sh ce-au tot facut pana acum si nu au adormit
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)