Comori de nov-dec 2004 (149)
Raspunsuri - Pagina 22
ad_rianna spune:
le mai dati vigantol copiilor? ca eu inca le dau 
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
monica-elizabet spune:
andreap, sigur ca ne vedem![]()
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
ad_rianna spune:
CE NERVI AM!!!! ![]()
am cheltuit toate punctele aproape
incercand sa scap de efectul "glow" si mi se pare ca nu am reusit ![]()
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
miria_cristina spune:
Eu in dau Damianei Vigantolette, dar numai in lunile cu "r", vara nu-i dau acuma ca-i mare. Adica, din mai nu mai ia pana in septembrie.
Mi s-a zis de catre mai multi medici ca asa ar fi corect.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
monica-elizabet spune:
adriana cate puncte iti trebuie? eu nu vrea sa te vad suparata asa ca-ti donez![]()
monica
si ruxi(16 dec 2004)
monica-elizabet spune:
dar sa-mi zici si cum ca m-am uitat la "foloseste punctele" si nu am vazut cum se procedeaza...si stiu sigur ca se poate9sau se putea) ca am mai donat odata mai demult![]()
monica
si ruxi(16 dec 2004)
aime spune:
Aseara Vladut mi-a vomat iar,ciorbica pe care o papase seara. Era vesel, fericit ca-i dau lapticu\ si n-a luat 2 guri ca s-a ridicat din pat si fuga la baie,micutu cu mana la gurita. A varsat tot, apoi a inceput sa cante in baie, fericit ca-i dam sa se clateasca cu canita de apa. A dormit bine,nu i-am mai dat laptele,se pare ca am cam fortat nota cu ciorbica. Azi n-a papat nimic, decat miez de paine si apa
, nu va mai spun ce mila mi-e de el,saracutu. Si dadacanostra a facut o crizade bila,va dati seama ce e la mine si eu in par la serviciu
...offffffffffff.....abia astept sa ajung sa vad de ei....si colac peste pupaza nici eu nu ma simt grozav ![]()
Fug la treburi ca-s plina pana peste cap ![]()
aime si
Vladimir
ochi_verzi spune:
Buna, fetelor!
Monica, cum a fost la gradi?
Aime,
pe Vladut, sa-i treaca cat mai repede si ai grija si de tine.
Adriana, eu i dau Dianei ca si Miria tot in lunile cu R, dar i dau calciu lactic(asa ne-a spus dr. noastra).
Ce surprize le pregatiti copilasilor pentru maine?
Eu si o cologe ne-am propus se mergem cu piticii nostri in drumetie pe unul din dealurile noastre(o luam si pe Diana), dar azi de pe la 4 a inceput sa ploua si nu mai putem merge pt ca pamantul e ud si ploua si la ora asta.....voi sta cu ei la scoala si vom face cateva concursuri (desen, cantece, poezii si jocuri).Daca nu ploua dimineata o voi lua si pe Diana cu mine ca-i place foarte mult sa fie intre copii.
http://community.webshots.com/user/tincadiana
http://new.photos.yahoo.com/tincadiana/album/576460762401607430
Mihaela si Diana
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
dar sa-mi zici si cum ca m-am uitat la "foloseste punctele" si nu am vazut cum se procedeaza...si stiu sigur ca se poate9sau se putea) ca am mai donat odata mai demult
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
TOT MIE MI-AI DONAT SCUMPA

nu mai stiu de ce, cred ca-mi facusem glow ca al tau si sa nu ne "confundam"
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
ad_rianna spune:
aime pupici lui vladi. off biata de tine, eu te inteleg. ca nici lui tudor nu-i trece raguseala si eu numai maine merg la ei
. asa ca mihaela eu asta le fac surpriza copiilor: ma duc la ei...ce mai mama sunt 
mi-e dor de ei de nu mai stiu de mine, cand aud copii pe strada ma intorc dupa ei...o iau razna...![]()
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)