Comori de nov-dec 2004 (149)
Raspunsuri - Pagina 18
monica-elizabet spune:
aime, sanatate multa lui vladutz
cum se mai simte?
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
miria_cristina spune:
Multumesc mult de tot, Dana, pentru informatii!!
La Alibabatour am facut rezervarile pentru august. Mi se pare OK. Iti zic cand aflu, cat a costat.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Otiliav spune:
Dana ce de printese in poza de aici si Iris a stat foarte frumos la pozat. Ii sta bine lui Iris cu codite si mi-a placut ca ai flori prin toata casa asa frumos aranjate, se vede ca te pricepi si te pasioneaza. Si mie imi era drag la parintzi acasa sa fac arnjamente pentru ca aveam flori in gradina dar aici sunt prea scumpe pentru buzunarul meu, ma mai rasfat eu dar destul de rar.
Adriana, te cred stiu cum este dar incearca sa nu mai plangi sa te auda. Ai putea sa lucrezi de acasa, de fapt de la tara?
Miria, hai mai si nu-ti place rosul
. Din pacate si eu la nervi dau in plans, asta este. De ceva vreme insa am inceput sa reactionez cum trebuie, se vede ca imbatranesc.
Deci tati este sub papaucul lui mami si sub fusta fetei
.
Mihaela, din instinct mint astia mici, stiu ca la inceput se plangea Andreea dar acum cred ca majoritatea copilasilor au scapat o minciunica, mai ales legat de pipi/kk. Dar la primele mai merge asa pe urma vine educatia ca nu-i frumos sa minta.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
try spune:
Cici, cu siguranta la noi e alta schema de vaccinare ca nici noi nu facem nimic intre 1,5 an isi 4-6 ani cand e urmatorul. Deci n ue dr. tau de vina.
Aime, pupici la Vladut cel molatic si bolnavior, asa au ei o maturitate cateodata de te lasa masca. Auzi la el: "mami, sunt aici". Sper sa n use repete voma si scaunul moale.
Dana, Iris e o dulce cum isi da cu oja pe unghii. Ce tacticos isi tine manutza. Iar cu pamperseii, stiu ca ti se pare tarziu, dar ai inca rabdare cu ea.
Fetelor, plecati in concediu, ce frumos. Sper sa dam si noi o tura de-o sapt. prin state (Boston si New York) la inceput de iulie ca sa nu zicem ca nu am facut deloc concediu anul asta. Ca mult asteptatul meu concediu la soare si la mare se tot amana. Sper din tot sufletul sa reusim sa mergem la anu' in primavara.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
monica-elizabet spune:
fetelor pe 1 dupa amiaza(ca stiu ca dimineatza multe sunteti la servici)
va invit pe la mine sa-i serbam pe pitici...fac o praji super racoroasa
si va astept...trimit pm cu adresa, ok?
sambata poate mergem si noi la zoo...cu onitza
andreap
daca vb cu viovio si aissa pliz sa le spui si lor si va astept(voua nu va mai dau adresa...de la mama ca o stiti)![]()
ora ramane in jur de 18,30...dar si mai tarziu...cand puteti sunteti binevenite cu cei mici
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
mariussimiuc spune:
Monica,invitatia e valabila si pentru provincie?
Mihaela,sa stii ca si Robert mai croieste cate o minciuna
. Ba ca-l bate bunica,ba ca nu-i da de mancare...si oricat ar fi soacra-mea de....soacra stiu sigur ca asa ceva nu face...Cand mai spune cate o prostioara si-l intreb de unde a auzit asta imi raspunde ca de la Adi,un prieten de-al nostru care nu vorbeste prostii de fel...
Dana,Iris este superba ca de obicei.Are asa un aer de adevarata printesa...
Aime,aseara Vladut era mai bine,astazi sper ca si-a revenit complet! 
Miha
si Robert 
andreap spune:
Monica,eu stiu adresa
..numai etajul si aprt.sa-l mai spui
..venim daca ne primiti.
Dana,Miria..ce frumos ca plecati in concediu departe....5*..vise..vise.
..ptr.mine.daca am vrut casa mareeeee,de unde bani?Daca nu imi luam casa scumpa si servici nou,acum eram cu nasii mei la St.Tropez.Ei sunt acolo de 1 saptamana,au inchiriat niste casute super(cu baie,bucatarie,dormitor si camera de zi etc) in camping,la niste preturi incredibil de mici.eu sper sa fac rost de amaratele alea de bilete prin sindicat(de la sot),sa mergem macar la Mamaia,ca eu sunt topita dupa mare,nisip,soare.
Apoi cateva WE fuguta pana la mare,si am facut 2 saptamani de soare.
Pupici
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
andreap spune:
Monica,la mama ta???Pai atunci vreau adresa..
ca eu sunt blonda(desi vopsita),mai slabut cu orientarea
Venim,o sa le spun si fetelor.dar tu prin parc nu mai vrei sa apari?![]()
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004