Comori de nov-dec 2004 (149)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Miria, noi mergem tot in august, la Laguna Beach in Lara (sunt cam 15 km de aeroportul din Antalya), ne-a costat in jur de 1800Euroi pt tot familionul, cu avion , si regim AI. am luat biletele de la Patriot, niste vechi "prieteni" de-ai mei in sensul ca am tot luat bilete de acolo.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ROXANA - Multumesc ca mi-ai zis! O sa-l trimit pana acolo sa vada ce oferte mai au. Macar ca varianata, ca ce am gasit pana acuma ne convine, doar ca mi se pare cam mult avionul.

As fi luat in septembrie sau iunie, dar sotul meu lucreaza si n-avem cum pleca.

ANDREEA - Da-mi si mie mai multe detalii daca stii despre casutele inchiriate, te rog! Agentie, pret...ce stii.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

monica ce invitatie!!! primiti si provincia? macar virtual, sper sa faceti poze si sa va vedem

otilia scumpa eu nu pot sub nicio forma de acasa din muuuulte motive si cel mai important e ca sunt multe si multi care se bazeaza pe mine iar eu nu am in echipa oameni pe care sa ma pot baza. trist, dar asta e . si oricum nu m-ar lasa piticutii. nu stiu nici cum o sa rezolvam cu gradi de la toamna ca inscrierea s-a facut "cam pe furis" din aprilie deja. avem niste promisiuni de la directoare dar nimic sigur, asa ca nu stiu cand vom fi o familie completa

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

fetele, multumim de urari , daaaa,try, spun niste lucruri ca te lasa masca efectiv...acuma ca o paranteza, intr-o zi tati statea cu mana la nas si el zice "'coate mana nas, tati, ntzeles....nu fumos".
E asa si asa, e mai bine in sensul ca nu a mai vomat deloc, azi dimineata a produs iar un kk "imprastiat" si nu prea...insa....NU VREA SA PAPE DELOC si eu nu-s invatata sa nu pape....
il las in pace deocamdata, doar cu lapticu' baut si apa cat cuprinde, cate un covrigutz, un biscuitel....poate isi revine, stiu ca mai dureaza...s-a jucat in parc....acu iar voia la somn, da cred ca mai mult ca sa scape de mancare, desi stiu ca indigestia iti da o stare de oboseala si vecinii mei tot bocane cu spor

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Miria,din cate stiu eu au intrat pe un site am campingului si au facut direct acolo rezervare.Campingul nu e chiar in St.Tropez,este undeva la 5-10Km parca,deci trebuie sa ai masina.Oricum eu am fost in zona in 2004,au niste conditii super bune.pana si noi care aveam cortul montat intr-o parcela speciala aveam propria baie cu WC.Plus restaurant,piscina..super.Imi vine sa ma singura de nervi.Iti dai seama ca in perioada asta a fost festivalul de la Cannes...si ei s-au dus..bineinteles ca prin zona,nu in sala.Plus cursa de formula 1 de la Monaco???Ce visez eu la ora asta.Daca vrei cand se intorc intreb exact si-ti spun.Acum pot sa-ti spun ca in 2004 cred ca noi am fost la Holliday Marina,parca.Incearca cu www-ul de rigoare sau pe google.
Hai ca m-am ambalat rau..de,amintirile astea..

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

miha, adriana, nu numai ca pentru bucurestence era invitatia, daca vreti si puteti asa cum ti-am mai zis miha ofer cazaresi vb serios...daca vreti sa ne vedem fetelor va astept cu mare drag, am un apartament cu 3 camere numai pentru voi
andreap, eu cand ajung in parc la sebastian nu-i nimenitony e in orashel, tu esti plecata din buc...aaa...sa nu mint, m-am intalnit cu andre-ea si tudor, asa seara mergem in parcushoarele astea de pe barca fiindca-s mai aproape(dar si mai aglomerate din pacate)
nu-sh daca sa zic sau nu(ca poate ma bate cuscra)da pe 1 apare si ea in bucabia astept sa revad blondinul
fug sa adorm prichindeii
pupici

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Aime, nu cumva ar fi mai bine sa nu-i dai lapte lui Vladut, daca scaunul inca nu e OK? Stiu ca de obicei se da regim fara lactate, zic si eu...Si nu-l forta cu mancarea, e firesc sa nu-i trebuiasca.
Multa sanatate

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Da, Roxana, m-am gandit, da cum de ieri n-a mai avut nici un scaun, i-am dat aseara si ptr ca l-a vrut... Vad eu azi cum e...multumim

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

roserbina are dreptate..fara lapte sau lapte fara lactoza(spre surpirnderea mea ruxi si acum l-a acceptat f bine pe cel de la nan...fara lactoza)

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ANDREEA - E foarte misto ce zici tu, dar este departe drumul. Cu avionul costa scump de tot, iar cu masina nu poti cu un copil mic pe drum, ca-l chinui. Poate cand s-o face mai maricel sa fie bine venit.

Oricum, daca aflii detalii despre agentie sau preturi sau ...orice spune-mi ca sa stiu pentru viitor.

Ce mi-as dori eu ar fi sa am o rulota si sa plecam pe liniste cu tot ce ne trebuie si fara grija de cazare sau ca-i drumul lung. Sa mergem lica-lica noi.

Dar cum sa dai purcoiul de bani pe o rulota cu tot ce-ti trebuie la drum lung si s-o folosesti doar 1 luna pe an? Ba mai mult, sa n-ai nici unde o tine.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput