Comori de nov-dec 2004 (149)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Noi am luat bilet pana la urma in luna iunie, la sfarsit. Locatia este cea pe care o scrisesem cu cateva pagini in urma. Este bine ca pret asa. Iar in august daca om mai putea o sa mergem la munte.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Cristina!
deci veniti si voi la sf. de iunie in Belek, la Papillon Ayscha?
In cazul asta trebuie sa ne vedem... noi stam din 18-28 iunie.

Mergi la inceput

Da, cred ca de pe 28-29 iunie, ca am fortat nitel perioada ca sa fie prinsa in alt pret biletul.
Astazi, dupa servici sotul va merge la agentie si stiu exact si la ce ora se pleaca si cand plecam cu exactitate.
Ca aseara am vorbit cu o cunostinta care are agentie de turism si, practic, am aranjat prin ea totul.
Deci azi a ramas sa se duca sa plateasca si sa fac rezervarea pentru patut, ca trebuie date personale si bani..

Ideea e, ca in perioada asta costa mai putin decat in august, deci nu merita atunci.

Te anunt cum aflu ceva clar!

Si eu as vrea tare mult sa ne intalnim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Try, ma bucur din suflet de vestile bune legate de Adrian, sper sa o tineti tot asa!Nu te necaji, las' ca la anul mergeti si voi la mare, la soare

Va pup si fug ca-s in viteza mare

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Try ma bucur pentru vestile tale, sanatate multa la flacaiasi.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Dar de noi va mai amintiti?

Rares a facut un anisor. Am baieti mari deja sunt pe picioarele lor:))

Va pupacim,

Flory si Andrei si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

flory la multi ani flacaului

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Sa-ti traiasca baietii, Flori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Vio,apari dupa un secol si atat ne spui??
Miria,da,drumul e lung,dar se poate face in etape.Noi am gasit si bilete de avion la 450 Euro dus-intors,Buc-Nisa.de acolo...nu stiu cu ce ajungi la St.Tropez.Oricum cand va creste Mariuca,vreau neapart sa o duc la Disney..Felicitari ptr.apropiata vacanta.
Otilia,normal ca ma bucur ptr.casa.Ceea ce vreau eu sa spun este ca,dupa parerea mea,ne-am "intins" cam mult ptr.posibilitatile noastre.Eu optasem ptr.un apartament cu 3 camere,suficiente dupa parerea mea,mai ieftin cu 20.000E.Deci ne puteam permite si niste "extravagante" ca de ex.un concediu.Asta e,ce e facut e bun facut,o sa mai avem timp sa facem si concedii in locatii 'exotice".Pupici
Monica,maine ne vedem?
Pupici

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

ANDREEA - Lasa ca vei avea parte de vacante frumoase de acum inainte si lipsite de grija serviciului sau a casei.

Noi nu am mai fost plecati in concediu de vreo 5 ani. Si chiar se simte nevoia! Cu apartamentul vom relua treaba cu aranjatul si dichisitul cand ne vom intoarce ca doar nu suntem batranei pedanti sa plecam cand totul este pus la liniuta.
Asta e, plecam cand putem si facem cand ne intoarcem restul.
Oricum, casa va fi zugravita, termopanele puse, faianta si gresia sunt deja, balconul inchis...
Doar sa mai fac curatenie si sa incep sa le asez cum vreau.
Nu stiu cu mobila de bucatarie daca va fi gata pana atunci toata, dar se poate si dupa ca n-au intrat zilele in sac.

Mergi la inceput